Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ -18

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1-) GÜRÜN’DE SAĞANAK YAĞMUR DEREYİ TAŞIRDI, BALIKLAR YOLA SAVRULDU

SİVAS’ın Gürün ilçesinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinden geçen Çakçur Deresi’nin taşmasıyla balıkların bir kısmı karayoluna savruldu.
Gürün ilçesinde akşam saatlerinde sağanak yağmur etkili oldu. Yaklaşık yarım saat aralıklarla etkili olan sağanak, ilçe merkezinden geçen Tohma Çayı’na karışan Çakçur Deresi’nin taşmasına neden oldu. Taşan sular nedeniyle ilçe içinden geçen Kayseri-Malatya karayolu önlem amaçlı bir süre trafiğe kapatıldı. Şuğul ve Çakçur Mahallesi’nde taşan sular nedeniyle yol ve köprülerde hasar meydana geldi. Taşan dere nedeniyle sudaki balıkların da bir kısmının yollara savrulduğu görüldü. İlçe Özel İdare ekipleri ile Gürün Belediyesi itfaiye ekipleri ilçede hasar tespit çalışması başlattı. 

Görntü Dökümü
—————
-İlçeden görüntüler
-Tayan dereden görüntüler
-Hasar görenyerler
-Yola savrulan balıklar

Haber-Kamera: Kadriye GÜLSOY/GÜRÜN(Sivas), (DHA) 

=====================================================

2-) ELAZIĞ’DA 2 FERİBOT ÇARPIŞTI; JANDARMANIN TEKNESİ DE HASAR GÖRDÜ

Reklam Alanı

ELAZIĞ’da etkili olan fırtına nedeniyle Keban Baraj Gölü’nde 2 feribot çarpıştı. Kazanın ardından sürüklenen feribotlardan biri demir olan jandarmaya ait tekneye çarptı. 2 feribot ile jandarmaya ait teknede hasarın meydana geldiği kazada yaralanan olmadı. 
Kaza, öğle saatlerinde Elazığ’da meydana geldi. Bölgede etkili olan fırtına Keban Baraj Gölünde deniz ulaşımını da etkiledi. Keban Baraj Gölü’nde Elazığ-Pertek seferini yapmak üzere açılan feribot bu sırada kıyına yanaşmakta olan, ancak fırtına ve dalga nedeniyle savrulan feribotla çarpıştı. Kazanın ardından sürüklenen feribotlardan biri , bu sırada kıyıda demirli bulunan jandarmaya ait tekneye çarptı. Can kaybı ya da yaralananın olmadığı kazada 2 feribot ile jandarmaya ait teknede hasar meydana geldi. 

Görüntü Dökümü
———
-Feribotların kaza anı
-Jandarma teknesinin arada kalması
-Genel ve detay

Haber-Kamera: Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ,(DHA)

=====================================================

3-) ADIYAMAN’DA KAMYONET ŞARAMPOLE DEVRİLDİ: 2 YARALI

ADIYAMAN’ın Kahra ilçesinde, sebze yüklü kamyonetin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Kahta-Adıyaman karayolunun 12’nci kilometresinde meydana geldi. Ramazan Sandı (34) yönetimindeki 27 AGA 071 plakalı sebze yüklü kamyonet, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, kamyonet sürücüsü ve yanında bulunan Yusuf S. yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralıların tedavilerine başlandı.

Görüntü dökümü
——————————
-Olay yeri
-Kamyonetten görüntü
-Sebzelerin yola savrulması
-Yaralıların ambulansa taşınması
-Vatandaşlar
-Genel ve detay görüntü

 Haber- Kamera: ADIYAMAN-DHA)

==========================================================

4-) OTOMOBİL ÇARPAN KÖPEĞİ SEDYE İLE VETERİNERE TAŞIDILAR

DÜZCE’de otomobilin çarptığı sokak köpeğini gören vatandaşlar yakında bulunan veteriner kliniğine haber verdi. Klinik çalışanları köpeği sedye ile taşıdı ve tedaviye aldı. 
Olay öğleden sonra, Kültür Mahallesi Akçam Sokak’ta meydana geldi. Plakası alınamayan bir otomobil sokak köpeğine çarparak kaçtı. Vatandaşlar yakında bulunan veteriner kliniğine giderek durumu bildirdi. Klinik çalışanlarının yaptığı ilk incelemede köpeğin ayağında kırık olduğu tespit edildi. Çalışanlar yanlarında getirdikleri sedye ile köpeği kliniğe taşıyarak tedavisine başladı. 
Köpeğin ayağında meydana gelen kırığın gözle görüldüğünü dile getiren Veteriner Hekim “Sinem Abanoz Aşıkoğlu, “Ayakta net bir kırık olduğu gözle görülüyor. Tedavisini yapıp gereken yere teslim edeceğiz” dedi. 
Bu arada, köpeğe çarparak kaçan aracın bulunması için bölgede bulunan güvenlik kameralarının incelenmesine başlandığı bildirildi. 

Görüntü dökümü
————–
-Köpeğin muayene edilmesi 
-Veteriner hekimin açıklamaları ve detaylar 

HABER-KAMERA: Tugay BEKTAŞ/DÜZCE, (DHA)

===============================================

5-) PEŞİNE TAKILAN ÇOCUĞU POLİS EKİPLERİNE TESLİM ETTİ

DÜZCE’de, annesi uyurken evden çıkan 6 yaşındaki Kerem Mutlu, yolu kaybedince marketten çıkan Kadriye Polat’ın peşine takıldı. Polat küçük çocuğu polis ekibine teslim etti. Ailesiyle irtibata geçen polis, çocuğu teslim etmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.
Olay öğleden sonra, Aziziye Mahallesi’nde meydana geldi. Kadriye Polat marketten çıkarak eczaneye gittiği sırada arkasından bir çocuğun geldiğini fark etti. Polat, çocuğa adını ve nerede oturduğunu sordu. Adının Kerem Mutlu (6) olduğunu öğrendiği çocuğun nerede oturduğunu öğrenemeyen Kadriye Polat, durumu polise bildirdi. Polis ekibi, çocukla ilgilenerek, “Annen nerede? Annen ile babanı çağıralım gelsin.” dedi. Kerem annesinin evde dinlendiğini belirtti. Kadriye Polit, polis memurları gelinceye kadar
Küçük çocuğun peşine takıldığını söyleyen Kadriye Polat, “Eczanede ilaç hazırlatacaktık. Vakit geçsin diye markete gittik. Ondan sonra dönüşte de çocuk arkamızdan geldi. ‘Beni babaanneme götürün’ dedi. Adını sordum, babaannesinin nerede olduğunu öğrenmeye çalıştım. Tam adresi bilmediği için polisi aramamız gerektiğini düşündük.” dedi. 

Görüntü dökümü
——————
-Polisin çocukla diyaloğu 
-Polis ekiplerinin çocuğa maske vermesi ve çocuğun ailesine telefonla haber vermesi 
-Çocuğu bulan Kadriye Polat ile röp ve detaylar 

HABER-KAMERA: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA) 

=================================================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!