Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA  YURT BÜLTENİ-19 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) MANAVGAT’TA TEKNELER YANDI

ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde yat çekek yerinde bağlı bulunan 2 tekne dün gece çıkan yangınla büyük zarar gördü.

Manavgat’ta yat çekek yerinde özel bir firmaya ait çekek kanalında bulunan ve çalışanların kaldığı ‘Yadigar’ adlı 28 metrelik yatta dün gece bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın aynı tekneye bağlı olarak bulunan 18 metrelik ahşap ‘MR Travel’ adlı tekneye de sıçradı. Yangın sebebiyle halatları kopan ve bağlı olduğu teknelerden ayrılarak Manavgat Irmağı’nda sürüklenen MR Travel tamamen yandı. Yangından yakında bulunan ‘Yağmur-2’ adlı tekne de etkilendi.
Çalışanların haber vermesiyle olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Yangın sebebiyle Yadigar ve MR Travel adlı tekneler kullanılamaz duruma geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
– Yanan teknelerden görüntü (Vatandaş kamerası)

HABER: Mithat ABAKAN- KAMERA: MANAVGAT, (DHA)

================================

Reklam Alanı

2) YARGITAY CUMHURİYET SAVCISI DOĞAN KAYA, KAZADA YARALANDI

YOZGAT’ta meydana gelen trafik kazasında, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Doğan Kaya ve 3 yakını yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Yerköy ilçesine bağlı Sekili köyü yakınlarında meydana geldi. Ankara’dan Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine giden Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Doğan Kaya (54) yönetimindeki 06 BZA 171 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, sürücü Kaya ile birlikte otomobilde bulunan kayınbabası İdris (75) ve kayınvalidesi Sabiha Erdem (75) ile oğlu Enes Kaya yaralandı. Yaralılar, Yozgat Şehir Hastanesi ve Yerköy Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Kaza yerinden görüntü
-Otomobilden görüntü
-Genel ve detay görüntüler

HABER: Harun GÖKÇEOĞLU-YOZGAT, (DHA)

===============================

3) ÇORUM’DA 4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
 
ÇORUM’un Dodurga ilçesindeki Berk köyünde Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı merkez ve çevre ilçelerden de hissedildi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 17.06’da merkez üssü Çorum merkeze 45 kilometre mesafede bulunan Dodurga ilçesi Berk köyü olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 11.22 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntı, merkez, Osmancık, Laçin ve İskilip ilçelerinde de hissedildi. 
Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yaptığı açıklamada herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığını belirtti. Deprem sonrası hasar tespit çalışması yapıldı.
Depremin merkez üssü olan Berk Köyü Muhtarı İsa Aybir ise “Depremi hissettik fakat can kaybı veya yaralanma olmadı. Hasar da şu an için yok. Elbette tedirgin olduk fakat korkacak bir durum bulunmuyor. Tüm halkımıza geçmiş olsun” dedi.

HABER: Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA)- 

==============================

4) EVİ YANAN GANALI GENCİ, ARKADAŞI SARILARAK TESELLİ ETTİ 

ANTALYA’da bir apartmanın giriş katında Ganalı üniversite öğrencisi Mübarek Osman’ın kaldığı dairede çıkan yangın, diğer dairelere sıçramadan söndürüldü. Osman’ı, yangını duyup gelen arkadaşı sarılarak teselli etti.
Yangın, saat 16.00 sıralarında, Kepez ilçesi Yenidoğan Mahallesi 3068 Sokak’taki 3 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Antalya Bilim Üniversitesi öğrencisi olduğu belirtilen Ganalı Mübarek Osman’ın kiracı olarak kaldığı daireden alevler çıktığını görenler itfaiyeye haber verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile diğer dairelere sıçramadan yangın söndürüldü. Binada oturanlar, apartmanı saran dumandan etkilendi. Tedbir amaçlı yangın yerine sevk edilen sağlık ekibi, dumandan etkilenenlere oksijen tedavisiyle müdahale etti.

ARKADAŞI TESELLİ ETTİ
Arkadaşının evinin yandığını duyan sınıf arkadaşı Havva Kavuri de olay yerine geldi. Mübarek Osman’a sarılarak onu teselli etmeye çalışan Kavuri, arkadaşının yüzündeki duman lekelerini temizledi. Yan binada oturduğunu söyleyen Uğur Yıldırım, alevleri gördükten sonra söktükleri demir kapıyı merdiven olarak kullanıp binada oturanları tahliye ettiklerini söyledi.
Yangınla ilgili polis soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Yangın anından görüntüler (cep telefonu görüntüsü)
-Yanan daireden detaylar
-Ganalı genç ve arkadaşından detay (sarılma anı)
-İtfaiye ve sağlık ekiplerinden detay
-Vatandaşlarla röp
-Polis ekiplerinden detay
-Polis ekiplerinin çevredeki vatandaşları uyarmasından detay
-Binadan yanan yatak ve bebek arabasının çıkarılmasından detay
-Genel ve detay görüntüler

HABER: Süleyman Ekin – KAMERA: Burak YALMAN/ANTALYA, (DHA)

==============================

5) ‘ANNE’ DİYE ÖTTÜĞÜNÜ ÖNE SÜRDÜĞÜ HOROZUNU KESMEDİ 

TRABZON’da sahibi tarafından kesilmek istenen ve ‘anne’ diye öttüğü öne sürülünce kesilmekten son anda kurtulan horozun görüntüleri sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Ortahisar ilçesinde yaşayan aile, kesmek için kümesten aldıkları horozun öterken ‘anne’ diye sesi çıkardığını fark etti. Aile, o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. ‘Anne’ diye öttüğü öne sürülen horoz son anda kesilmekten kurtulurken, görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı. Sahibinin yöre şivesi ile “Ötekileri kes, o kalsın, yüreğime bir şey oldu” dediği duyulan görüntüler, takipçiler tarafından ilgiyle izlenip, beğeni aldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Horozun sahibi tarafından tutulası
-Horozun anne diye bağırması

Haber: Aleyna KESKİN/ TRABZON, (DHA)- 

===============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!