Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 19

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) EDİRNE’DE, SAĞANAK ETKİLİ OLDU

EDİRNE’de öğleden sonra başlayan sağanak etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanalar saçak altında yağmurun dinmesini beklerken, sağanak nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı. 

Edirne’de gündüz saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Havasıcaklığının 20 derece ölçüldüğü kentte öğleden sonra etkisini artıran yağmura hazırlıksız yakalananlar saçak altlarına sığınırak yağmurum dinmesini beklledi. Sağanak kısa sürede etkili olup bazı cadde ve sokakları suyla kapladı. Sağanak nedeniyle bazı caddelerde su birikintileri oluştu. Yağmura trafikte araçlarıyla yakalananlar  su dolu caddelerde ilerlemekte zorlanırken, trafikte aksama yaşanmasına neden oldular. Polis ekipleri kavşaklarda vatandaşı dikkatli olmaları yönünde uyardı. Meteoroloji yetkilileri yağmur yağışının kentte,   yarında zaman zaman etkili olacağını açıkladı. 

Görüntü Dökümü
——————————
– Yağmurlu havada yürüyen vatandaş
– Trafikte seyreden araçlar
– Arabanın içerisinden yağmur detayı
– Yağmurda seyreden araçlar
– Caddede yürüyen vatandaşlar

Haber – Kamera: Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)-

========

Reklam Alanı

2) DEVRİLEN TIR BARİYERLERİ YIKTI, SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ ÇEVREDEKİLER ÇIKARDI
 
BURSA’da Mustafa Yılmaz’ın yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybettiği TIR, yan yatarak, bariyerleri yıktı. Yaralı sürücü, yoldan geçen diğer sürücülerin yardımıyla TIR’dan çıkarıldı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Orhaneli-Bursa yolu, kırsal Yörecekler Mahallesi’nde medyana geldi. Mustafa Yılmaz’ın yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybettiği 16 N 8239 TIR, yan yattı. Savrulan TIR, bariyerleri yıkarak, ormanlık alana sürüklendi. TIR’ın içinde sıkışan Yılmaz, yoldan geçen diğer sürücülerin yardımıyla çıkartıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.

Öte yandan, ekiplerin TIR’ı yoldan kaldırma çalışmaları sürüyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Semih ŞAHİN-Osman SAK/ORHANELİ (Bursa), (DHA)- 

====================

3) EVLİLİK VAADİYLE 135 BİN TL DOLANDIRDI, EVLİ ÇIKTI

MERSİN’de Z.A. (51) adlı kadını evlenme vaadiyle 135 bin TL dolandıran T.K. (37) gözaltına alındı. T.K.’nin emniyetteki sorgusunda evli ve çocuklu olduğu ortaya çıktı.

Kentte 11 Haziran’dan polise başvuran Z.A., ocak ayında tanıştığı T.K. ile evlenmeye karar verdiğini, parasını kazançlı şekilde değerlendirebileceğini söylemesi üzerine bankada bulunan 90 bin TL emeklilik ikramiyesi ile 35 bin TL kredi çekip hesabına aktardığını, ayrıca beraberlikleri sırasında 7 bin 800 TL değerinde cep telefonu, çeyrek altın ve ikinci el laptop bilgisayar da aldığını, ancak evli ve çocuklu olduğunu öğrendiğini söyledi. Toplamda 135 bin TL dolandırıldığını belirten Z.A., şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine çalışma başlatan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, T.K.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.K., çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Emniyet binası ve tabelası
-Şüphelinin emniyetten çıkartılması
-Şüphelinin adliyeye götürülmesi

SÜRE: 01’00”, BOYUT: 110 MB

Haber-Kamera: MERSİN, (DHA)

=================

4) OSMANİYE’DE 2’Sİ POLİS 5 KİŞİYİ YARALAYAN SALDIRGAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

OSMANİYE’de bir kişiyi tabancayla yaraladıktan sonra gasbettiği kamyonetle kaçarken, kovalamaca sırasında polis aracına, iki otomobile ve bir özel halk otobüsüne çarpıp 2’si polis 5 kişiyi yaralayan Mustafa Sait T. (19), adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi 7039 Sokak’ta meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle kavga ettiği E.K.’yi tabancayla vurup bacağından yaralayan Mustafa Sait T., yaya olarak kaçarken Sami K. yönetimindeki 31 ABG 602 plakalı kamyoneti silah zoruyla durdurup, gasbetti. İhbar üzerine polis, Mustafa Sait T.’yi aramaya başladı. Mustafa Sait T.’nin kaçtığı kamyoneti seyir halindeyken tespit eden polis, ‘dur’ ihtarı yaptı. Polisin uyarısına aldırış etmeyen şüpheli, kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacada Mustafa Sait T., Kurtuluş Mahallesi 7001 Sokak’ta önce yolu kapatmak isteyen resmi polis aracına, ardından 2 otomobille, bir özel halk otobüsüne çarparak durdu.

2’Sİ POLİS 5 KİŞİ YARALANDI
Kazada polis aracındaki komiser yardımcısı E.G. ve polis memuru M.Ç. ile şüpheli Mustafa Sait T., ayrıca çarptığı araçlardaki M.S.Y. ve M.E.K. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Mustafa Sait T.’nin tabancayla yaraladığı E.K. de hastanede tedaviye alındı. Mustafa Sait T., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Bu arada gasbedilen kamyonetin polis otosuyla diğer araçlara çarpma anı da bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Kazada yaralananlar bu sabah taburcu edildi. Mustafa Sait T. de emniyetteki işlemlerinin ardından ‘silahlı gasp, adam yaralama, genel güvenliği tehlikeye sokma ve mala zarar verme’ suçlarından adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– Şahsın emniyetten çıkartılması
– Polis aracına bindirilmesi
– Polis aracının gidişi

Haber-Kamera: İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) 
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!