Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 19

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Kahramanmaraş’ta askeri kışlada yangın

KAHRAMANMARAŞ’ta, 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndaki bir binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürüyor.

Yangın, saat 20.30 sıralarında 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndaki bir binada çıktı. Binadan duman yükseldiğini gören askerler, durumu hemen itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ölen ve yaralananın olmadığı belirtilen yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-YANGINDAN GÖRÜNTÜLER

HABER:Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- 

===============

Reklam Alanı

Bursa’da minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı; 3 yaralı

ORHANGAZİ-İznik karayolunda minibüs ile otomobil, kafa kafaya çarpıştı. 3 kişinin yaralandığı kazada otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinden tarafından çıkarıldı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Orhangazi-İznik karayolu, Çakırlı Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Orhangazi’den İznik yönüne seyir halinde olan Murat Köse (61) yönetimindeki 34 BLS 055 plakalı minibüs, karşı yönden gelen Serkan Yelken (43) yönetimindeki 16 AIG 535 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında minibüs bir süre sürüklendikten sonra devrilirken, otomobil ise yol kenarına savruldu. İki aracın büyük hasar gördüğü kazada araç sürücüleri ile minibüste bulunan minibüste bulunan Azerbaycan uyruklu Mahym Agajanova (48) yaralandı.

Kazayı gören çevredekiler durumu itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü Serkan Yelken’i yapılan çalışma ile çıkardı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Görüntü dökümü;
-Kaza yerinden detaylar
-İtfaiye ekiplerinin müdahalesi, sürücünün çıkarılması
-Araçlardan detaylar
-Yaralılardan detaylar
Yaralıların ambulanslara taşınması

Haber-Kamera: Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA)

================

Adana’da alev alan otomobil, kullanılmaz hale geldi

ADANA’nın Kozan ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil, kullanılmaz hale geldi. 

Olay akşam saatlerinde Kozan ilçesi Gaziköy Mahallesi’nde meydana geldi. Uğur Çağlar yönetimindeki 27 ADS 752 plakalı otomobil, Gaziköy Mahallesi’nde seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle motor kısmından alevler çıkmaya başladı. Yanan otomobili terk eden Çağlar, itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, alev topuna dönen otomobildeki yangına tazyikli su ile müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yangında, otomobil kullanılmaz hale geldi. Polis, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı. 

Görüntü Dökümü
– Otomobildeki yangın

Haber: Ali GÖKDAL – Kamera: KOZAN (Adana), (DHA)

===============

Evinde nargile tütünü imal ederken yakalandı

KAHRAMANMARAŞ’ta polis tarafından nargile tütünü imal edilen eve yapılan operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, 600 kilo nargile tütünü ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmada Z.Ç.’nin (30), Sakarya Mahallesi’ndeki evinde nargile tütünü imal edip bakkallara sattığını belirledi. Adrese operasyon düzenleyen polis, Z.Ç.’yi nargile tütünü imal ederken suçüstü yakaladı. Evde yapılan arada 600 kilo tütün ele geçirilirken, Z.Ç. de sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Polisin evde arama yapması
– Evdeki tütünlerden detay
– Aradan detay
– Ele geçirilen tütünlerden detay

Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA

==============

Kazada hayatını kaybeden ambulans şoförü son yolculuğuna uğurlandı

BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ambulans şoförü Tezcan Tekin (41), gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Kaza, gece saatlerinde Bandırma ilçesi Bandırma- Çanakkale karayolu Edincik mevkisinde meydana geldi. Metin Ece yönetimindeki 10 SJ 275 plakalı küçükbaş taşıyan kamyon, 10 E 3152 otomobile çarptıktan sonra kontrolden çıktı. Savrularak karşı şeride geçen kamyon bu kez de Tezcan Tekin yönetimindeki 10 DDA 26 plakalı hasta taşıyan ambulansla çarpıştı. Can pazarının yaşandığı kazada kamyonda bulunan koyunlar da öldü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kamyon sürücüsü Metin Ece, ambulans sürücüsü Tezcan Tekin, ambulanstaki hasta Ayşegül Işıkhan ve yakını Hicabiye Ceylan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 2 sağlık çalışanı ise meslektaşları tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bandırma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

AİLESİ AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI
Hayatını kaybedenlerden ambulans şoförü Tezcan Tekin için görev yeri olan Gönen ilçesine bağlı merkez Karşıyaka Mahallesinde bulunan 2. nolu 112. sağlık istasyonunda cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Gönen Kaymakamı Aslan Yurt, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, İl sağlık Müdürü Serdar Kadir Keskin ile ilçe protokolü katıldı. Cenazede eşi Gamze Tekin ve çocukları İrem (19), Mustafa (16) ve Emre Tekin (7) ayakta durmakta zorluk çekti. Tezcan’ın cenazesi buradaki törenin ardından ikamet ettiği kırsal Sarıköy Mahallesinde bulunan evinin önüne getirildi. Üç çocuk babası Tezcan Tekin burada helallik alındıktan sonra kırsal Bostancı Mahallesi mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Görüntü Dökümü: 
-Cenaze yakınlarının ağlaması
-Cenazenin evine getirilişi
-Evinde helallik alınması
-Cenaze namazından görüntüler
-Detaylar

Haber-Kamera: Süleyman ÖZAYDIN/GÖNEN (Balıkesir), (DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!