Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 2

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) ASKERDEN DÖNDÜ, SOKAKTA POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRÜLDÜ
 
SAMSUN’un İlkadım ilçesinde askerden gelen Onur Bektaş (22), içinde 3 kişinin bulunduğu otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, dün saat 21.30 sıralarında İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. Askerden yeni geldiği öğrenilen Onur Bektaş, yolda yürüdüğü sırada içinde 3 kişinin bulunduğu otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Kanlar içinde yerde kalan Bektaş, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Bektaş, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Polis olaya karışan ve otomobille kaçan 3 şüpheliyi arıyor. 

Görüntü Dökümü
———————–
-Olay yerinden detaylar

Haber-Kamera: Hakan AKGÜN, Oğuzhan UYSAL /SAMSUN, (DHA) 

================================================

2) KANALDAKİ BALÇIKTAN İNSAN KAFATASI ÇIKTI

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sulama kanalı temizliği sonrasında arsaya boşaltılan balçığın içinden insan kafatası çıktı. Kafatası kimliğinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Manavgat Ulukapı Mahallesi Sakallar mevkiinde Taylan Aslan’a ait arsada, sulama kanalından çıkarılan balçığın içinde kafatası bulundu. Dün saat 17.00 sıralarında sulama amacıyla portakal bahçesine gelen Taylan Aslan, bahçesinin yanında bulunan boş arsasına sulama kanalı balçığının döküldüğünü gördü. Balçığın yanına gelen Aslan, içinde kafatası olduğunu fark etti.
Aslan’ın ihbarı ile olay yerine çok sayıda jandarma ekibi geldi. Jandarma olay yeri inceleme ekibinin araştırma yaptığı olay yerindeki insan kafatası, cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası ise kimlik tespiti için cenaze aracına konularak Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Kafatasını görünce şaşkınlık yaşadığını belirten Taylan Aslan, “Burada portakal bahçemiz var, onu sulamak için geldik aslında. Buraya baktım balçık dökülmüş. Baldızımı aradım ‘haberiniz var mı buraya balçık dökmüşler’ dedim. O da ‘benim haberim yok’ dedi, ‘sen bir fotoğraf çekip at da ben yarın DSİ’ye sorayım’ dedi. Oranın fotoğraflarını çekerken tesadüfen kafatası ile karşı karşıya kaldım. Onun da fotoğrafını çekip attım, sonra ‘jandarmayı arayalım mı’ dedik. Jandarmayı aradık, arkadaşlar da geldi. İnceliyorlar, bakıyorlar olay bu. Bizim tapulu arazimize kanaldan balçığı çıkarmışlar dökmüşler. Kafatası da balçığın içinde gelmiş, tarladan çıkan bir şey değil. Balçığın içinden çıktı. Olay bundan ibaret” dedi.

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
———————–
– Balçığın çıkarıldığı kanal
– Balçığın döküldüğü ve kafatasının bulunduğu yer
– Kafatasını adli tıpa götüren araç
– Arsa sahibi Taylan Aslan’nın konuşması

HABER- KAMERA: Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)

================================================

3) SON BİR AYDA İKİNCİ KEZ YANGIN ÇIKAN İŞ YERİ, KULLANILMAZ HALE GELDİ
 
BURSA’nın İnegöl ilçesinde, sünger satışı yapılan iş yerinde son bir ayda ikinci kez yangın çıktı. Yangında iş yeri kullanılmaz hale geldi.
İnegöl ilçesine bağlı Mahmudiye Mahallesi, Özfidanlık Sokak’ta sünger satışı yapılan ve aynı zamanda depo olarak kullanılan dükkanda, saat 04.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede iş yerini sardı. Çevre esnafın ihbarı üzerine, bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangını 1 saatlik çalışma sonucu söndürdü. 
Daha önce de 9 Nisan tarihinde çıkan yangından sonra yeniden onarılan iş yeri, kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü
———————–
-Yangından detaylar
-İş yerinden detaylar

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ /İNEGÖL (Bursa), (DHA)

================================================

4) MOTOR KISMINA KUŞUN YUVA YAPTIĞI OTOMOBİL KİRALIKTAN ÇIKARILDI
 
IĞDIR’da araç kiralama şirketinin, 17 günlük tam kapanmada havalimanında beklettiği otomobilin motor bölümüne bir kuşun yuva yaptığı anlaşıldı. Şirket sahibi Muhsin Yıldırım (46), yavrular yumurtadan çıkarak, büyüyüp, yuvayı terk edene kadar aracı kiraya vermeme kararı aldı.
Kontrollü normalleşmeye girilmesi ile 17 günlük tam kapanmada havalimanında beklettiği araçlara bakım yaptıran Muhsin Yıldırım, otomobillerden birinin motor bölümünde kuşların yuva yaptığı ve içinde iki yumurta olduğunu öğrendi. Otomobilin yanına giden Yıldırım, gördüğü manzara karşısında şaşırdı. Anne kuşun yuvasına gelmesi için otomobili havalimanında durduğu yere bırakılmasını isteyen Muhsin Yıldırım, “Tam kapanma nedeniyle otomobilleri kent merkezi ve hava limanında bekletiyorduk. Kontrollü normalleşme ile birlikte araçları yıkatıp, bakım ve onarım yaptırdık. Araçlardan birinin kaportasını açan görevli motor kısmında kuşun yuva yaptığı ve içerisinde de iki yumurta olduğunu görünce bize haber verdi. Gelip baktığımda çok şaşırdım. İlk kez böyle bir şeye tanıklık ediyorum. Çalışanlara aracı aldıkları yere götürüp bırakmalarını istedim. İnşallah anne kuş yuvasına geri döner. Yavrular yumurtadan çıkıp, büyüyene kadar aracı kiraya vermeyeceğiz” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
———————–
-Otomobilin kaportasının açılması
-Motor bölümünde yapılan yuva
-Şirket sahibi Muhsin Yıldırım’ın konuşması

Haber-Kamera: Özkan AYDIN / IĞDIR, (DHA)

================================================

5) SOKAĞA DADANAN HIRSIZLAR, BU KEZ CAN’A ÖĞRETMENİNİN HEDİYE ETTİĞİ BİSİKLETİ ÇALDI
 
ADANA’da, ortaokul öğrencisi Muharrem Can Köse’nin (13), 2 yıl önce derslerinde başarılı olduğu için öğretmeni tarafından hediye edilen bisikleti, evinin önünden çalındı. Can, “5 dakika içinde çalmışlar. Arkadaşımla koştum ama yetişemedim” dedi.
Olay, 11 Mayıs günü akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi’nde meydana geldi. Muharrem Can Köse, arkadaşlarıyla bahçede bisiklet kullandı. Köse, susayınca bisikleti apartman girişine koyup, eve su içmeye çıktı. 5 dakika sonra geri inen Köse, bisikletinin olmadığını görünce ailesine haber verdi. Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen aile, bisikletin apartman girişinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındığını gördü. Polisi arayan aile, şikayetçi oldu.
‘ÖĞRETMENİMİN HEDİYESİYDİ’ DİYEREK AĞLIYOR
Apartmana yerleştikleri günden itibaren birçok hırsızlık olaylarına şahit olduklarını söyleyen Dilek Köse (34), “Oğlumun başarısı nedeniyle öğretmeni bisiklet hediye etmişti. Gözümüzün önünde bisikleti çalıp gittiler. Arkasından koştuk ama yetişemedik. Faturası elimizde yok. Faturası olsa belki daha çabuk bulunur. Çocuğum ‘öğretmenimin hediyesiydi’ diyerek ağlayıp üzülüyor. ‘Giden bisiklet olsun’ diyoruz ama olmaz, bir ‘dur’ dememiz lazım. Bu işin sonu nereye varacak bilmiyoruz. Kamera olduğunu bile bile gelmeye devam ediyorlar. Artık kendimizden korkmaya başladık” dedi.
‘ÇALINDIĞI İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM’
Muharrem Can Köse ise bisikleti öğretmeninin aldığını belirterek, “Bisikletim aşağıda kilitli değildi. Yukarı çıkıp geri inecektim. 5 dakika içinde çalmışlar. Arkadaşımla koştum ama yetişemedim. Çalındığı için çok üzüldüm. Başarımdan dolayı öğretmenim hediye etti onlar da çaldı. Keşke çalmasalardı” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
———————–
– Şahsın bisiklete binerek uzaklaşma anının güvenlik kamera görüntüsü
– Muharrem Can Köse’nin bisiklet süren çocukları izlemesi
– Bisikletin çalındığı nokta
– Anne Dilek Köse ile röp.
– Bisikleti çalınan Muharrem Can Köse ile röp.
– Detay görüntüler

Haber:Yusuf KANTARLI-Kamera:Eser PAZARBAŞI/ ADANA,(DHA)

===============================================    
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!