Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 20

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

SULAMA KANALINA UÇAN OTOMOBİLDE, AYNI AİLEDEN 1’İ ÇOCUK 4 KİŞİ ÖLDÜ

KAYSERİ-Malatya karayolunda, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil sulama kanalına uçtu. Kazada aynı aileden 1’i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, 18.00 sıralarında Kayseri- Malatya Karayolu Pazarören mevkiinde meydana geldi. Hüseyin Şahan (36) yönetimindeki 27 SP 695 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki sulama kanalına devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Suya gömülen otomobilin içindeki aynı aileden Hüseyin Şahan, Semra Şahan (33), Mehmet Efe Şahan (2) ve Damla Şahan (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Cenazelerin morga getirilmesi görüntü (cep telefonu ile)
-Jandarma’dan görüntü (cep telefonu ile)
-Diğer görüntüler

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN /KAYSERİ,(DHA)
=========================

ZONGULDAK’TA DENİZİN RENGİ ÇAMURA DÖNDÜ

ZONGULDAK’ta etkili olan yağmurun ardından Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde dereden akan çamurlu su denizin rengini değiştirdi.
Kandilli beldesinde bulunan Köseağzı Plajı’na akan derenin debisi şiddetli yağış sonrası yükseldi. Dereden gelen çamur, denizin rengini değiştirdi. Sahil kenarındaki 300 metrelik alan sarıya dönüştü. Oluşan çamur rengi, dron ile havadan görüntülendi. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, bölgede inceleme yapılacağını söyledi.
Vatandaşlardan Nazım Tıngaz, yaklaşık 2 aydır derenin renginin çamurlu aktığını söyledi. Ara ara normale dönse de derenin yağmurla birlikte çamura dönüştüğünü ifade eden Tıngaz, “Buna bir önlem alınması lazım. Ereğlimizin nadide güzel yerlerinden birisi. Yetkililerimizin bu konu ile ilgilenmelerini istiyoruz.” dedi.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Drone ile denizden detaylar
-Dereden akan çamur
-Aktüel kamerada dereden akan çamur
-Nazım Tıngaz ile röportaj
-Detaylar

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE /EREĞLİ(Zonguldak),(DHA)
===========================

İzmir’de PKK/KCK operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

İZMİR’de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/KCK/PYD/YPG’nin sözde asayiş ve trafik birimleri içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 4 şüpheli ile terör örgütü içerisinde silahlı olarak çatışma bölgelerinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 2 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 4’ü tutuklanırken 2’si adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları ile İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde, 3 Nisan tarihinde PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütünün sözde Asayiş ve Trafik birimleri içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen Suriye uyruklu 4 şüpheli ekiplerin operasyonu sonrası gözaltına alındı. Ekipler 6 Nisan tarihinde ise terör örgütünün içerisinde silahlı olarak çatışma bölgelerinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 2 şüpheliyi diğer birimler ile koordineli olarak yapılan operasyonlarda yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü üyesi olmak suçundan çıkarıldıkları mahkemece 6 şüpheliden 4’ü tutuklanırken 2 şüpheli de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
(Polis kamerası)
-Operasyon görüntüsü

Haber: Fırat AKAY /İZMİR,(DHA)
===============

BİSİKLETLİ POLİSLER, ‘KADINA ŞİDDETE HAYIR’ YAZAN TİŞÖRTLERİYLE KORTEJE KATILDI

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yıl dönümü kapsamında ekipler kortej düzenledi. ‘Martı’ adı verilen bisikletli polis timleri ‘Kadına şiddete hayır’ ve ‘KADES önemli’ yazılı tişört ile şapka takarak korteje eşlik etti.
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş, trafik, terör ve 6 yunus motosiklet timi 10 isan Polis Haftası kutlamaları kapsamında kortej düzenledi. İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız’ın başında bulunduğu kortej ilçe merkezinin ana ve ara caddelerinde siren çalıp, ‘Evde kalın sağlıklı kalın’, ‘Lütfen virüs tedbirlerine uyun’ anonsları yapıldı. ‘Martı’ adlı bisikletli polis timleri ‘Kadına şiddete hayır’ ve ‘KADES önemli’ yazılı tişört ile şapka takarak korteje eşlik etti. Vatandaşlar, pencere ve balkonlarından alkış tutarak cep telefonuyla video çekip sosyal medya hesaplarından, İyi ki varsınız, gururumuzsunuz  yorumu ile paylaştı. İki saat süren kortej İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde son buldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kortejden genel ve ayrıntılı görüntü
-Polis drone ile görüntü

Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN /MARMARİS(Muğla),(DHA)
==========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!