Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 20

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

1) OCAKTAKİ TAVAYA YAĞ KOYUP UYUYAKALINCA ÖLÜMDEN DÖNDÜ
 
ANTALYA’da patates kızartmak için ocaktaki tavaya yağ koyan Emre Örge (79), uyuyakaldı. Dumanı fark eden komşusu Kadir Millidere’nin kapıyı kırıp dışarı çıkardığı Örge, ölümden döndü.

Olay, saat 18.30 sularında Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi 571 Sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın giriş katında bulunan, dükkandan bozma evde meydana geldi. Emre Örge, akşam yemeğinde patates kızartması yapmak için ocak üzerindeki tavaya yağ koydu. Ardından odaya geçen Örge, bir süre sonra uyuyakaldı. Ocakta bulunan içi yağ dolu kızartma tavası bir anda alev aldı. Bu esnada Emre Örge, dumandan etkilenerek bayıldı. Dumanı fark eden yan komşu motosiklet tamircisi Kadir Millidere, kapıyı çalmasına rağmen karşılık alamayınca, kapıyı kırarak içeri girdi.

BAYGIN HALDE ÇIKARTILDI
İçeride Örge’nin bayıldığını gören Millidere, Örge’yi kucaklayarak dışarı çıkarttı. Örge, vatandaşlar tarafından yüzüne su tutularak kendisine getirildi.

DUMAN HAVA KOMPRESÖRÜYLE TAHLİYE EDİLDİ
Bu esnada vatandaşlar tarafından durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Kısa sürede adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, hava kompresörüyle dumanı tahliye etti. Dumandan etkilenen Örge, tedbir amaçlı ambulansa alındı.

‘ZOR BELA DIŞARI ÇIKARDIM’
Olay anını anlatan Kadir Millidere, “Biz dükkanımızda bisiklet tamiri yapıyorduk. Yangını fark edince hemen dışarı çıktık. Kapıdan seslendim, ses vermeyince de kapıyı kırıp girdim. İçeriye girdiğimde baygın olduğunu gördüm. Adamı zor bela dışarı çıkardım. Dışarı çıkardığımda hala baygındı. Su ile zor ayılttıkö dedi.,

SOSYAL MESAFE UNUTULDU, CANLI YAYIN YAPILDI
Yangının olduğu alanda toplanan vatandaşlar sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı. Bazı vatandaşlar evlerinin pencere ve balkonlarına çıkarak yangın alanını seyrederken, bazıları da cep telefonlarıyla canlı yayın gerçekleştirdi.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————–
-Yaşlı adam Emre Örge’den detaylar
-İtfaiye ekiplerinden detaylar
-Balkonda ve pencerede yangın alanını seyredenlerden görüntüler
-Sağlık ekiplerinin yaşlı adama müdahalesinden detaylar
-Kadir Millidere ile röp
-Genel ve detay görüntüler

HABER-KAMERA: Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

================================

2) 3 TEKERLİ BİSİKLETE 2 OTOMOBİL ÇARPTI: 2 KİŞİ YARALI
 
SAKARYA’nın Arifiye ilçesinde iki otomobilin art arda çarptığı 3 tekerlekli elektrikli bisiklette bulunan yabancı uyruklu 1’i kadın 2 kişi yaralandı. 

Kaza akşam saatlerinde, Arifiye ilçesi D-650 yolu terminal mevkisindeki kavşakta meydana geldi. E.B. yönetimindeki 54 AFG 382 plakalı otomobil, arkasında ışıklandırma bulunmayan Suriye uyruklu Ali Hamo idaresindeki 54 MA 216 plakalı 3 tekerli elektrikli bisiklete arkadan çarptı. Savrularak sol şeride geçen bisiklete bu kez yine arkadan gelen M.B. yönetimindeki 11 SA 367 plakalı otomobil çarptı. Bisiklet parçalara ayrılırken üzerinde bulunan Ali Hamo ve beraberindeki Miyade Zakkur isimli kadın yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralanan 2 kişiyi hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————–
-Kaza sonrası vatandaşlar tarafından çekilen görüntüler 
-Olay yerinden detaylar
-112 ekibinden detaylar 
-Kaza sonrası polislerin çalışmasından görüntüler
-Genel ve detay görüntüler

HABER-KAMERA: Ramiz Kaan OKTAR/ARİFİYE (Sakarya),(DHA)

=================================

3) SERVİS MİDİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI
 
BURSA’nın İnegöl ilçesinde servis midibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sularında İnegöl ilçesi, Akhisar Mahallesi’nde 158 ile 159’uncu sokağın kesiştiği kavşakta meydana geldi. 159’uncu Sokak’ta seyir halinde olan Onur Bekler (24) yönetimindeki 16 S 6202 plakalı servis midibüsü, 158’inci Sokak üzerinde seyir halinde olan Rüstem Aslan (40) yönetimindeki 16 AFA 426 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu sürücüler yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————–
-Kaza yerinden görüntüler
-Yaralılardan görüntüler
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

===============================

4) SİLİFKE’DEKİ KISKANÇLIK CİNAYETİ İLGİLİ 3 KİŞİ TUTUKLANDI
 
MERSİN’in Silifke ilçesinde kıskançlık nedeniyle Berrin Dalyanoğlu Keskin’i (56) taşla vurup, öldürdükten sonra ellerini arkadan bağlayıp, su kuyusuna attığı öne sürülen komşuları E.İ., kocası A.İ. ve  A.E., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İlçeye bağlı Mukaddem Mahallesi’nde oturan 2 çocuk annesi Berrin Dalyanoğlu Keskin, 30 Mart Salı günü yayla evi kiralamak için Mara Mahallesi’ne gitti. Kendisinden bir daha haber alamayan ailesi, 2 Nisan’da jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma, Keskin’in bulunması için çalışma başlattı. Berrin Dalyanoğlu Keskin’in cep telefonun, geçen yıl kiraladığı yayla evine yakın bir bölgede sinyal verdiğini tespit eden jandarma, arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. AFAD ekiplerinin de katıldığı çalışmalarda, yayla evinin yakınındaki bir su kuyusunun ağzındaki taşlarının yerinden söküldüğü belirlendi. İçerisinde az miktarda su olan kuyuda yapılan kontrolde, Berrin Dalyanoğlu Keskin’in cansız bedeni bulundu. Keskin’in cesedinin üzerinin taşlarla kapatılmaya çalışıldığı tespit edildi. 

CESET VE EVDE BULUNAN İPİN BENZERLİĞİ CİNAYETİ AYDINLATTI
Jandarma Suç Araştırma ve Olay Yeri İnceleme ekiplerince yürütülen çalışmada, Keskin’in en son görüştüğü kişiler saptandı. Keskin’in en son telefon görüşmesini komşusu E.İ. isimli kadınla yaptığı belirlendi. E.İ.’nin evine giden ekipler, Keskin’in ellerinin bağlı olduğu iple benzerlik gösteren ipin parçasını ele geçirdi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, E.İ ile birlikte eşi A.İ.’yi gözaltına aldı. E.İ., jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf ederek, Keskin’i kocasından kıskandığı için başına taşla vurarak öldürdükten sonra su kuyusuna attığını itiraf etti. E.İ.’nin ifadelerinden yola çıkan ekipler, cinayete karıştığı belirlenen komşuları A.E.’yi de gözaltına aldı. 
Jandarmadaki sorguları tamamlanan E.İ., kocası A.İ. ve A.E, adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
– Olay yerinden görüntüler
– Şüphelilerin jandarmadan çıkartılması
– Şüphelilerin adliyeye götürülmesi

Haber-Kamera: Mehmet OKUR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)

===============================
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!