Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 20 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) BAKAN SOYLU: ÇUKURCA’DA 3 SİVİLİ KATLEDEN TURUNCU LİSTEDEKİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Yüksekova’da incelemelerde bulundu. Özel Harekat polisleri ile bir araya gelen Bakan Soylu, yurt içi ve yurt dışında sürdürülen operasyonlarda teröristlere büyük darbeler vurulduğunu belirterek, “Geçen gün çok üzülmüştük. 3 tane sivilimizi Çukurca’nın Kazan Vadisinde katletmişlerdi. Odaya getirip infaz etmişlerdi. Kardeşleri, evlatları sahipsiz kalmış. Onları gittik ziyaret ettik. ‘Bir millet sahibiyiz. Siz merak etmeyin, bunun hesabını soracağız’ dedik. Hesabını sorduk. İnfaz edeni biliyorduk. İnfaz eden turuncu kategoride Bahoz kod adlı Ferhat Taşdemir’di. O çocuklarımızın kanı yerde kalmadı” dedi.

Ankara’dan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile birlikte Yüksekova’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Selahaddin Eyyubi Havalimanı’nda Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, AK Parti İl Başkanı Mütalip Özbek ve belde belediye başkanları karşıladı. Bakan Soylu karşılama sonrası ilçenin Güllüce Mahallesi’nde bulunan Yüksekova Polis Özel Harekat Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Bakan Soylu’yu burada ise İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar karşıladı. Özel Harekat polisleri ile bir araya gelen Bakan Soylu, yaptığı konuşmada, terörle mücadelede başarılı operasyonlar gerçekleştiren güvenlik güçlerinin ve ailelerinin bayramlarını kutladı. 

Bakan Soylu, “Allah’a hamdolsun. Güçlü bir Türkiye’nin, güçlü bir devletin, aziz asil bir milletin mensupları olarak yine bir aradayız. Allah’a hamdolsun. Milletimiz birlik içerisinde. En son Kudüs’te zalim İsrail devletinin yaptığı o mazlumlara yaptığı içimizi karartıyor, kabul etmiyoruz. Onun için yaptığımız işin, uğraştığımız işin kıymetini bilmeliyiz. Biz çok güçlü, çok kudretli, çok kuvvetli olmalıyız. Ayağımız yere vurulunca azametimizden, gücümüzden, kin ve hiddetimizden kimileri de ayağımızı yere vurunca mazlum ve mağdura sahip çıktığımızı, şefkatimizden işte geliyorlar diye bilmenizi istiyorum ki; güçlü ve kuvvetli olmalıyız” dedi.

‘BU BÖLGELERDE ÇOK ŞEHİT VERDİK’

Bakan Soylu, bayrak uğruna bu bölgede birçok şehit verildiğini anlatarak, “Bu topraklarda birçok arkadaşınız şehadet şerbeti içti. Tek sebebi. Ezanımıza kimse dokunmasın, bayrağımıza kimse ilişmesin. Namusumuza kimse halel getirmeye çalışmasın. Derdimiz budur. Bu derde divaneyiz, bu derdin peşindeyiz. Bizler laf üreten değil, iş üreten bir milletin evlatlarıyız. Bizler dedikodu üreten değil, yol, huzur getiren bir milletin evlatlarıyız ve bunu hep birlikte yapmanın da gururunu, onurunu yaşıyoruz. Allah’a çok şükür bugün Yüksekova Özel harekattayız. Bugün hep birlikte tuttuğumuz oruçlardan sonra bayrama giriyoruz. İbadet ettik, oruç tuttuk, Allah’a dua ettik, niyazda bulunduk. Rabbim bize yoksulluk göstermedi. Rabbim bizim yaptığımız duaları sadece memleketimiz için değil, etrafımızdaki coğrafya için, bugün sıkıntıda olan Müslümanlar için, bugün sıkıntıda olan Türkler için, bugün sıkıntıda olan kardeşlerimiz için, yaptığımız dualardan sen onlara kolaylık ver diye ramazan oruçlarını tuttuk. Ellerimizi açtık, niyaz ettik. Şimdi de bayramda birlikteyiz. Bayram bir taraftan çocukların, bir taraftan da büyüklerimizin, bir taraftan eşlerin, bir taraftan mezarda yatan şehitlerimizin bayramıdır. Bayram yer altında, yer üstünde hepimizin bayramıdır. Tüm şehitlerimizin tüm geçmişlerimizin ve bu memleket, bu millet için fadai can olan, gazi olan ve ahirete intikal etmiş tüm kahramanlarımız için bir Fatiha okuyalım. Allah kabul etsin. Allah bizi onlara mahcup etmesin. İnanıyorum ki, ramazandan sonra çok daha güçlü çok daha kuvvetli adımlara ihtiyacımız var” diye konuştu.

Reklam Alanı

‘3 SİVİL VATANDAŞIMIZIN KANI YERDE KALMADI’

Son günlerde Hakkari dahil olmak üzere yurt içi ve yurt dışında düzenlenen operasyonlarda terör örgütüne adım attırmayacak noktada olduklarını söyleyen Bakan Soylu, “Nerelerden nereye geldiğimizi, bunun kıymetini iyi bildiğimizi burada bir kez daha size ifade etmek istiyorum. Bir taraftan en son bu hafta 3’ü Hakkari’de 13 teröristi etkisiz hale getirdik. Bu teröristlerden önce yine 10 bir tarafta, 6 bir tarafta, 3 bir tarafta, 1 bir tarafta. Yine kafalarını çıkarır, çıkarmaz, kış üstlenmesinden çıkar çıkmaz gereğini arkadaşlarımız yerine getirdiler. Bunu ifade etmek istiyorum. Bu yılı terör örgütünün inşallah sora erdirildiği yıl olarak hep beraber görmek istiyoruz. Daha önce Avaşin- Baysan ve Metina’yı karışıdan gördük. Zapı da aynı şekilde. Ama Avaşin- Basyan’ı karşıdan gördüğümüz o üst bölgesinde sınırın hemen yanında birlikteydik arkadaşlarımızla. Şimdi Avaşin- Basyan’da sınırın bu tarafında Özel Harekat polisimiz, jandarmamız, komandolarımız. Sınırın öteki tarafında kahraman Mehmetçiğimiz. Hep birlikte temizliyoruz. Geçen gün çok üzülmüştük. 3 tane sivilimizi Çukurca’nın Kazan Vadisinde katletmişlerdi. Odaya getirip infaz etmişlerdi. Kardeşleri, evlatları sahipsiz kalmış. Onları gittik ziyaret ettik. ‘Bir millet sahibiyiz. Siz merak etmeyin, bunun hesabını soracağız’ dedik. Hesabını sorduk. İnfaz edeni biliyorduk. İnfaz eden turuncu kategoride Bahoz kod adlı Ferhat Taşdemir’di. O çocuklarımızın kanı yerde kalmadı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile kimse oyun oynamaya kalkmasın. Hesabını acı sorarız. Bu kadar açık ve net. Bu, milletin asaletine, size güveniyoruz. Bu milletin kuvvetine, kudretine ve Allah’a güveniyoruz. Torunlarımız, sizden sonra gelecek nesillerimiz, şehit ve gazilerimizle nasıl onur duyuyorsak, sizinle onur duyacaklar. Diyecekler ki, bu dedelerimiz terörü tasfiye ettiler. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, bizim başkomutanımız, devlet başkanımız sizlere bayram dileklerini selamlarını muhabbetlerini ve sevgilerini getirdim ve bayramınız mübarek olsun diyoruz. Tüm güvenlik güçlerimiz ile bütün ailelerimizin bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Bakan Soylu’nun daha sonra Yüksekova’daki bir üst bölgesini ziyaret edip, Mehmetçiklerle bayramlaşacağı öğrenildi.

Görüntü dökümü
————————–
-İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu’un araçtan inmesi
-Özel Hareket Polislere selam verilmesi
-Polis Özel Hareket Merkezindeki polislerle selmalaşması
-Polislerden detaylar
-Bakan Süleyman Soylu’nun konuşması

Haber-Kamera:  Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)- 

=======================================

2) SOKAK ORTASINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI, BAŞINDAN VURULDU

ADANA’da, sokak ortasında kimliği belirsiz kişi ya kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Necmettin E., başından vurularak ağır yaralandı.
Olay, saat 20.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde meydana geldi. Silah sesini duyup, sokağa çıkan mahalle sakinleri bir kişinin yaralı halde yerde yattığını, bu sırada plakası alınamayan bir otomobilin de hızla olay yerinden kaçtığını gördü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, isminin Necmettin E. olduğu öğrenilen kişinin başından tabancayla vurulduğunu belirledi. Bilinci kapalı halde ambulansa alınan yaralı, Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Necmettin E., ameliyata alındı.
Necmettin E.’nin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaralandığını saptayan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü
———————–
– Olay yerinden genel görüntüler
– Vurulan kişinin yakınlarının bağırması
– Polis ekiplerinden görüntüler
– Boş kartuş ve kovanlardan görüntüler
– Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması
– Polis araçlarından görüntüler

Haber: Gökhan KESKİNCİ – Kamera: Anıl ATAR/ADANA, (DHA)

============================================

3) HABER ALINAMAYAN SURİYELİ, EVİNDE TÜFEKLE VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

ADANA’da, bir süredir kendisinden haber alınamayan Suriyeli Abdulazim Mahmit’in (49), polisin kapıyı çilingire açtırıp, girdiği evde pompalı tüfekle sırtından vurularak öldürülmüş halde bulundu. 
Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi Gelincik Caddesi’ndeki iki katlı müstakil bir evde meydana geldi. Abdulazim Mahmit’ten haber alamayan çocukları, eve gelip, kapıyı çaldı. Ancak kapıyı açan olmayınca evin balkonuna tırmanıp, pencereden bakan çocukları, babaları Abdulazim Mahmit’ın kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
ÇOCUKLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Eve çilingir yardımıyla giren polis ve sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Mahmit’in pompalı av tüfeğiyle sırtından vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Babalarının öldürüldüğünü öğrenen çocukları, sinir krizi geçirip gözyaşı döktü. Polisin olay yerinde yaptığı incelenin ardından Mahmit’in cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
———————–
– Olayın yaşandığı evin dış görüntüsü
– Olay yerinden genel ve detay görüntüler
– Abdulazim Mahmit’in çocuklarının sinir krizi geçirmesi
– Polis ekiplerinden görüntüler

Haber-Kamera: Anıl ATAR/ADANA, (DHA)

===========================================

4) BAKAN SOYLU, İFTARINI İKİYAKA KÖYÜ MUHTARININ EVİNDE AÇTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iftarını Yüksekova’da ilçesinin İkiyaka Köyü Muhtarı Necmettin Kamalı’nın evinde açtı. Kamalı ailesinin evindeki iftara, Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de eşlik etti. Soylu’nun, muhtarın evinde yaptığı iftar yemeği fotoğrafları, İçişleri Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabında “Hakkari- Yüksekova’da, Kamalı Dayımızın evindeyiz. İftarda misafirleriydik. İftardan sonra da güzel sohbet ettik” cümleleriyle paylaşıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Bakan Soylu ikiyaka köyü muhtarı Necmetin Kamalı ve ailesi ile sohbeti
-Görüntüler cep telefonu baklanlıktan

Haber : HAKKARİ, (DHA)

==============================

5) KAYSERİ’DE İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 2 YARALI

KAYSERİ’de, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.
Olay, saat 21.30 sıralarında Melikgazi ilçesi Tacettin Veli Mahallesi Dikilitaş Caddesi’nde meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen olayda, G.B. ve kardeşi B.B. yanında getirdiği pompalı tüfekle A.K. ve C.Ç.’yi yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerinden kaçan iki kardeş ise polisin çalışması sonucu yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
————–
-Olay yeri
-Genel detay

Haber-Kamera:Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ,(DHA)

=============================

6) İZMİR’DE AKRABALAR ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 4 YARALI 

İZMİR’in Bornova ilçesinde, akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi darp sonucu, 3 kişi de pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
İddiaya göre, Naldöken Mahallesi’nde gündüz saatlerinde akrabalar arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Sözlü tartışma bir süre sonra sona ererken, gün içerisinde gerginliğin artmasıyla saat 20.30 sıralarında silahlı kavga çıktı. Ş.B. isimli kişinin yanında getirdiği pompalı tüfekle ardı ardına rastgele ateş açması sonucu, vücuduna saçma isabet eden H.K., İ.K., ve F.K. yaralandı. Kavga sırasında M.K. ise darbedildi. Çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahalede bulundu. Şüpheli Ş.B. ise bu sırada suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılar, ambulans ve çevredekiler tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan, pompalı tüfekle vurulan İ.K. ve H.K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, mahallede incelemelerde bulundu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————
-Olay yerinden görüntü
-Polis ekiplerinden görüntü
-Genel ve detay görüntü

Haber – Kamera: Halil İbrahim KARABIYIK/İZMİR, (DHA) 

=====================================

7) ÇOCUKLARIN KAVGASINA AİLELER DE KARIŞTI: 1’İ POLİS 2 YARALI

MERSİN’in Tarsus ilçesinde, çocukların kavgasına ailelerin de karışmasıyla 1’i polis 2 kişi yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Bolatlı Mahallesi’nde meydana geldi. Aktaş ve Saruhan ailelerinin çocukları, iddiaya göre mahallede kavga etti. Çocukların kavgasına aileler de karışınca mahalle savaş alanına döndü. İki ailenin taşlı, sopalı kavgalarına olay yerine gelen polis ekipleri müdahale etti. Özel Harekat ve çevik kuvvet polislerinin de destek verdiği müdahale sırasında çıkan arbedede bir polis memuru ile H.A. isimli kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kavganın bastırılmasının ardından polis olay yerinde tedbir amaçlı önlem aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
————————
– Olayın yaşandığı mahalle
– Polis ekipleri

Haber-Kamera: Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)

===========================================

8) 15 TEMMUZ ŞEHİDİNİN BABASI: EVLATSIZ YAŞANIR AMA VATANSIZ YAŞANMAZ

FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit olan üniversite öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu’nun Antalya’nın Korkuteli ilçesinde yaşayan ailesi, kabir ziyareti yaptı. Baba Osman Ağaroğlu, “6 asır üç kıtada at koşturan Akdeniz’i bir Osmanlı gölü haline getiren muhteşem ecdadın torunları olarak bizler vatan için mukaddesat için evlatlarımızı feda etmişiz. Alnımız açık, başımız dik olarak şükrediyoruz. Evlatsız yaşanır ama vatansız yaşanmaz. Vatan sağ olsun” dedi.
FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde ateş açılması sonucu şehit düşen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu’nun annesi Zehra ve babası Osman Ağaroğlu, oğullarının Yazır Mahallesi’nde bulunan kabrini ziyaret ederek, dua etti.
Oğlunun kabri başında gözleri dolan Zehra Ağaroğlu, hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçtiğini ancak yaşadıkları acının ilk günkü gibi taze olduğunu ve evlat hasretinin arttığını söyledi.
‘ALNIMIZ AÇIK BAŞIMIZ DİK’
Baba Osman Ağaroğlu da “Yine bir bayram geldi. Biz oğlumuz aramızdan ayrılalı 5 yıl olmasına rağmen daha dün gibi unutmadan bayram yapıyoruz. 6 asır üç kıtada at koşturan Akdeniz’i bir Osmanlı gölü haline getiren muhteşem ecdadın torunları olarak bizler vatan için mukaddesat için evlatlarımızı feda etmişiz. Alnımız açık başımız dik olarak şükrediyoruz ve yine ‘Esaret altında yaşamak yerine şereflice ölmeyi tercih ederiz’ diyen bir milletin torunu olarak her zaman şunu söylüyoruz, ‘Mektebinde şehadet olan bir milletin kaderinde esaret yoktur’. Bizde vatan sevgisi zamandandır. Vatan için ölmek, bizim kitabımızda vardır. Çünkü bizim için ölmek yok olmak değil, yeni bir hayat geçişidir” diye konuştu.
‘EVLATLARIMIZ İLE GURUR DUYUYORUZ’
Oğlu Yasin Naci Ağaroğlu’nu da bu aşk ve inanç dairesinde yetiştirdiklerini aktaran Osman Ağaroğlu, “Kendisi de biliyordu ki ya galip gelecek gazi olacak ya da şehit olacaktı. O gece tüm dünya sınavlarını dikey geçiş yaparak şehadet diplomasını almayı hak etmişti. Ruhu şad olsun. Biz evlatlarımız ile gurur duyuyoruz, başımız dik olarak şunu söylüyoruz, ‘Uğuruna ölmekse seni yaşatmak, bin kere ölürüm de adına leke sürdürmem, gururdur, namustur bayrak ve sancak, aksa da kanım zalimi asla güldürmem. Evlatsız yaşanır ama vatansız yaşanmaz. Vatan sağ olsun, millet sağ olsun, şehidimizin ve şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekanları âli olsun” dedi.

Görüntü Dökümü
————–
– Şehit anne ve babasının kabre gelişi
– Şehit mezarında dua edilmesi
– Baba Osman Ağaroğlu’nun konuşması

HABER- KAMERA: Adem DURMAZ/KORKUTELİ (ANTALYA), (DHA)

============================================

9) BATAKLIĞA SAPLANAN İNEĞİ VİNÇLE KURTARDILAR

KAHRAMANMARAŞ’ta, bataklığa saplanan ineği itfaiye ekipleri vinç yardımıyla kurtardı.
Kavlaklı Mahallesi’nde hayvanlarını otlatan Mustafa Altun’un ineği bataklığa saplandı. İneğini bataklıktan çıkarmaya çalışan Altun’un tüm çabaları yetersiz kaldı. Bunun üzerine Mustafa Altun itfaiyeden yardım istedi.
İtfaiye ekipleri, 1 saat süren çalışma sonunda karnına halat bağladıkları ineği vinç yardımıyla bataklıktan çıkarak sahibe teslim etti. Mustafa Altun, ineğini kurtaran ekiplere teşekkür etti.

Görüntü Dökümü
—————–
– Bataklıktaki inek
– İneği kurtarma çalışmaları
– İneğe halatın bağlanması
– Vinç ile çekilmesi

Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

=======================================================

10) ANTALYA’DA, TAKSİCİLERDEN FİLİSTİN’E DESTEK KONVOYU

ANTALYA’da 100’e yakın taksici, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını konvoy yaparak protesto etti.
İsrail’in Doğu Kudüs’teki Filistinlilere yönelik saldırıları, Antalya’da 100’e yakın taksici tarafından protesto edildi. Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bir araya gelen taksiciler, araçlarına Türk ve Filistin bayrakları astı. Araçların kornalarına basarak polis kontrolünde şehir içinde tur atan taksiciler, yaklaşık 15 kilometrelik tur sonunda konvoyu tamamladı.
Konvoya katılan taksiciler adına konuşan Nuri Büyükoğlu, “Bugün taksici arkadaşlarımızla toplanıp Kudüs’teki hain saldırılara karşı sesimizi duyurabilmek için böyle bir etkinlik yapmak istedik. 100’e yakın araçla konvoy yaptık. Hemen hemen 15- 20 kilometre yol kat ettik. Bütün halkımızdan bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Bu konuyu herkesin dile getirmesini bekliyoruz” dedi.

Görüntü dökümü
————–
-Taksilerden detaylar
-Taksilere asılan bayraklardan detaylar
-Konvoydaki taksilerden görüntüler
-Konvoydan detaylar
– Nuri Büyükoğlu Röp.

Haber-Kamera: Semih ERSÖZLER/ANTALYA,(DHA)

 =============================================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!