Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 20

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

YEM HAZNESİNE DÜŞEN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

ANKARA’nın Polatlı ilçesinde, besi çiftliğinde 4 metre derinliğindeki yem haznesine düşen Kenan Ece (4), hayatını kaybetti.
Olay saat 19.00 sıralarında Polatlı Kargalı Mahallesi’nde bulunan özel bir firmaya ait besi çiftiğinde meydana geldi. Çiftlikte çalışan Emine- Kenan Ece çifti çocukları Kenan’dan bir süre haber alamayınca endişelendi. Ece çifti, yaptıkları aramada Kenan’ın izine ulaşamadı. İhbar üzerine çiftliğe jandarma ekipleri sevk edildi. Çiftlikte yapılan aramada, Kenan’ın cansız bedenine 4 metre derinliğindeki yem haznesi içerisinde ulaşıldı. Kenan’ın babasının yanına giderken yem haznesine düştüğü ve bu sırada çalışır vaziyette olan yem karma makinesinden çıkan yemin üzerine dökülmesi ile boğularak hayatını kaybettiği belirlendi.
Yapılan incelemenin ardından Kenan’ın cenazesi önce Polatlı Devlet Hastanesi morguna, ardından kesin ölün sebebinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kuruma gönderildi. Jandarma olaya ilişkin inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
– lay yerinden görüntü
-Hasteneden görüntü
-Morgdan görüntü
-Genel ve Detay görüntüler

Haber-Kamera: ANKARA,(DHA)
=========================

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLDE CESEDİ BULUNDU

ANKARA’da kırsal alanda park halindeki otomobilde bir kişinin cesedi bulundu.
Keçiören ilçesi Ovacık Mahallesi 572’nci Sokakta, park halindeki 40 AAR 371 plakalı otomobilin içinde bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, durumu emniyete bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kırsal alanda yol kenarında bulunan otomobil içinde inceleme yaptı. Ekipler, yaptığı ilk incelemede otomobilin ön yolcu koltuğunda hareketsiz yatan Cengiz Yürekli’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Reklam Alanı

KALP KRİZİ İHTİMALİ
Olay yeri inceleme ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Cengiz Yürekli’nin kalp krizinden dolayı hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde durdu. Yürekli’nin cenazesi, detaylı ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Emniyet ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerinden görünt
-Araçta yapılan incelemeden görüntü
-Cenaze aracından görüntü
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ferhat EKİNCİ-Burak TEKİN /ANKARA,(DHA)
===================================

RESTORAN KURŞUNLANIP POLİSE ATEŞ AÇILDI, BALKONDA UYUYAN KADIN VURULDU

DİYARBAKIR’da bir restoranı kurşunlayan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açtı. Bu sırada seken kurşunlardan biri balkonda uyuyan kadının koluna isabet etti. yaralı kadın hastaneye götürülürken, polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
Olay, gece saatlerinde Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kapalı olan restoranın önüne gelerek, kapısına silahla ateş etmeye başladı. Silah sesleri üzerine mahalle sakinleri, polise ihbarda bulundu. Saldırganlar, kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş edip, ara sokaklardan kaçarak kayıplara karıştı.

BALKONDA UYURKUN KOLUNA KURŞUN İSABET ETTİ
Bu sırada balkonda uyuyan F.İ. (50) isimli kadın, koluna isabet eden kurşunla yaralandı. Kurşunlar, bazı ev ve iş yerlerine de isabet etti. F.İ. çağrılan ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis caddeyi trafiğe kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede delil topladı. Bölgeye sevk edilen takviye polis ekipleri saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Olay yeri
Yaralı kadın
Ambulansa alınan kadın
Polis ekipleri
Zırhlı araçlar
Mermi isabet eden kapı
Polis ekiplerinin sokağa girmesi
Olayın olduğu cadde
Genel ve detay

Haber-Kamera: Emrah KIZIL-Burak EMEK /DİYARBAKIR,(DHA)
=================================

OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI: 4 YARALI

DÜZCE’de, otomobilin kaldırımda bulunan ağaca çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.
Kaza gece saatlerinde Kalıcı Konutlar Düzce Bulvarı üzerinde meydana geldi. Düzce istikametine gitmekte olan Nazif Söylemez yönetimindeki 67 DZ 168 plakalı otomobil virajda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda bulunan ağaca çarptı. Kazada Nazif Söylemez, Sabriye Söylemez, Hüseyin Söylemez ile Hatice Söylemez yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Kaza yapan otomobilin görüntüsü
Yaralılara sağlık ekiplerinin müdahalesi
Yaralıların ambulansa alınması
Polis ve itfaiye ekiplerinin görüntüsü detaylar

Haber-Kamera: Tezcan SOLMAZ /DÜZCE,(DHA)
==========================

RİZE’DE, ‘ARABALI SİNEMA’ ETKİNLİĞİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

RİZE’de düzenlenen arabalı sinema etkiliğine ilgi büyük oldu. Dev ekrana yansıtılan sinema filmini otomobilinde izleyenlerin yanı sıra bir aile ise geldikleri kamyonetin kasasına konulan koltuklara oturarak keyifle film izledi.
Rize’de, ‘Arabalı Sinema’ etkinliği, Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleşti. Açık otoparkta kurulan dev ekranda gösterilen sinema filmini katılımcılar kendi arabalarının içinden izledi. ‘Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu’ isimli filmi izleyenler, belediye ikramlarının yanı sıra yanlarında getirdikleri termoslarla çay içti, çekirdek çitledi. Filmi izlemeye bir aile bebekleri ile geldi. Bir aile ise kamyonet kasasına kurulan oturma grubuyla alana geldi.

‘KOLTUK, SEHPA, HALI VAR’
Kamyonetle gelen İbrahim Kaya, “Arabalı sinema var dediler bizde oturma odasını kamyona koyup getirdik. Sehpamız ve halımız bile var. Semaverde getirecektim ama duman çıkar hoş olmaz diye getirmedik. Çok eğleniyoruz” dedi.
Ata Kurt ise “Arkadaşlar sinemaya gidiyoruz dedi, geldik, evi getirmişler buraya. Koltuğa oturmakta bana nasip oldu, yerimi buldum, keyfim yerindeö diye konuştu.
Recep Albayrak da “Çayımız olmadan olmazdı, termosu doldurduk, şimdi hem filmi izliyoruz hem de çayımızı içiyoruz, patlamış mısırda var. Yine böyle etkinlikler bekliyoruzö ifadelerini kullandı.
Çay hasadını erkenden tamamlayarak sinema izlemeye geldiğini söyleyen Remziye Karaali, “Çay toplamayı erkenden bitirdim, buraya geldim. Filmde çok güzel zaten. Benim içinde değişik bir etkinlik olduö dedi.
Filmi izleyenler arasında yer alan İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, “Şehrimizin farklı etkinliklerle renklenmeye ihtiyacı var. Pandemi sürecinde bu tarz etkinliklere özlem oldu. Arabalı sinema etkinliğinin ilki gibi ikincisi de yoğun katılımla gerçekleşti” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Otoparktan dron detayları
-Arabalarında sinema izleyenler
-Çocukları ile gelenler
-Kasasına koltuk sehpa konan kamyondan detaylar
-Kamyonet kasasında çay içerek film izleyenler
-Arabalarında çay içenler
-Araba detayları
-Röportajlar

Haber-Kamera: Arzu ERBAŞ-Emirhan PEHLİVAN /RİZE,(DHA)
=======================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!