Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ-20

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1)YIKTIĞI DUVARIN ALTINDA KALARAK ÖLDÜ
 
ZONGULDAK’ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde, metruk binayı yıkmaya çalışırken duvarın altında kalan İlyas Korkmaz (53), yaşamını yitirdi. Olay, akşam saatlerinde belde merkezindeki Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. İlyas Korkmaz, evinin yakınındaki tek katlı metruk binada yıkım çalışması yaptığı sırada üzerine duvar devrildi. Çevredeki vatandaşlar, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar tarafından moloz yığınlarının altından çıkarılan Korkmaz, ilk müdahalenin ardından ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Korkmaz, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Başsavcılığı, Korkmaz’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:
—————————
– Ambulansın hastaneye gelmesi
– İlyas Korkmaz’ın hastaneye getirilmesi
– Olay yerinden detaylar

Haber-Kamera: Gürkay GÜNDOĞAN-Aytaç ÖZTÜRK / ZONGULDAK,(DHA)

==============================================

2)GAZİANTEP’TE, KINA GECESİNE GİDENLERİN BULUNDUĞU ARAÇ DEVRİLDİ: 10 YARALI
 
GAZİANTEP’in İslahiye İlçesinde, kına gecesine gidenleri taşıyan hafif ticari aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5’i çocuk 10 kişi yaralandı. Hafta sonu düğünleri yapılacak olan gelin ve damat, haberi alınca hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti. Kaza, öğleden sonra Tandır Mahallesi’nde meydana geldi. Bir yakınlarının Tandır Mahallesi’ndeki kına gecesine katılmak üzere yola çıkan Uğur Özer (42) yönetimindeki 27 AFM 790 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarındaki bahçeye devrildi. Ters dönen araçta sürücü Uğur Özer ile yanında bulunan akrabaları Esra Yaşar Özer (22), Dilek Özer (33), Meryem Özer (40), Ayşegül Özer (10), Eren Yılmaz Özer (9), Emre Özer (14), Zeynep Bülbül (33), Ahmet Can Bülbül (7) ve Nimet Ecrin Bülbül (8) yaralandı. Yaralılar çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. Hafta sonu düğün hazırlıkları yapan ve fotoğraf çekimi yaptıran gelin Sultan ile damat Mehmet Dönmez Çifti, kazayı duyunca hastaneye koşup yaralıların sağlık durumlarını takip etti.

Görüntü Dökümü:
—————————
– Acil Önü
– Yaralıların getirilmesi
– Gelinin acile gelmesi
– Fotoğrafçı Ali Yıldız ile röp
– Hasanlök Mahalle Muhtarı Erol Bülbül ile röp
– Gelin ve damadın acilden ayrılması
– Genel ve detay görüntüler

Reklam Alanı

Haber-Kamera: Kadir ÇELİK-GAZİANTEP-DHA

==============================================

3)ELAZIĞ’DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
 
ELAZIĞ’da, seyir halindeki aracın, park halindeki başka araca çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 19.30 sıralarında Elazığ Valiliği önünde meydana geldi. Mehmet Hanifi Demirbaş yönetimindeki 23 AS 613 plakalı otomobil, park halindeki 55 DR 143 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle, otomobil kaldırıma çıkarak ters yattı. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü:
—————————
– Olay yeri
– Yaralıların ambulansa taşınması
– Otomobillerden detay
– Ekiplerden detay
– Genel ve detay

Haber-Kamera: Ahmet ÇÖTELİ / ELAZIĞ,(DHA)

==============================================

4)BAKAN KASAPOĞLU: HAKKI, ADALETİ VE VİCDANI ODAK ALAN BİR HAREKETİZ 
 
GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli ziyaretler için geldiği Nevşehir’de yaptığı konuşmada, “Biz sıradan bir parti değiliz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde insanlığa hizmeti esas alan, hakkı, adaleti ve vicdanı odak alan bir hareketiz” dedi.

Nevşehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilk olarak Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, burada yapılan il değerlendirme toplantısının ardından Belediye Başkanı Mehmet Savran’a ziyaret gerçekleştirdi. Sonrasında ise, AK Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Burada parti üyelerine seslenen Bakan Kasapoğlu, “Bugün Nevşehir’de hareketli bir günü idrak ediyoruz. Nevşehir’de güzel projeler başlatıyoruz. Nevşehir için hayırlı olmasını diliyorum. Nevşehir ülkenin dışarıya açılan yüzlerinden bir tanesi. Biz Nevşehir’i farklı yönleriyle, farklı boyutlara taşımanın heyecanı içindeyiz. İnşallah bu aldığımız kararlarla yeni yatırımlarımızda sporun he branşıyla Nevşehir yeni bir cazibe noktasına dönüşecek. Yine gençlerimizi Türkiye’nin dört bir yanından Nevşehir’de buluşturacağız. Bugün aldığımız yeni kararlarla çok yakın zaman diliminde Gençlik Merkezi olmayan ilçemiz kalmayacak. Gençlik merkezlerimizden başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın bilim, sanat, spor ve kültür noktasında istifade etmesine büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

‘HEDEFLERİMİZE BİRER BİRER YÜRÜYORUZ’

Bakan Kasapoğlu, AK Parti’nin çalışmalarına değinerek, “İlçelerimizin en ücra noktalarında yeni alanlarda halkımızın her kesimine hizmet eden politikayı güçlü hale getireceğiz. Bu özellikle bizlerin AK Parti’de sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 19 yıl önce başlayan hizmet politikasını her geçen gün ileriye taşımaya yönelik bir çalışma. Biz sıradan bir parti değiliz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde insanlığa hizmeti esas alan, hakkı, adaleti ve vicdanı odak alan bir hareketiz. Teşkilatımızdaki yol arkadaşlarımızla birlikte hedeflerimize inançlarımız doğrultusunda birer birer yürüyoruz. Yürümeye de devam edeceğiz. Önemli bir süreci geride bıraktık. Kongre sürecini beraber ve kardeş olarak geride bıraktık. Bu süreçte teşkilatımıza, il başkanımıza ve siz değerli ekibine başarı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:
—————————
– Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nun konuşması
– Genel detay

Haber-Kamera: Ahmet KORKMAZER-NEVŞEHİR-DHA

==============================================

5)EKREM İMAMOĞLU GAZİANTEP’TE
 
İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep’te yarın yapılacak Belediye Başkanları Çalıştayı öncesi esnaf ziyaretleri yaptı. Kente gelen İmamoğlu otobüsle gezerek vatandaşları selamladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep’te yarın yapılacak Belediye Başkanları Çalıştayı öncesi kentte esnaf ziyareti yaptı. Gaziler Caddesi’nde vatandaşlarla görüşen İmamoğlu, ardından otobüsle tur atarken, yolda el sallayan vatandaşlara karşılık verdi. Çalıştay ile ilgili kısa açıklama yapan İmamoğlu, Türkiye’ye daha faydalı olmak için tüm projelerin Gaziantep’te görüşüleceğini belirterek, “Gençlerin ve yaşlıların umudu için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel kentin, bu gazi kentin, bu vatanperver kentin çok güzel olmasını diliyorum. İki gün boyuncu bu şehirde Türkiye’nin her köşesinden CHP belediye başkanlarımızla Türkiye’ye en faydalı nasıl işler yaparız onun çalışmasını yapacağız. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Görüntü Dökümü:
—————————
– Ekrem İmamoğlu’nun esnaf ziyareti
– Ekrem İmamoğlu’nun halkı selamlaması
– Ekrem İmamoğlu’nun açıklaması
– Genel ve detay görüntüler

Haber- Kamera: Ahmet ATMACA-GAZİANTEP-DHA

==============================================

6)RUS SAVAŞ GEMİLERİ ÇANAKKALE BOĞAZI’NDAN GEÇTİ 

ÇANAKKALE Boğazı’ndan geçen Rus Donanması’na ait 121 borda numaralı ‘Moskova’ ile 490 borda numaralı ‘Admiral Essen’ isimli savaş gemileri Ege Denizi’ne doğru yol aldı. Marmara Denizi’nden saat 16.45 sıralarında Çanakkale Boğazı’na giriş yapan Rus Donanması’na ait 121 borda numaralı ‘Moskova’ ile 490 borda numaralı ‘Admiral Essen’ isimli savaş gemileri, boğazın manevra yapılması en güç noktası olan Nara Burnu’nu dönükten sonra, saat 18.00 sıralarında Çanakkale önlerine ulaştı. Kilitbahir köyü dağındaki ‘Dur Yolcu’ yazısı ile Kilitbahir Kalesi önünden geçen savaş gemileri, Ege Denizi’ne doğru yol aldı. Rus savaş gemilerine, güvenlik gerekçesiyle Türk Sahil Güvenlik Botu eşlik etti. 

Görüntü Dökümü:
—————————
– Rus Donanmasına ait 121 borda numaralı savaş gemisi ‘Moskova’ ile 490 borda numaralı ‘Admiral Essen’ isimli savaş gemilerinin Çanakkale Boğazı’ndan geçişi sırasında çekilen görüntüler.

Haber-Kamera: Burak GEZEN-Cemhan ŞEN / ÇANAKKALE, (DHA)

==============================================

7)KUŞADASI’NA TATİLCİ AKINI: BİR GÜNDE 10 BİNDEN FAZLA ARAÇ İLÇEYE GİRİŞ YAPTI
 
AYDIN’ın Kuşadası ilçesi, 2 günlük hafta sonu tatili nedeniyle yerli turistlerin akınına uğradı. Kentin Selçuk yönündeki girişinde uzun araç kuyruğu oluştu. İlçe Emniyet Müdürlüğü verilerine göre tatil beldesine son 24 saatte 10 binden fazla aracın giriş yaptığı öğrenildi.  Türkiye´nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’na, cumartesi ve pazar günlerini kapsayan 2 günlük hafta sonu tatili nedeniyle yerli turistlerin ilgisi yoğun oldu. Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 23 derece olarak ölçüldüğü ilçeye İzmir, Manisa ve Denizli gibi yakın illerden araçlarıyla gelenler, kentin Selçuk yönündeki girişinde uzun kuyruk oluşturdu. İlçe Emniyet Müdürlüğü verilerine göre tatil beldesine son 24 saatte 10 binden fazla aracın giriş yaptığı öğrenildi.
OTELLERDE DOLULUK ORANI YÜZDE 70’E ULAŞTI
Hafta sonu tatili için Kuşadası’na gelenlerin konaklamak için tercihi ise otellerden yana oldu. İlçede güvenli turizm sertifikası ile hizmet veren otellerdeki doluluk oranı yüzde 70’lere kadar ulaştı. Kuşadası’nın sahil bandı, turistik çarşıların bulunduğu Sağlık Caddesi ile Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı’nda da yoğunluk yaşandığı gözlendi.

‘HAVASI VE DENİZİ TEMİZ’
Hafta sonu tatilini geçirmek için İzmir’den Kuşadası’na geldiğini belirten Layla Demir (37), “Kuşadası’na her yaz geliyorum. Burası çok güzel bir tatil beldesi. Havası ve denizi oldukça temiz. Cumartesi günü denize girip, kısıtlamanın olduğu pazar gününü de kaldığım otelde dinlenerek geçireceğim” dedi.  

Görüntü Dökümü:
—————————
– Kuşadası’nın girişinde oluşan araç konvoyundan görüntüler.
– Sahil bandından görüntüler
– Layla Demir ile röp

Haber-Kamera:Eşber OKAYER / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

==============================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!