Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 20

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) SALDIRIDA ERSİN’İN BAŞINA BIÇAK SAPLANDIĞI OLAYDA 3 GÖZALTI

SAMSUN’da dün sokak ortasında kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan ve başına bıçağı saplanan Ersin A.’nın (17) hayati tehlikesi sürüyor. Polis ekipleri, olayın ortaya çıkan yeni görüntüleri üzerine 3 çocuğu gözaltına aldı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında, İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta duran Ersin A., kimliği henüz belirlenemeyen 4 çocuğun saldırısına uğradı. Bu sırada fırlatılan ekmek bıçağı, Ersin A.’nın başına saplandı. Çevredekilerin ihbarıyla mahalleye sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulunduğu Ersin A.’yı ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Ameliyata alınan çocuğun hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayın ortaya çıkan yeni görüntüler üzerine 3 çocuğu gözaltına aldı. Çocukların sorgusu sürüyor. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————–
-Olay yerine ait yeni görüntü

Haber: Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) 

=================================

Reklam Alanı

2) CESEDİ PARÇALAYIP, FOSEPTİĞE ATMIŞLAR (2)
KAFATASI VE GÖĞÜS KAFESİ BULUNAMADI

Antalya’da öldürülüp parçalanarak foseptiğe atılan Süleyman Eken’in cesedine ait parçalar polis ekiplerince tek tek çıkartıldı. Yapılan aramada kafatası ve göğüs kafesinin bulunamadığı, aramaya yarın devam edileceği kaydedildi. Bulunan parçalar ise Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– Ceset parçasının torba ile cenaze aracına taşınması
– Cenaze aracının evin önünden çıkıp morga gidişi
– Foseptik kapaklarından ek görüntü

HABER: Bülent TATOĞULLARI-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,(DHA)

===================================

3) TARTIŞTIĞI SEVGİLİSİNE VEDA MESAJI ATAN ERKEK HEMŞİRE 7 GÜNDÜR KAYIP

Antalya’da, tartıştığı sevgilisine veda mesajı attıktan sonra kaybolan saç ekim merkezinde hemşire Ahmet Uğur’dan (29) 7 gündür haber alınamıyor. AFAD ve polis ekipleri, Uğur’un son görüldüğü ormanlık alanda araştırma yapıyor.

Kentte bir saç ekim merkezinde çalışan hemşire Ahmet Uğur, 1 Nisan günü kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra ona veda mesajı atıp, telefonu kapattı. Uğur’dan bir daha da haber alınamadı. Tüm aramalarına rağmen Ahmet Uğur’a ulaşamayan yakınları, polise haber verdi. İhbar üzerine polis ve AFAD ekipleri, Uğur’un bulunması için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada, Uğur’un son olarak Döşemealtı ilçesindeki Güver Uçurumu yakınlarında görüldüğü tespit edildi. Çalışmaları bölgeye kaydıran ekipler, ormanlık alanda dürbünle uçurumu ve ormanlık alanı tarıyor.
Ahmet Uğur’un kaybolmasının ardından büyük şok yaşadıklarını anlatan yakınlarından biri, en son telefonla görüştüklerini belirterek, “Kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra kendisine mesaj atmış. Sonra da ortadan kayboldu. En son Döşemealtı ilçesi Güver Uçurumu Mevkii’nde görüldüğünü öğrendik. Perişan olduk. Bir an önce bulunmasını istiyoruz” dedi.
Ekiplerin arama çalışmaları sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– AFAD personeli patikalı yolda, orman içinde
– Dürbün ile etrafa bakarken
– AFAD aracının görüntüsü
– Erkek hemşirenin fotoğrafı
– Genel ve detay görüntüler

HABER: Bülent TATOĞULLARI-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,(DHA)

=================================

4) GÜVENLİK KAMERASIYLA KORUDUĞU EVİNDEN İKİ KAMYONET ÇALINTI EŞYA ÇIKTI

DENİZLİ İl Jandarma Komutanlığı’nın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), son yılların en büyük hırsızlık operasyonlarından birini gerçekleştirdi. Operasyonda bir evde, son 3 yıl içinde çeşitli tarih ve adreslerden çalındığı belirlenen güvenlik kamerasından kazana, halıdan çapa makinesine, buğdaydan cevize kadar toplam iki kamyonet dolusu eşya ve gıda maddesi ele geçilirken 1 kişi gözaltına alındı. Şüphelinin ailesiyle yaşadığı 3 katlı apartmanı hırsızlığa karşı güvenlik kamerası ile koruduğu ortaya çıktı.

Denizli’de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından, son 3 yılda yaşanan faili meçhul hırsızlık olaylarını aydınlatmak için bir süre önce çalışma başlatıldı. JASAT ekibi, Denizli merkez ve ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına karışan kişileri tespit etmek için 280 ayrı güvenlik kamera kaydını inceledi. Bir işyerinin güvenlik kamerası kaydında çaldığı oyuncak ayıyla birlikte görüntülenen kişinin hırsızlık olaylarına karışan, 52 yaşındaki şüpheli Hilmi K. olduğu belirlendi.

EVİNDEN 2 KAMYONET ÇALINTI EŞYA ÇIKTI
JASAT ekibi, bu sabah Hilmi K.’nin Merkezefendi ilçesi, İlbade Mahallesi’ndeki evine operasyon düzenledi. Kaya, gözaltına alınırken, evde yapılan aramada bodrum ve çatı katındaki çalıntı eşyalar jandarma ekipleri bile şaşırttı. Evdeki çalıntı olduğu belirlenen oyuncak ayı, güvenlik kamerası, televizyon, çapa makinesi, kürek, kazma, balta, çeşitli ev aletleri, halı, tüp, akü, ocak, soba, çim biçme makinesi, dron, motorlu testere gibi eşyalar ile, buğday ceviz gibi gıda malzemeleri, jandarmalar tarafından tek tek taşınıp 2 ayrı kamyonete, yüklendi.
Şüpheli Hilmi K.’nin çalıntı eşyaları evine kurduğu vinçle çatı katına çıkardığı belirlendi. Ayrıca Hilmi K.’nin ailesiyle yaşadığı 3 katlı apartmanı hırsızlık olaylarına karşı, giriş ve çevresine taktırdığı güvenlik kameraları ile korumaya çalıştığı belirlendi.

ÇALINTI CEVİZ VE TELEVİZYON DİZİ OYUNCULARININ ÇIKTI
Çalıntı eşyalar arasında bulunan 300 kilogram ceviz ile bir televizyonunun kanalında yayınlanan dizilerde rol alan oyuncu Mustafa ve Uğur Yıldıran kardeşlere ait olduğu tespit edildi.

BORCUM OLDUĞU İÇİN ÇALMIŞ
Hırsızlık suçundan 6 ayrı suç kaydı bulunan Hilmi K., jandarmadaki ifadesinde, hırsızlıkları yüklü miktardaki borcunu ödemek için yaptığını belirtip, “Çaldığım eşyaların bir bölümünü satıp, borcumu ödedim” dedi. Hilmi K.’nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

MAĞDURLAR ÇALINAN EŞYALARINI TUTANAKLA JANDARMADAN TESLİM ALDI
Şüpheli Hilmi K.’nin evinde ele geçirilen çalıntı eşyalar iki kamyonetle Honaz İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Mağdur vatandaşlar da jandarmaya gelerek çalınan eşyalarını teşhis edip, tutanakla teslim aldı. Mağdurlardan Feriş Ağırcan, “3 ay önce bahçemden kazanlarım çalındı. Jandarma yakalamış, teslim almaya geldik. JASAT ekiplerine teşekkür ederiz” dedi.
Çalıntı eşyaları görünce şaşırdığını belirten Ömer Çapar, “Benim de çapa makinem çalınmıştı. Jandarma operasyon yaparak şüpheliyi yakalamış ve çalınan eşyalarımızı bulmuş” dedi. Tuncay Tufan ise, “Kaynak makinem, televizyon, koltuk ve spiral makinem çalındı. Jandarmaya teşekkür ederiz. Hepsini bulmuşlar” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Evden ve jandarma ekiplerinden detaylar
-Çalıntı eşyaların taşınmasından detaylar
-Evdeki güvenlik kamerasından detay
-Şüpheli Hilmi Kaya’nın gözaltına alınması
-Çalıntı eşyaların jandarma bahçesine serilmesi
-Evdeki vinç sisteminden detay
-Sırasıyla Feriş Ağırcan, Ömer Çapar ve Tuncay Tufan ile röp.
-Muhabir anonsu (Ramazan ÇETİN)

Haber: Ramazan ÇETİN – Kamera : Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

=================================

5) MADDE BAĞIMLISI GENÇ, ODASINI ATEŞE VERDİ

DİYARBAKIR’da madde bağımlısı olduğu öne sürülen S.B. (27), geçirdiği sinir krizinin ardından ailesinin çağırdığı sağlık ekiplerini görünce odasını ateşe verdi. İtfaiye ekipleri çıkan yangını etrafa sıçramadan söndürdü.
Olay, öğle saatlerinde merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde bir apartmanın 2’nci katında meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen S.B., evde sinir krizi geçirdi. Ailesi sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekiplerini gören S.B. evdeki eşyalara zarar verdikten sonra bu kez odasını ateşe verdi. Çağırılan itfaiye erleri, yaptıkları müdahaleyle yangını kısa sürede kontrol altına alarak, söndürdü.
Sağlık ekibinin müdahale ettiği S.B., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. 
Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Yanan evin penceresi
-Dumanlar
-İtfaiye ekipleri
-Sağlık ekipleri
-Bina girişi
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Burak EMEK- Emrah KIZIL/DİYARBAKIR,(DHA)

===================================

6) GÖLCÜK TABİAT PARKI’NDA BAHAR GÜZELLİĞİ

BOLU’da, baharla birlikte ayrı bir güzelliğe bürünen Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu yasakları nedeniyle hafta içinde de ilgi gördü. Gölcük Tabiat Parkı’ndaki seyrine doyumsuz manzara, drone ile havadan görüntülendi.

Gölcük Tabiat Parkı, baharla birlikte ayrı bir güzelliğe büründü. Tabiat parkındaki karlar eridi ve yeşilin tonları ortaya çıktı. Parka gelen ziyaretçiler, göl çevresinde yürüyüp, doğa ile iç içe gün geçirdi. Hafta sonu kısıtlamaları nedeniyle hafta içi tercih edilen Gölcük Tabiat Parkı’na gelen tatilciler, eşsiz manzaranın keyfini çıkardı. Tabiat Parkındaki manzara, drone ile havadan görüntülendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Gölcük manzaraları
-İnsan manzaraları
-Dron görüntüleri
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)

===================================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!