Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 21

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bakan Soylu: Çukurca’da 3 sivili katleden turuncu listedeki terörist öldürüldü (3)
BAKAN SOYLU, ÜS BÖLGESİNDE GÖREV YAPAN ASKERLERE BİR ARAYA GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3480 rakımlı ve Türkiye’nin en yüksek sınır üs bölgesi olan Düztepe üs bölgesinde, Mehmetçikle bir araya geldi. Bakan Soylu’ya, Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de eşlik etti. Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da askerlerin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
İçişleri Bakanı Soylu bu ziyaretini Twitter hesabından “3480 metre rakımda, Türkiye’nin en yüksek sınır üs bölgesi olan, Hakkari Yüksekova Düztepe Üs Bölgesi’ndeyiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kahramanlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik etti” cümleleriyle paylaştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MEHMETÇİKLE BAYRAMLAŞTI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ziyaret ettiği Hakkari Yüksekova Düztepe Üs Bölgesi’nde görevli askerlerin bayramını kutladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Düztepe Üs Bölgesi’nde Mehmetçikle bir araya geldi. Askerlerle sohbet eden Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Soylu’nun telefonundan askerlere seslendi.
Mehmetçiğin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Erdoğan, “Er, erbaş ve uzman çavuşlarımız, Ramazan Bayramı’nın arifesinde hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Şu anda bulunduğunuz yerlerin ne kadar önemli olduğunu özellikle biliyorum. Orada verdiğiniz mücadele sebebiyle sizleri tebrik ediyorum. Buralarda daha önce çok şehitlerimiz oldu, mekanları cennet olsun. Yaralılarımız oldu, Rabbim şifa versin. Sürdürdüğünüz bu mücadele sebebiyle şahsım, milletim adına sizleri tebrik ediyorum, kutluyorum” ifadelerini kullandı.

‘ZAFERE BİR NEBZE KALDI’
Terörle mücadelede zafere bir nebze kaldığını bildiren Erdoğan, “Bu zaferi inşallah beraberce, şu anda kabirlerinde uyuyan şehitlerimizin rahat uyuması için gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Çünkü onların ardından sizlerin verdiği bu mücadele, özellikle şehitlerimizi rahat ettirmiştir. Ailelerinizle birlikte sizlere mutluluklar diliyorum. Yaralılarımıza da şifalar diliyorum, kalın sağlıcakla” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Bakan Soylu askerlerle oturulması
-Telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi

Haber: Yaşar KAPLAN /YÜKSEKOVA(Hakkari,(DHA)
=============================

Reklam Alanı

BAKAN SOYLU, ASKERLERLE TELSİZ ÜZERİNDEN BAYRAMLAŞTI

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Düztepe Üs Bölgesi’nden telsizle irtibat kurduğu Göllerbaşı ve Binbir Kapı Üs Bölgesi’ndeki Mehmetçiğin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari temasları kapsamında Yüksekova ilçesindeki Düztepe Üs Bölgesi’nde Mehmetçik ile bir araya geldi. Askerlerin bayramını kutlayan Bakan Soylu, Göllerbaşı Üs Bölgesi ile Binbir Kapı Üs Bölgesi’ne de telsiz ile ulaştı. Askerlerle bayramlaşan Soylu, telsiz üzerinden şöyle seslendi:
“Bayramınızı tebrik ediyorum, Allah sizi muhafaza etsin, sizi korusun. Biz şu anda Düztepe Üs Bölgesi’ndeyiz, ‘Göllerbaşı Üs Bölgesi’ndeki bütün kahramanlarımıza selam olsun, bayramları mübarek olsun’ diyoruz. Allah nice bayramlara ulaştırsın, Allah sizi korusun. Allah ayağınıza taş değdirmesin inşallah, buradan Binbir Kapı’ya selamlar. Allah’a emanet olun, hayırlı bayramlar.”
Soylu ayrıca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hakkari Yüksekova Düztepe Üs Bölgesi’nden telsizle; Göllerbaşı Üs Bölgesi ve Binbir Kapı Üs Bölgesi’ndeki kahramanlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ettik. Allah, bu ülkenin kahraman evlatlarını korusun” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Bakan Soylu’nun telsizle askerlerle konuşması

Haber: ANKARA,(DHA)
==================

BURSA’DA KISITLAMAYA UYMAYAN 3 KİŞİ, KENDİLERİNİ UYARAN POLİSLERE SALDIRDI

BURSA’nın İnegöl ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 3 kişi, kendilerini uyaran polis ekiplerine saldırdı. Şüpheliler gözaltına alınırken, 5 polis hafif şekilde yaralandı.
Olay, saat 00.30 sıralarında İnegöl’e bağlı Mesudiye Mahallesi’nde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasına uyulmadığı yönünde gelen ihbar üzerine polis ekipleri, 1. Aydın Sokak’a gitti. Kısıtlamayı ihlal eden kişiler, polis ekiplerince evlerine gitmeleri yönünde uyarıldı. Uyarıları dikkate almayan Talip A., Osman B. ve Hikmet B., iddiaya göre, polislere saldırdı. Ekiplerin anonsu üzerine olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Gelen ekipler, şüphelileri etkisiz hale getirdi. Olayda 5 polis hafif şekilde yaralanırken, saldırganlar ise gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan polislerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesiyle 9 bin 450 TL cezai işlem uygulandı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerinden görüntüler
-Şüphelilerin gözaltına alınması
-Detaylar

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ /İNEGÖL(Bursa),(DHA)
========================

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KENDİNİ KURTARAN İTFAİYECİLERE SALDIRDI

SAKARYA’nın Geyve ilçesinde bariyerlere çarpan otomobilin takla atması sonucu 2 kişi araçta sıkıştı. Alkollü sürücü, kendini kurtaran itfaiye ekipleri, polis ve jandarmalara saldırdı.
Kaza gece saatlerinde, D-650 Karayolu Geyve Karaçam Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İbrahim Zengin idaresindeki 16 K 8708 plakalı otomobil ile bariyerlere çarptı. Takla atan araçta sürücü İbrahim Zengin ve Emirhan Öz yaralandı. Haber verilmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri takla atan otomobildeki İbrahim Zengin ve Emirhan Öz’ü kurtardı. Kendisini kurtaran itfaiyecilere küfür eden ve saldıran İbrahim Zengin, bir polis memuruna ve jandarma ekibine de saldırınca kelepçelenerek gözaltına alındı. Yaralanan Emirhan Öz ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İbrahim Zengin de jandarma ekiplerinin eşliğinde hastaneye götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Olay yeri detay
Şahsın gözaltına alınması
İtfaiye ekiplerinin çalışması
Kaza yeri detay

Haber-Kamera: Ramiz Kaan OKTAR /GEYVE(Sakarya),(DHA)
=============================

KIRIKKALE’DE ‘ALKOL’ SATIŞI YAPAN ÇİĞ KÖFTECİYE POLİS BASKINI

KIRIKKALE’de alkol satışı yapılan çiğ köfteci dükkanına yapılan polis baskınında iş yeri sahibi, 1 çalışan ve 2 müşteriye toplam 20 bin 250 TL ceza uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Bürosu Amirliği ve İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri, Selim Özer Mahallesi Piyade Er Müslüm Erdal Caddesi’nde Yurder B.’ye ait çiğ köfteci dükkanında alkol satıldığı yönünde ihbar aldı. Harekete geçen ekipler, iş yerine baskın yaptı. İş yerinde 2 kişinin alkol aldığını tespit eden ekipler, iş yeri sahibi Yurder B. ve 1 çalışanı ile 2 müşteriye 4 bin 50’şer TL, iş yerine de tam kapanma kurallarını ihlalden 4 bin 50 TL olmak üzere toplamda 20 bin 250 TL ceza uyguladı. İş yeri hakkında tutanak tutuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-İş yeri önünden görüntü
-Genel ve detay

Haber-Kamera: Burak CAN /KIRIKKALE,(DHA)
=====================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!