Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 21 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) KARADENİZ SAHİL YOLU’NDA ÇAY VE FINDIK GÖÇÜ YOĞUNLUĞU

TÜRKİYE genelinde 17 günlük tam kapanma sonrası çay hasadı ve fındık hasat hazırlığı için yola çıkanlar Karadeniz Sahil yolunda yoğunluğa neden oldu, yer yer trafik kilitlendi. 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanma bu sabah itibariyle sona erdi. Kapanmanın sonra ermesiyle Doğu Karadeniz’deki kent merkezlerinde bazı cadde ve sokaklarda yoğunluk yaşandı. Tam kapanma sonrası evlerinde bunalıp pandemi stresinden uzaklaşmak isteyenler, yeşil doğasında tatil yapmak için Karadeniz’e yöneldi. Tatilcilerin yanı sıra çay ve fındık hasat ve hazırlığı için yola çıkanlar Karadeniz Sahil yolunda yoğunluğa neden oldu, yer yer trafik kilitlendi. 

Görüntü dökümü
————————-
Karadeniz Sahil Yolu’ndan detaylar
Haber-Kamera:  Selay SAYKAL TRABZON-DHA

=================================================

2) MARMARİS’TE SOKAK VE SAHİLLER HAREKETLENDİ

Reklam Alanı

MUĞLA’nın Marmaris ilçesindeki cadde ve sokaklar, tam kapanma döneminin ardından hareketlenmeye başladı.

Tam kapanma süresi sonrası Marmarisliler, koronavirüs tedbirlerine uyarak sokaklarda dolaşıp mağazalarda alışveriş yaptı. Marmaris Hıfzıssıhha Kurulu denetim ekipleri ise, dükkanlarda denetimlerini sürdürdü. Ana caddelerde bulunan polis ekipleri de vatandaşı uyardı.
Atatürk Caddesi’nden Turban Mevkii’ne kadar uzanan 6 kilometrelik halk plajı ise, vatandaşların uğradığı yerlerden oldu. Hava sıcaklığının 31, deniz suyu sıcaklığının ise 17 derece olarak ölçüldüğü ilçede vatandaşlar, çocuklarıyla yüzerek denizin keyfini çıkardı. Kentteki parklar da yine tercih edilen yerlerden oldu.
Vatandaşlardan Ahmet Sezgin (46), “Tedbirlere uyarak dolaşıyorum. Eşsiz deniz manzarasını seyredip evime geri döneceğim” dedi. Hatice Eser(42), “İhtiyaçlarımı alıp biraz dolaştıktan sonra evime geri döneceğim. Tedbirlere uyarsak kısa sürede normalleşme olur ve özgürce yaşarız” dedi.

Görüntü dökümü
————————–
Marmaris sokakları, plaj, sahil genel-ayrıntılı görüntü
Megafonla uyarı yapan polis ve sokaklarda kontrol
Sokaklarda kurallara uyarak dolaşan ve alışveriş yapanlar
Caddeye konumlandırılmış elektronik termometre 31 derece görüntü
Denize girenler, güneşlenenler, sahilde yürüyüş ve bisiklet sürenler
Haber- Kamera: Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

=================================================

3) TRAKTÖRÜN RÖMORKU YOLA SAPLANDI

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda yolun çökmesi sonucu traktörün römorku yola saplandı. 

Olay, saat 16.30 sıralarında İnegöl ilçesindeki, Kemalpaşa Mahallesi, Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde meydana geldi.  Bülent Atabey(50) yönetimindeki 16 PB 276 plakalı hafriyat yüklü traktör, Mahmut Esatbey Caddesi üzerinden Avcılar Sokak’a dönmek üzereyken yol çöktü. Traktörün römorkunun lastiği çöken yola düştü. İhbar üzerine olay yerine emniyet ekipleri sevk edilirken, traktörün römorkunun devrilmesi riski üzerine, bölgede güvenlik önlemi alındı. Traktörün römorkunun devrilme ihtimali üzerine demir direkle destek sağlanırken, römorkun boşaltılması için kepçe çağırıldı. Molozların başka bir traktöre yüklenmesinin ardından, römork çöken yoldan çıkarıldı. 

Görüntü dökümü
————————–
-Yoldan detaylar
-Römorktan detaylar
-Olay yeri
Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

=================================================

4) KAYIP OLARAK ARANIYORDU; GÖLETE UÇAN ARACININ İÇİNDE ÖLÜ BULUNDU

Bursa’da kendisinden 18 saattir haber alınamayan İlhan Gücüner’in (43) aracıyla gölete uçtuğu tespit edildi. Deniz Polisi dalgıçları tarafından sudan çıkarılan Gücüner’in cansız bedeni, Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Karacabey ilçesinde yaşayan İlhan Gücüner‘den dün akşamdan itibaren haber alamayan yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri, Gücüner’i bulmak için çalışma başlattı. Çevredekilerin ifadelerine başvuran ekipler, Gücüner’in en son aracıyla kırsal Yarış Mahallesi’nde görüldüğü bilgisine ulaştı. Yarış Mahallesi çevresinde arama çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Yarış Göleti kıyısındaki bazı ağaçların devrildiği ve yolda lastik izleri olduğunu belirledi. İhbar üzerine Deniz Polisi, AFAD ve sağlık ekipleri, bölgeye sevk edildi. Ağaçların devrildiği noktadan gölete giren Deniz Polisi dalgıçları, Gücüner’in aracını kıyıdan 4 metre ileride suyun içerisinde buldu. Ekipler, Gücüner’in araç içerisinde hayatını kaybettiğini belirledi. Gücüner’in cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
———————–
-Olay yerinden detaylar
-Cesedin gölden çıkarılması
-Arama kurtarma ekiplerinden detaylar
-Genel detaylar
-Gölün dron görüntüleri
-Haber: Muammer İRTEM-Yasin KESKİN – Kamera: Semih ŞAHİN/KARACABEY, (Bursa), (DHA)

=================================================

5) ANTALYA’DA KAPANMA SONRASI TRAFİK KİLİTLENDİ

Antalya’da kentin işlek caddeleri ve bulvarlarında, 17 günlük tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından araç trafiği oluştu. Yer yer trafiğin kilitlendiği kentte, sürücüler zor anlar yaşadı. 

Antalya’da 17 günlük tam kapanma önlemleriyle birlikte sadece görevli araçların göründüğü cadde ve sokaklarda, kapanmanın sona ermesiyle araç yoğunluğu yaşandı. Burhanettin Onat, 100. Yıl, Aspendos Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Gazi Bulvarı gibi caddelerde trafik kilitlendi. Kavşak ve caddelerde yaşanan yoğunluk halkın da dikkatini çekti. Binlerce Antalyalı, sosyal medya hesapları aracılığıyla trafikteki yoğunluğu duyurmaya çalıştı.

Görüntü dökümü:
———————————–
– Bulvardan kilitlenen trafikten görüntüler
HABER-KAMERA: İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)- 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!