Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 22

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BİR GRUP GENÇ KAVGAYA TUTUŞTU; GÖRÜNTÜLEYEN KİŞİ ‘SAVAŞ BAŞLASIN’ DEDİ

ANTALYA’da, aralarında kızların da olduğu bir grup genç, kısıtlamayı ihlal edip, sokak ortasında kavga etti. Gençlerin uçan tekme ve sopalı kavgası cep telefonu kamerasına yansırken, görüntüyü çeken kişinin, “Savaş başlasın. Vurun, öldürün, parçalayın” sözleri şaşkınlık yarattı.
Kavga, Kepez ilçesine bağlı Altınova Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle arasında kızların da bulunduğu bir grup genç, sokakta kavga etmeye başladı. Kısıtlamayı ihlal eden gençler birbirlerine uçan tekme, yumruk ve sopayla saldırırken, 2 genç kız kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavgayı ayırmakta başarılı olamayan kızlardan biri grup içerisindeki erkeklerden biri tarafından darbedilirken, diğeri de bir erkeğe vurmaya başladı.

SÖZLERİ PES DEDİRTTİ
Sinirli ve öfkeli gençlerin kavga anlarını cep telefonuyla görüntüleyen kişi ise “Savaş başlasın. Vurun, öldürün, parçalayın” şeklinde sözler söylediği duyuldu.
Sosyal medyada paylaşılan kavga görüntülerini izleyenler hem kapanma döneminde yaşanan kavgaya hem de görüntüleri çeken kişinin söylemlerine tepki gösterdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kavga eden kişiler detay
-Gençlerin uçan tekme atması detay
-Kızların ayırmaya çalışması detay
-Genel detaylar

Haber-Kamera: Adem AKALAN /ANTALYA,(DHA)
=========================

SİVAS’TA ŞİDDETLİ RÜZGAR ÇATILARI UÇURDU

Reklam Alanı

SİVAS’ta akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Birçok binanın çatısı uçarken, araçlar da hasar gördü. 
Kentte akşam saatlerinde şiddetli rüzgar ve sağanak etkili oldu. Şiddetli rüzgar kent merkezinde bir çok binanın çatısını uçurdu. Çatıların uçmasının etkisiyle araç ve bina duvarlarında hasar meydana geldi. Ulu Cami mevkisinde bulunan 5 katlı apartmanın çatısındaki saclar karşı yola savrulurken, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin çatısı uçarak karşıdaki İl Tarım Orman Müdürlüğündeki Konukevi’nin bahçesine savruldu. Savrulan parçalar binanın yüzeyinde hasara neden oldu. Aynı zamanda Bağdat Caddesi üzerindeki bazı binalar ile Danişment Gazi Mahallesi TOKi konutlarının da çatıları uçtu.  Sivas Belediyesi’ne ait eski kentsel dönüşüm ofisinin çatısının uçmasıyla yola savrulan sac parçaları trafiği olumsuz etkiledi. Çatı uçan yerlerde polis ekipleri önlem aldı. Sivas Belediyesine ait itfaiye ekipleri bölgelerde çalışma yaptı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Şiddetli rüzgar nedeniyle Sivas Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada “Akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle 31 araçta, 36 bina çatısında, 4 otobüs durağında, 3 elektirik hattında, 6 iş yerinde zarar meydana gelmiştir. Yaralanan herhangi bir vatandaşımız bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kent merkezinden görüntüler
-Çatı uçan bölgelerden görüntüler
-Ekiplerin yollardaki çalışmaları
-Oluşan hasarlar
-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI-Arife Defne ARSLAN-Ayşe Mine EĞÜZ /SİVAS,(DHA)
===================================

YÜRÜYÜŞE ÇIKTIĞI KANYONDA KAYBOLAN TURİSTİ JANDARMA KURTARDI

ANTALYA’nın Kemer ilçesinde yürüyüşe çıktığı Göynük Kanyonu’nda kaybolan 72 yaşındaki İtalyan turist Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından kurtarıldı.
Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’ndeki Göynük Kanyonu üzerinden Likya Yolu yürüyüşüne çıkan İtalyan turist M.T., saat 10.00 sularında kayboldu. Turist M.T 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kaybolduğunu söyleyip yardım istedi. Alınan kayıp haberi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Arama Kurtarma (JAK) timi arama turist M.T’yi aramaya başladı. Turistin bulunduğu konum tespit edilerek arama kurtarma çalışmalarına başlandı. 6-7 saat süren çalışmanın ardından bulunduğu yerde mahsur kalan M.T.  kurtarıldı.
Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen İtalyan turist, kurtarma çalışması yapan jandarma ekiplerine teşekkür ederek, asker selamı verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-İtalyan turistin kurtarılma anlarından detaylar (cep telefonu)

Haber-Kamera: Levent YENİGÜN /KEMER(Antalya), (DHA)
==========================

ALİ ERBAŞ, KADİR GECESİ DUA ETTİ

DİYANET İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kadir Gecesi Sakarya’da Orhan Camii’nde dua ederek, yatsı namazını kıldırdı.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan Orhan Camii’ne geldi. Erbaş’ı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce ve Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş karşıladı. Yatsı namazını kılmak için camide bulunan cemaat ile selamlaşan Erbaş, yatsı ezanının okunmasının ardından dua yaptırdı. Duanın bitmesiyle birlikte yatsı namazını kıldıran Erbaş, namaz sonrasında da dua etti. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Ali Erbaş’ın dua yaptırması
Ali Erbaş’ın yatsı namazını kıldırması
Ali Erbaş’ın yatsı namazının ardından dua etmesi

Haber-Kamera: Güven HASBAŞ /ADAPAZARI(Sakarya),(DHA)
=========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!