Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 22

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

HURDA DEPOSUNDA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

KOCAELİ’nin Derince ilçesinde, akaryakıt istasyonu yanında bulunan bir hurda deposunda çıkan yangın korkuttu. İtfaiye, yangını büyümeden söndürdü.
Yangın, saat 23.00 sıralarında Derince Yavuz Sultan Mahallesi Dilek Sokak üzerindeki bir hurda deposunun ofis kısmında meydana geldi. İşçilerin ısınmak için yaktığı sobadan sıçrayan kıvılcımlar, kısa sürede ofis olarak kullanılan prefabrik yapının tutuşmasına neden oldu. İtfaiyeye haber veren işçiler, akaryakıt istasyonu yanında bulunan hurda deposunda alevlerin hurda malzemelere sıçramaması için yangın tüpleri ile alevlere müdahale etmeye çalıştı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-İtfaiyenin çalışmaları
-Yanan ofis bölümünden görüntü
-Detay

Haber-Kamera: Dinçer AKBİR /DERİNCE(Kocaeli),(DHA)
========================

MUĞLA’DA, NESLİ TÜKENME TEHLİKESİNDE OLAN ‘KARAKULAK’ ÖLÜ BULUNDU

MUĞLA’nın Seydikemer ilçesinde, Türkiye’de sayısı çok az olan ve nesli tükenme tehlikesinde olan ‘Karakulak’ (Caracal caracal) adıyla bilinen yabani kedi türü, çiftçi Yusuf Siper (30) tarafından ölü bulundu.
Boğalar Mahallesinde çiftçilik yapan Yusuf Siper, sabah saatlerinde bahçesine gittiği sırada yol kenarında ölü halde ‘Karakulak’ adıyla bilinen yabani kedi türü gördü. Durum, Fethiye Milli Parklar Şefliği ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi. Dr. Yasin İlemin’e bildirildi. Bölgeye gelen ekipler, yabani kedi üzerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede Karakulak’ın araç çarpması sonucu öldüğü belirtildi.
Öte yandan, olayı ihbar veren Yusuf Siper, “Sabah saatlerinde bahçeye giderken, Fethiye Antalya karayolu Dont ve Boğalar Mahalleleri arasında araç çarpması sonucu telef olmuş halde gördüm. Daha öncede aynı durumla karşılaştım. Bir yıl içinde iki tane Karakulak bir tane Vaşak aynı bölgede telef oldu” dedi.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Telef olmuş Karakulak’tan detay
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Selçuk AKBAŞ /SEYDİKEMER(Muğla),(DHA)
=========================

Ankara’da inşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı (7)
BİNANIN ÇATISI GÜRÜLTÜYLE ÇÖKTÜ

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, temeli kaydığı için yıkım çalışmalarına devam edilen Açelya Apartmanı’nın çatısı gürültüyle çöktü. Binanın giriş kısmında süren yıkım çalışmasının ilerlemesi nedeniyle çatının yıkıldığı belirtildi.

YIKIM ÇALIŞMASINA SABAHA KADAR ARA VERİLDİ
Açelya Apartmanı’nın yıkımı sırasında binadan kopan bir parça da iş makinasının üzerine düştü. Düşen beton parçasının iş makinesinin hidrolik borusunu patlattığı belirtilirken, yıkım çalışmasına sabah saatlerine kadar ara verildi.
Öte yandan, lazerle yapılan ölçümde apartmanın yaklaşık 30 santim kaydığı belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Binadan görüntü
Çatının yıkılma anı (İlk 15 saniye)
Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Caner ÜNVER /ANKARA,(DHA)
========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!