Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 23 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

AFRİN ŞEHİDİNİ ANNESİ EL SALLAYARAK UĞURLADI

Afrin şehidinin cenazesi baba ocağında (2)

Zeytin Dalı harekatıyla terörden arındırılan Suriye’nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesinde PKK/YPG’li teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır (28) için İnegöl ilçesindeki Organize Sanayi Cami’nde tören düzenlendi. 

Törene şehidin ailesinin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. İkindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından şehit Gökhan Çakır’ın cenazesi, Hastane Mezarlığı içerisinde bulunan Garnizon Şehitliği’ne getirildi. Şehit Gökhan Çakır’ın cenazesi, burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımıyla toprağa verildi. Şehit Gökhan Çakır’ın annesi Saniye Çakır ise oğlunun tabutunun arkasından gözyaşları içerisinde el salladı.

Görüntü Dökümü
————————-
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mezarlıkta şehit ailesi ile görüşmesi
-Süleyman Soylu’nun şehit ailesine bayrak ve fotoğraf takdim etmesi
-Süleyman Soylu’nun şehidin mezarına toprak atması
-Cenaze namazının kılınmasından detaylar
-Şehit yakınlarından detaylar
-Genel detaylar
-Haber: Muammer İRTEM -Kamera: Semih ŞAHİN/İNEGÖL, (Bursa), (DHA)

==========================

Reklam Alanı

KILIÇDAROĞLU’NDAN ‘ERKEN SEÇİM’ ÇAĞRISI

Kılıçdaroğlu: En güzel Türkiye’yi gerçek kılacağız (4)

Sinop’ta esnaf ziyaretlerine devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, telekomünikasyon işi yapan bir esnafın ‘Erken seçim bekliyor musunuz?’ sorusuna, “Bir an önce seçim olması lazım, sandık kurulsun ortaya. Hepimizin Türkiye’nin geleceği konusunda sorumluluğu var. Benim de var, sizin de var, hanımların da var. Çünkü hepimizin ortak arzusu gelişen bir Türkiye, büyüyen bir Türkiye, huzurlu bir Türkiye, herkesin işinin gücünün olduğu bir Türkiye, işsizliğin olmadığı bir Türkiye. Bunu da birlikte yapacağız” dedi.

Görüntü Dökümü:
—————–
– Kılıçdaroğlu’nun esnafla sohbeti

Haber: Hakan AKGÜN, Oğuzhan UYSAL, Deniz ÖZEN/SİNOP, (DHA)

===========================

TARTIŞTIĞI EŞİNİ SATIRLA YARALAYIP, ÇAĞIRDIĞI POLİSLERE TESLİM OLDU
 
BALIKESİR’in Edremit ilçesinde İsmail T. (61), tartışmada satırla saldırdığı eşi Nurhan T.’yi ağır yaraladı. Olay sonrası polisi arayan İsmail T., gelen ekiplere teslim oldu. 

Olay, Altınkum Mahallesi 2011 Sokak’ta bulunan apartman dairesinde meydana geldi. İsmail T. ve eşi Nurhan T. arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. İsmail T., tartışma sırasında eline geçirdiği satırla eşine saldırdı. Nurhan T., vücudunun çeşitli yerlerine aldığı satır darbeleriyle ağır yaralandı. İsmail T., olay sonrası polisi arayarak, eşini yaraladığını söyledi. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Nurhan T., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Nurhan T.’nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. 
Polis ekiplerine teslim olan İsmail T. ise sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-İsmail T.’nin eşi Nurhan T’ye satırla saldırdığı evin iç ve dışından enl, detay görüntü

Haber-Kamera: Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

===========================

DİLEK YARIMADASI MİLLİ PARKI’NDA ALAGEYİK SAYISI 10 YILDA 2.5 KAT ARTTI

AYDIN’ın Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü’nün yaptığı foto kapan çalışmasında anavatanı Türkiye olan alageyikler, doğal ortamında görüntülendi. Foto kapan verilerine göre yapılan sayımda ise 10 yıl önce 20 olan alageyik sayısının 51 civarına ulaştığı belirlendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, Kuşadası’nın Güzelçamlı Mahallesi’ndeki Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda, foto kapan çalışması yaptı. Çalışma kapsamında Milli Park’ın vatandaşların girişine kapalı olan 4 hektarlık kısmına görevliler tarafından foto kapanlar yerleştirildi. Bahar ayının gelmesiyle birlikte yeşeren taze otlarla beslenmek için alçak kesimlere inen alageyikler, foto kapanlar ile doğal ortamında görüntülendi. Görüntülerde, nesli tehlike altında olan alageyiklerin bir süre beslenip daha sonra boynuzlarını tokuşturdukları görüldü. Foto kapan verilerine göre yapılan sayımda ise 2011 yılında 20 olan alageyik sayısının 51 civarına ulaştığı tespit edildi.

‘MUTLULUK VERİCİ’
Büyük Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı Müdürü Aşık, “Antalya Düzlerçamı Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’ndan 2011 yılında alınan 20 alageyik, Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda doğal ortama salınmıştı. Foto kapan görüntülerinde yeni yavruların da dünyaya geldiğini görüyoruz. Nesli tehlike altında olan alageyik sayısının Kuşadası’nda yıllar geçtikçe artması bizim için mutluluk verici” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Foto kapan ile görüntülenen alageyiklerin görüntüsü
Haber – Kamera: Eşber OKAYER / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!