Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 24

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bodrum’da polis silah kaçakçılarıyla çatıştı: 1 şehit, 1 polis yaralı (4)
ŞEHİT POLİS İÇİN MUĞLA’DA TÖREN DÜZENLENECEK

Bodrum’un Ortakent Mahallesi’nde silah kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda çıkan silahlı çatışmada şehit olan Ercan Yangöz için sabah 09.00’da, Muğla Emniyet Müdürlüğü binası bahçesinde tören yapılacak. Törenin ardından şehit Yangöz’ün naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Denizli’nin Buldan ilçesine gönderilecek.

Haber: Selçuk AKBAŞ/BODRUM(Muğla),(DHA)
==========================

Bodrum’da polis silah kaçakçılarıyla çatıştı: 1 şehit, 1 polis yaralı (5)
SOYLU’DAN TAZİYE MESAJI: RABBİM ŞEHİDİMİZİN MAKAMINI ALİ EYLESİN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bodrum’da çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Ercan Yangöz için taziye mesajı yayımladı. Soylu, Twitter hesabından yayımladığı mesajında “Muğla Bodrum’da, operasyondayken çıkan silahlı çatışmada Şehit düşen Kahraman Polisimiz Ercan Yangöz’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, Polis Teşkilatı’mız ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim Şehidimizin makamını âlî eylesin” dedi.

Reklam Alanı

Haber: ANKARA,(DHA)
==================

EŞİYLE TARTIŞIP EVİ ATEŞE VERDİ

ORDU’nun Ünye ilçesinde eşiyle tartışan Hüseyin D., evdeki eşyaları ateşe verdi. O sırada evde bulunan eşi ve 5 çocuğu ise son anda dışarı çıkarak alevlerden kurtuldu.
Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Çınarlık Mahallesi’ndeki 4 katlı evin çatı katında meydana geldi. Hüseyin ile Meral D. çifti, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hüseyin D., evdeki eşyaları yatak odasına taşıyarak ateşe verdi. Eşi ile 5 çocuğu, evi saran alevlerden son anda dışarı çıkarak canlarını kurtardı. Çiftin komşularının haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfiaye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını 1 saatte kontrol altına aldı. Yangında ev kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri evi ateşe verdikten sonra kayıplara karışan Hüseyin D.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yangına ait cep telefonu görüntüsü
-İtfaiye ekiplerinin müdahale etme görüntüsü
-Vatandaşlardan detay görüntü
-Diğer detaylar

Haber-Kamera: Turgut DAĞDEVİREN /ÜNYE(Ordu),(DHA)
==============================

SERVİS ŞOFÖRÜ, SULAMA KANALINDA SÜRÜKLENEN ÇOCUĞUN HAYATINI KURTARDI

MERSİN’in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşen 6 yaşındaki E.B.K., yoldan geçerken kendisini fark eden servis şoför V.G. tarafından kurtarıldı. 
Olay, gündüz saatlerinde ilçeye bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Aracıyla seyir halindeyken sulama kanalı içinde hareketsiz şekilde akıntıda sürüklenen bir çocuk gören servis şoförü V.G., aracını durdurup, suya atladı. Çocuğu sudan çıkartan V.G., durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, isminin E.B.K. olduğunu belirlediği 6 yaşındaki çocuğu ambulans ile Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavisi devam eden çocuğun durumunun iyi olduğu kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Çocuğa suni teneffüs yapılması
-Çocuğun ambulansa alınması

Haber-Kamera: Okan ÇALIŞKAN /TARSUS(Mersin),(DHA)
===========================

Bankadaki ‘tuzak’ parayı çalınca alarm sistemi devreye girdi; hırsızlık anı kamerada (2)
ŞÜPHELİ KAFEDE YAKALANDI

Bursa’da özel banka şubesinin camını kırıp, içeri giren ve veznedeki ‘tuzak’ parayı çalarak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerasından yaptıkları araştırmada şüphelinin İsmail Hakkı A. (28) olduğunu belirledi. Çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenilen Hakkı A.’nın merkez Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi’nde bulunan bir kafede olduğu belirlendi. Harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan İsmail Hakkı A.’nın sorgulamada suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Haber: Mehmet İNAN /BURSA,(DHA)
============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!