Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 24

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1 – IĞDIR’DA FİLYASYON EKİBİ DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA YAPTI: 3 YARALI

IĞDIR’da görev yapan filyasyon ekibi kaza geçirdi. Kazada yaralanan doktor, hemşire ve ambulans şoförü hastaneye kaldırıldı.
Kaza bugün saat 22.30 sıralarında Karakoyunlu ilçesine bağlı Mürşitali köyünde meydana geldi. Doktor Yeşim Çelik ve hemşire Gülşah Uca ile ambulans şoförü Mehti Bayat’tan oluşan filyasyon ekibi bir hastaya ilacını verdikten sonra dönüşe geçti. Sürücü Methi Bayat’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ambulans, köy çıkışındaki tahliye kanalına düştü. Kaza yerinden geçenlerin bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı iki sağlıkçı ile ambulans şoförünü hastaneye kaldırıldı.
Iğdır Devlet Hastanesi’ne kaldırılan filyasyon ekibinin doktoru Yeşim Çelik, hemşire Gülşah Uca ve ambulans şoförü Mehti Bayat’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Hastanenin dış görüntüsü
-Acil servis
-Bir ambulansın acil servise gelişi

Haber-Kamera: Özkan AYDIN /IĞDIR,(DHA)
========================

2 – EVİNİN BALKONUNDAN DÜŞEREK YARALANDI

ANKARA’nın Çubuk ilçesinde Mahmut Gülebakan, misafirliğe gittiği evin 3’üncü kat balkonundan düştü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gülebakan’ın düşme anı, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, saat 15.30’da Çubuk ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi İzzetbegoviç Caddesi’nde bulunan bir binada meydana geldi. İddiaya göre, misafirliğe gittiği evin balkonunda bulunan Mahmut Gülebakan, başının dönmesi nedeniyle dengesini kaybetti. Destek almak için balkonda bulunan tellere tutunmaya çalışan Gülebakan, bu arada telin esneme yapmasıyla boşluğa düştü. Metrelerce yükseklikten düşen Mahmut Gülebakan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleriyaralı Gülebakan’ı ilk tedavinin ardından hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan Mahmut Gülebakan’ın sağlık durumunun iyi olduğu, olayı hafif yaralarla atlattığı öğrenildi.
Bu arada  Mahmut Gülebakan’ın düşme anı evin karşısında bulunan apartmana ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Gülebakan’ın metrelerce yüksekten apartmanın çim ile kaplı bahçesine düştüğü görülüdü. 

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
(Güvenlik Kamerası)
-Gülebakan’ın balkondan düşüşü

Haber: Ferhat EKİNCİ /ANKARA,(DHA)
==================

3 – MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİ EVDE HUSUMETLİSİ TARAFINDAN TABANCAYLA VURULDU

İZMİR’in Konak ilçesinde Ercan D., misafirliğe gittiği evde aralarında kız kaçırma meselesi nedeniyle husumet bulunan Samet K. tarafından tabancayla vuruldu. Başına isabet eden mermi ile ağır yaralanan Ercan D. hastaneye kaldırılırken, kaçan şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı.
Olay, dün saat 21.30 sıralarında Emir Sultan Mahallesi’nde oturan Ahmek K.’ya ait evde meydana geldi. Samet K., Ahmet K. isimli arkadaşına misafirliğe gitti. İkili otururken bu sırada Samet K. ile daha önceden aralarında kız kaçırma meselesi nedeniyle nusumet bulunan Ercan D. eve geldi. Samet K. ile Ercan D. arasında sözlü tartışma başladı. Gerginliğin artmasıyla Ercan D. evden ayrılırken, balkona çıkan Samet K. tabanca ile ateş açtı. Ercan D. kafasına isabet eden kurşunla yere yığılırken, silah sesini duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Ercan D.’ye ilk müdahaleyi yaptı. Başına isabet eden mermi nedeniyle ağır yaralanan Ercan D., ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan Ercan D.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ercan D.’nin vurulduğunu duyarak hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

YAKINLARI OTOMOBİLE ZARAR VERDİ
Samet K. olay yerinden yaya olarak kaçarken, Ercan D.’nin yakınları şüpheliye ait otomobile taş ve sopalarla zarar verdi. Otomobilde maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri kalabalığı güçlükle dağıttı. Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri, tartışmanın başladığı ev ve devam ettiği sokakta incelemelerde bulundu. Ahmet K. ve olayı gören vatandaşlar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi. Polis, olaydan sonra kaçan şüphale Samet K.’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Sokaktan görüntü
-Evden görüntü
-Olay yerinden görüntü
-Olay yeri çalışmasından görüntü
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Halil İbrahim KARABIYIK-Fırat AKAY /İZMİR,(DHA)
================================

4 – KISITLAMAYI İHLAL EDEN VE POLİSTEN KAÇAN 3 KİŞİYE 24 BİN 550 LİRA CEZA

DENİZLİ’de, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve polisin ‘dur’ ikazına uymayan ehliyetsiz otomobil sürücüsü, kovalamaca sonucu yakalandı. Otomobildeki 3 kişiye toplam 24 bin 550 TL para cezası kesildi.
Denizli’de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan polis ekipleri, saat 22.00 sıralarında hareket halindeki 20 BY 117 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü kaçtı. Polis ekipleri tarafından takip edilen araç, yaşanan kovalamacanın ardından Akkonak Mahallesi Lozan Caddesi üzerinde durduruldu. Araçta yapılan aramada ruhsatsız tüfek ele geçirildi.
Ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücü M.Y. ile otomobildeki F.U. ve E.G.’ye sokağa çıkma yasağını ihlal, trafiği tehlikeye sokmak, ‘dur’ uyarısına uymamaktan suçlarından toplam 24 bin 550 TL para cezası kesildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Otomobilden görüntü
-Polis ekiplerinden görüntü
-Kısıtlamayı ihlal edenlerden detay
-Ruhsatsız tüfekten detay
-Cezai işlem uygulanması

Haber-Kamera: Deniz TOKAT /DENİZLİ,(DHA)
========================

5 – DORSESİ AÇILAN TIR VİYADÜĞE ÇARPTI, YOL TRAFİĞE KAPANDI

SİNOP’ta dorsesi açılan TIR’ın viyadüğe çarpması sonucu Sinop-Samsun karayolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin müdahalesi sonucu TIR’ın çekilmesiyle karayolu 45 dakika sonra ulaşıma açıldı.
Kaza, saat 21.00 sıralarında Sinop-Samsun karayolu üzerinde meydana geldi. F.G. yönetimindeki 74 DJ 106 plakalı TIR, iddiaya göre lift arızası nedeniyle dorsesi açılarak viyadüğe çarptı. Sürücünün ihbarı üzerine gelen ekipler, yolu trafiğe kapattı. Çağrılan vinç yardımıyla çekilen TIR, yol dışına alındı. Çalışma sırasında yaklaşık 45 dakika kapalı kalan yol TIR’ın çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kaza yerinden detaylar

Haber-Kamera: Deniz ÖZEN /SİNOP,(DHA)
=======================

6 – BURSA’NIN GİRİŞİNDE POLİS, ÇIKIŞINDA JANDARMA DENETİMLERİNİ ARTIRDI

BURSA’nın İnegöl ilçesinde jandarma ve polis ekipleri, ilçe giriş ve çıkışlarında yaptıkları yol uygulamasıyla denetimlerini artırdı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyahat izni olmayan kişilere cezai işlem uygulanırken, yapılan bin 740 Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasında haklarında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 5 kişi gözaltına alındı.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bursa-Ankara Karayolu’nda kent giriş ve çıkışında denetimlerini artırdı. Ankara istikametinden kent girişi polis ekipleri, çıkışı da jandarma ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, yolcuların seyahat kısıtlaması denetlenip, vatandaşlar Genel Bilgi Tarama (GBT) sisteminden de sorgulanıyor.
İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptıkları denetimlerde, bin 740 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, çeşitli suçlardan haklarında arama kayrdı bulunan 5 kişi gözaltına alındı. Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 6 kişiye toplam 20 bin 814 lira cezai işlem uygulandı.
Trafik  ekiplerinin kontrolünde bin 293 araç sorgusu yapılırken, eksikleri olan 52 araç sürücüsüne toplamda 66 bin 735 lira cezai işlem uygulandı. Uygulamada 23 araç ve 16 sürücü trafikten men edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Polisin denetimlerinden genel ve detaylar

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ /İNEGÖL(Bursa),(DHA)
=========================

Türbede çekildiği iddia edilen görüntü tepki çekti (2)
GÖZALTINA ALINDI

Adana’da Çoban Dede Türbesi içinde çekip, sosyal medyada paylaştığı video ile Ramazan ayında İslami değerlerle dalga geçtiğ için tepki gösterilen H.Ş. isimli genç kadın, gözaltına alındı. H.Ş.’nin sorgusu tamamlandıktan sonra Türk Ceza Kanunu’nun (TCK) 216’ncı maddesi gereği ‘Dini değerleri alenen aşağılama ‘ suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

Haber: ADANA,(DHA)
=================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!