Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 25

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ESKİ EŞİNİN EVİNİN YAKININDA TÜFEKLE RASTGELE ATEŞ AÇTI, ARDINDAN İNTİHAR ETTİ

MUĞLA’nın Menteşe ilçesinde Turgut Ş.(47), 1 yıl önce ayrıldığı 2 çocuğunun annesi olan eski eşinin evinin yakınında av tüfeğiyle rastgele ateş açtıktan sonra silahı başına dayayıp, ateşleyerek yaşamına son verdi.
Olay, saat 21.00  Emirbeyazıt Mahallesi Güven Sokak’ta meydana geldi. Turgut Ş., yaklaşık 1 yıl önce ayrıldığı 2 çocuğunun annesi eski eşinin oturduğu evin yakınına gelerek av tüfeği ile rastgele etrafa 5 el ateş açtı. Çevresindekilere korku ve endişe yaşatan Turgut Ş., ardından silahı başına dayayıp, ateşledi. Turgut Ş. kanlar içerisinde yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Turgut Ş.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Turgut Ş.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerindeki üzeri kapatılan cesedin görüntüsü 
-Olay yeri inceleme ekiplerinin görüntüsü

Haber-Kamera: Cavit AKGÜN /MUĞLA,(DHA)
=======================

AYDIN’DA BAĞ EVİNDE UYUYA KALAN ÇİFTÇİ YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

AYDIN’ın İncirliova ilçesinde, bağ evinde uyuya kalan çiftçi Ersel Savaş (52) çıkan yangında hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Yangın, saat 22.30 sıralarında kırsal Yazıdere Mahallesi’nde çıktı. Acarlar Mahallesi’nde oturan ve çiftçilik yaptığı öğrenilen Ersel Savaş, tarlasını sulamak için akşam saatlerinde Yazıdere Mahallesi’ndeki bağ evine gitti. Suyu açarak arazisinin sulanmasını bekleyen Savaş, iddiaya göre bu sırada evin içerisinde çekyatta uyuya kaldı. Bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle üst üste patlamanın ardından yangın çıktı. Alevler kısa süre içerisinde tüm evi ve çatı kısmını sardı. O sırada çekyatta uyuyan Savaş, alevlerin içinde kaldı.
Mahalle muhtarı Davut Noyan’ın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa süre içerisinde kontrol altına aldı. Ekiplerin evde yaptığı incelemede Ersel Savaş’ın yanmış bedeni ile karşılaşıldı. Savcının incelemisinin ardından Savaş’ın cenazesi Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Reklam Alanı

‘PATLAMA SESİYLE DIŞARI ÇIKTIM’
Yazıdere Mahalle Muhtarı Davut Noyan, “Saat 22.30 sıralarında bir patlama sesi duydum. Ardından üst üste iki patlama daha oldu. Ne oluyor diyerek dışarıya çıktım. Komşularda beni arayarak yangın olduğunu söyledi. Hemen yangın olan evin bulunduğu bölgeye geldik. Bende itfaiye ve jandarmaya haber verdim” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yanan evden görüntü
-Mahalle Muhtarı Davut Noyan’ın konuşmasından görüntü
-Yangında Ölen Ersel Savaş’ın fotosu
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Burhan CEYHAN /AYDIN,(DHA)
==========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!