Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 25

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

VEDA MESAJI YAYINLADIKTAN SONRA 5’İNCİ KATTAN ÖLÜME ATLADI

ANTALYA’da İhsan B. (24), sosyal medyada veda mesajı yayınladıktan sonra oturduğu apartmanın 5’inci kat penceresinden atlayarak yaşamına son verdi.

Olay, saat 19.00 sıralarında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2348 sokak üzerinde bulunan 9 katlı apartmanın 5’inci katında meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları bulunan İhsan B., sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladıktan sonra oturduğu dairenin penceresine çıktı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımı gören arkadaşları, hemen İhsan B.’nin evine gitti. Kendisini 5’inci kat penceresinden boşluğa bırakan İhsan B., beton zemine düştü. Yakınları ve olay yerine gelen arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede gencin hayatını kaybettiği belirlendi.

‘BABA VE ARKADAŞLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ’
Polis ekipleri çevrede önlem alırken, İhsan B.’nin babası ve arkadaşları gözyaşı döktü. Olay yeri inceleme polis ekipleri, ev ve pencerede inceleme yaparken, İhsan B.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

VEKİLDEN BAŞSAĞLIĞI

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, olayın yaşandığı sitenin yan sitesinde bulunan ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evini ziyaret ettiği esnada, intihar vakasından haberdar olunca İhsan B.’nin babasının yanına giderek başsağlığında bulundu.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Polis ekipleri detay
-Olay yeri inceleme ekipleri detay
-İhsan B.’nin cansız bedeni detay
-Baba ve arkadaşlarının ağlaması detay
-Bina detay
-Polislerin pencerede inceleme yapması detay
-Genel detaylar

HABER-KAMERA: Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

===========================

HATAY’DA DENİZDE AKINTIYA KAPILAN GENÇ SON ANDA KURTARILDI

HATAY’ın Samandağ ilçesinde denize giren Yunus Emre Turunç (22), rip akıntısına kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaran tarafından kurtarılan Turunç, hastanede tedaviye alındı. 

Olay, ilçeye bağlı Çevlik sahilinde meydana geldi. Saat 19.30 sıralarında serinlemek için sahile gelen Yunus Emre Turunç (22), bir süre yüzdükten sonra rip akıntısına kapıldı. Gencin akıntıya kapıldığını gören sahildeki vatandaşlar durumu janrdarma, itfaiye ve Cankur ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ve sahilde bulunan cankurtaranlar genci denizden çıkartarak sahile getirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Samandağ Devlet Hastanesine kaldırılan Turunç’un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görüntü Dökümü
-Olay yerinden genel detay görüntüler
-Sağlık ekiplerinin müdahale etmesi

Haber-Kamera: Ali ARSLAN/SAMANDAĞI,(Hatay),(DHA)

============================

HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 7 YARALI

SİVAS’ta otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı yakınlarındaki kavşakta meydana geldi. C.F. yönetimindeki 06 AAG 44 plakalı otomobil ile O.A. yönetimindeki 58 ACM 623 plakalı hafif ticari araç kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yol kenarındaki kaldırıma ve ağaçlara çarparak durdu. Kazada sürücüler C.F. ve O.A. ile birlikte her iki araçta bulunan toplam 7 kişi yaralandı. Aralarında 2 çocuğun da bulunduğu yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Görüntü Dökümü:
-Kaza yerinden görüntüler
-Araçların görüntüsü
-Yaralılara ekiplerin müdahalesi 

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI-Alperen YILDIZ/SİVAS,(DHA)

==========================

ADIYAMAN’DA MOTOSİKLET YAYA ÇARPTI: 3 YARALI
 
ADIYAMAN’da, motosikletin yaya çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Sıratut Mahallesi’nde meydana geldi. Furkan Karakaş idaresindeki 02 HT 271 plakalı motosiklet yolun karşına geçmeye çalışan İbrahim Yolun’a çarptı. Kazada motosiklette bulunan 2 kişi ve yaya İbrahim Yolun yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Olay yeri
-Ambulansın gelişi
-Sağlık ekiplerinin yaralılara müdahalesi
-Yaralıların sedye konulması
-Yaralıların ambulansta taşınması
-Kaza yapan motosiklet
-Ambulansın gidişi
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mahir ALAN -ADIYAMAN-DHA)

=================================

VAN’DA HIRSIZLIK VE DOLANDIRICILIK ŞÜPHELİLERİNE OPERASYON: 19 GÖZALTI

VAN ve Denizli’de değişik tarihlerde meydana gelen 13 hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karıştığı belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda 19 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda hırsızlık malzemesi olduğu belirlenen 10 bin TL değerinde ev eşyası ile bisiklet, motosiklet ve otomobil sahiplerine teslim edildi.

Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hısızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte vatandaşın mal varlığına karşı işlenen asayiş suçlarının soruşturulması ve aydınlatılmasına yönelik geniş çaplı araştırma başlattı. Kentte değişik tarihlerde meydana gelen 12 hırsızlık ile Denizli ilinde meydana gelen 1 dolandırıcılık olaylarıyla ilgili MOBESE kamera görüntülerini detaylı incelemeye aldı. Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan incelemede adresleri belirlenen şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karıştığı belirlenen 19 kişi yakalanarak, gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde 10 bin TL değerinde ev aşyası, 3 bisiklet, 1 motosiklet ve 1 otomobil ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Asayiş Şube Müdürlüğü’nden çıkartılan şüpheliler
-Araçlara bindirilmesi

HABER: Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)-

===========================

KAYIP KEDİSİNİ PATİLERİ VE KUYRUĞU KESİK HALDE ÖLÜ BULDU

SİVAS’ta hayvansever Gül Dursun (47) dünden beri kayıp olan ‘Tostos’ isimli kedisini patileri ve kuyruğu kesik halde ölü buldu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Çayyurt Mahallesi 17’inci Sokak’ta meydana geldi. Evinin bodrumunda yaklaşık 50 sokak kedisine bakan evli 3 çocuk annesi Gül Dursun, dün veterinere götürmek için 5 aylık ‘Tostos’ isimli kedisini almak istedi. Kediyi diğerlerinin arasında bulamayan Dursun, çevrede aramaya başladı. Dün saatlerce aramasına rağmen Dursun, kediyi bulamadı. Bugün ise akşam saatlerinde evinin yakınlarında yerde patileri ve kuyruğu kesik halde kedinin ölüsünü buldu. Şok yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan Dursun, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. 

Büyük üzüntü yaşayan Gül Dursun, “Gönüllü olarak sokak kedilerine bakıyordum. Markete gittim. Gelirken baktım ki kedim burada yatıyor. Kuyruğunu ve patilerini kesip öldürmüşler. Bu bir canilik. Bu bana karşı bir tehdit mi bilemiyorum. 50 tane kedim var, onlar için çok korkuyorum. Hepsi de insanlara çok yakın. Eğer onlara da böyle bir şey olursa ben ne yaparım. Patilerini, kuyruğunu ve sırtını kesmişler. Çok kötü bir manzaraydı. Çok kötü bir duygu. İlk defa başıma geliyor. Eceliyle öleni gömüyordum ancak bu durum çok farklı bir şey. Lütfen hayvanları sevsinler. Allah rızası için onlara dokunmasınlar. Onlar Allah’ın sessiz kullarıdır” dedi. 

Hayvansever Özlem Akbulut ise (20), “Katledilen kedimizi devamlı olarak veterinere götürüyorduk. Dün de veterinere götürmek için gelip aradık ama bulamadık. Meğer hayvanın başına böyle bir iş gelmiş. Eğer bizlere karşı bir garezleri varsa dahi gelip bizimle konuşsunlar. Kedilerimizin patilerini kesip, onlara bu vicdansızlığı yaparak önümüze atmasınlar. Kamera kayıtları incelenecek, kimin ya da kimlerin yaptığı öğrenilecek. Kim olursa olsun bu işin peşini bırakmayacağız” diye konuştu.
Görüntü Dökümü:
-Olay yerinden görüntü
-Ölü bulunan kedi
-Gül Dursun’un gözyaşları
-Polis ekiplerinin incelemesi
-Konuşmalar

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI-Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!