Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 25

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1-) AMBULANSLA OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 3 ÖLÜ, 3 YARALI

KAHRAMANMARAŞ’ın Elbistan ilçesinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobil ile ambulans kafa kafaya çarpıştı. Güvenlik kamerasının kaydettiği kazada otomobilde bulunan 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, ambulanstaki 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Elbistan’a bağlı Karaelbistan Mahallesi yakınlarda meydana geldi. Göksun’a giden sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 46 D 7508 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçip Mustafa Okur yönetimindeki 46 ADL 262 plakalı ambulansla kafa kafaya çarpıştı. Otomobilde bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Ambulansta bulunan sağlık personelleri Mustafa Okur, Huriye Gülden ve Hacer Yıldırım da yaralandı.

Araçların hurdaya döndüğü kaza sonrası olay yerinde çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan cenazeler, itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası çıkarılarak Elbistan Devlet Hastanesi morgunda konuldu. Aynı hastaneye götürülerek tedavi altına alınan 3 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————
-Kaza anı güvenlik kamerası

Reklam Alanı

Haber-Kamera: Ömer KOÇ/ELBİSTAN (Kahramanmaraş), (DHA)-

=====================

2-) BAKAN SOYLU’NUN HELİKOPTERİ KÖTÜ HAVA ŞARTLARINDAN BİLECİK’E İNİŞ YAPTI

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Bursa’nın İnegöl ilçesinde, şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır’ın cenazesine helikopterle giderken kötü hava şartları nedeniyle Bilecik’e iniş yaptı. Soylu’nun cenazeye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait bir araca binerek yetiştiği öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afrin’de PKK/YPG’li teröristlerin düzenlediği havanlı saldırıda şehit olan iki askerden Uzman Çavuş Gökhan Çakır’ın (28), Bursa’nın İnegöl ilçesindeki cenazesine katılmak üzere Ankara’dan helikopterle yola çıktı. İnegöl’deki kötü hava şartları nedeniyle iniş yapamayan Soylu’yu taşıyan helikopter Bilecik’e yöneldi. Bilecik Edebali Stadı’na iniş yapan helikopterden inen Bakan Soylu, cenazeye Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait araçla yetiştirildi. Bakan Soylu’nun cenazenin ardından yine karayoluyla Ankara’ya döndüğü öğrenildi.

Görüntü Dökümü
——————
-Stada inen helikopter
-Bakan Soylu’nun stattan çıkışı
-Araca binmesi

Haber-Kamera: Cafer ELMAS/BİLECİK,(DHA)-

==========================

3-) KILICDAROGLU: ‘VERDİĞİMİZ HİZMETİN HESABINI HALKA VERECEĞİZ’

Kılıçdaroğlu: En güzel Türkiye’yi gerçek kılacağız (5)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop’un Ayancık ilçesinde halka seslendi. İktidara geldiklerinde her kuruşun hesabını halka vereceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Çocuklarımız güzel Türkiye’de umut içinde yaşayacaklar. Sizden isteğim de umudunuzu kaybetmemeniz. Ayancık Belediyesi nasıl halkına hizmet ediyorsa, bu hizmeti hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm ülkemize sunacağız. Türkiye’nin her coğrafyasında insanlarımız mutlu olacaklar. Verdiğimiz hizmetin hesabını halka vereceğiz. Ayancık Belediye Başkanımız nasıl her kuruşun hesabını Ayancık halkına veriyorsa, bizde bu hesabı 83 milyona vereceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacak ve savunacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından Ayancık Belediyesi’ni ziyaret etti.
Görüntü Dökümü:
————
– Vatandaşlarla selamlaşma
– Kılıçdaroğlu’nun konuşması

Haber-Kamera: Hakan AKGÜN, Oğuzhan UYSAL, Deniz ÖZEN/SİNOP, (DHA)

=====================

4-) KARAMOLLAOĞLU: ONLARIN VARSA EĞER BİR CEZASI MAHKEME VASITASIYLA O CEZA VERİLSİN 

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu emekli amirallerle ilgili cezayı mahkemenin vermesi gerektiğini belirterek, “Onların varsa eğer bir cezası mahkeme vasıtasıyla o ceza verilsin. Mahkeme ceza verir, iktidarlar değil” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sakarya’nın Erenler ilçesinde bulunan bir otelin toplantı salonunda düzenlenen partisinin Sakarya il başkanlığı kongresine katıldı. Kongreye tek aday olarak katılan Hasan Zengin, yeniden il başkanı seçildi. Karamollaoğlu kongrede yaptığı konuşmada, “Emekli 104 tane amiral, muvazzaf değil, kıyafetini çıkarmış, emekli olmuş. Türkiye’nin gidişatını deklarasyon yayınlamışlar. Vay, siz ihtilal çağrısında bulunuyorsunuz. Akıllarından geçiyor mudur bilmem ama bunu yapmak için o amirallerin bir kısmını nasıl gözaltına aldıysanız mahkemeye de verin, onların varsa eğer bir cezası mahkeme vasıtasıyla o ceza verilsin. Mahkeme ceza verir, iktidarlar değil, meclis değil, cumhurbaşkanı değil veya meclis başkanı değil. Mahkemeler ceza verir. Böyle bir konu gündeme geldi. Bunun altında ne yatıyor bilmem.” dedi.    

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——–
-Delegelerin kongreye gelmesi detay 
-Temel Karamollaoğlu detay 
-Kongrenin başlaması detay 
-Temel Karamollaoğlu açıklama
 
HABER-KAMERA: Güven HASBAŞ-Ramiz Kaan OKTAR/ERENLER (Sakarya), (DHA)

======================

5-) VİLLADA ÖLÜ BULUNDU

AKSARAY’da  kendisinden haber alamayan komşuların ihbarı ile itfaiye yardımıyla villaya giren polis, Rüstem Yer’in (61) cansız bedeniyle karşılaştı.  Vücudunda darp ve yara izi olmayan Yer’in ölüm nedeni, yapılacak otopsiyle belirlenecek. 

Olay, saat 20.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi Akin köy yolu üzerinde meydana geldi. Rüstem Yer’den haber alamayan komşuları, önce evin kapı zilini çaldı. Kapıyı açan olmaması üzerine komşuları polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin camı kırmasıyla villaya giren polis, Yer’in cansız bedeniyle karşılaştı. Yer’in cesedi otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Vücudunda darp ve yara izi olmayan Yer’in ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek. 

Görüntü Dökümü
—————–
– Polis ekiplerin villada inceleme yapması
 – Villanın diş görüntüsü
– Camı kırılarak girilen yerin görüntüsü
-Genel detaylar

Haber- Kamera: Erkan ALTUNTAŞ AKSARAY DHA))

========================

6-)MANİSA’DA TIR’IN ÇARPTIĞI KAMYONET TAKLA ATIP, KARŞI ŞERİDE GEÇTİ: 4 YARALI

MANİSA’nın Kula ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR, aynı yönde ilerleyen kamyonete arkadan çarptı. TIR şarampole devrilirken, kamyonet ise takla atarak karşı şeride geçti, 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.45 sıralarında İzmir- Ankara D300 karayolu, Kavacık Rampası’nda meydana geldi. İzmir yönünden Uşak istikametine doğru seyir halinde olan Cuma Göçgün (43) yönetimindeki 46 FA 297 plakalı ayakkabı yüklü TIR, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle, aynı yönde ilerleyen Kamil Çevik’in (58) kullandığı 43 KF 646 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle TIR şarampole devrilirken, kamyonet ise orta refüjde takla atarak karşı şeride geçti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücüler ile kamyonette bulunan Sadi Karaarslan (56) ve Mehmet Hüseyin Kocadağ (62), yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Mehmet Hüseyin Kocadağ ise buradan Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————–
– Kaza yerinden görüntü
– Kazaya karışan kamyonet ve tırdan detaylar
– Kaza detay görüntüleri

Haber-Kamera:Hasan YİĞEN/KULA (Manisa),(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!