Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 27

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) SİİRT’TE ÇATIŞMA: 1 ASKER ŞEHİT

SİİRT’in Eruh ilçesinde, PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.

Eruh ilçesi kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik sürdürülen ‘Eren-6 Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Celal Özcan Operasyonu’nda teröristlerle çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu. Siirt Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, teröristlerin etkisiz hale getirilmelerine yönelik bölgede operasyonun devam edildiği belirtilerek, “Eruh ilçe kırsalında icra edilen ‘Eren-6 Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Celal Özcan Operasyonu’nda bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışma esnasında, Siirt İl Jandarma Komutanlığında görevli 1 uzman çavuşumuz yaralanmıştır. Yaralı askerimiz, helikopterle Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olmuştur. Bölgede terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyonlara kararlılıkla devam edilmektedir. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı dileriz” denildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Acil Servis görüntüsü
-Güvenlik önlemlerin alınması
-Acil içerisindeki hareketlilik
-Asker ve Polislerin görüntüsü
-Ambulansların görüntüsü
-Genel ve detay görüntüler

Haber ve Kamera: Mehmet Yücel DURAK SİİRT, (DHA)

================================

Reklam Alanı

2) 5 İLDEN 27 KİŞİYİ DOLANDIRAN 5 ŞÜPHELİYE TUTUKLAMA
 
ADIYAMAN’da, 5 ilde telefonla aradıkları 27 kişiyi, kendilerini ‘kamu görevlisi’ diye tanıtıp, 387 bin lira dolandıran 5 şüpheli, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Van, Mersin, Ağrı, Giresun ve Mardin’de telefonla aradıkları 27 kişiye kendilerini ‘kamu görevlisi’ olarak tanıtan şüpheliler, kendi hesaplarına 387 bin lira gönderilmesini sağladı. Bu kişiler, daha sonra aradıkları şüphelilere ulaşamayınca dolandırıldıklarını anlayarak, polise başvurdu. Yapılan araştırmada, şüphelilerin telefonla aramaları Adıyaman’dan gerçekleştirildiği belirlendi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan detaylı araştırmada, 27 kişiyi telefonla dolandıran kişilerin H.G., C.B., U.K.B., Y.A. ve M.F.K. olduğu tespit edildi. Ekipler, şüphelilerin kent merkezi ve Besni ilçesindeki adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslerinde çok sayıda telefon ve bir miktar para ile yakalanan 5 şüpheli, gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı’ndan görüntü
-Ekiplerin çıkışından görüntü
-Şüphelilerin evlerinden görüntü
-Ekiplerin evin içerisine arama yapması
-Şüphelilerin gözaltına alınması
-Şüphelilerin sağlık kontörlüne götürülmesi
-Şüphelilerin adliye götürülmesi
-Evlerden çıkan malzemeler
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN -ADIYAMAN-DHA

==================================

3) KARDEŞİNİ BIÇAKLA YARALADI, POLİSE TESLİM OLDU

Bursa’da psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen Ali Ö. (42), kardeşi Ahmet Ö.’yü bıçakladı. Ahmet Ö. ağır yaralanırken, şüpheli ağabeyi Ali Ö. ise polise giderek teslim oldu.

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi’nde meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen Ali Ö., kardeşi Ahmet Ö. ile yolda yürürken, henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ali Ö. cebinde taşıdığı ekmek bıçağıyla kardeşi Ahmet Ö.’ye saldırarak, kardeşinin vücudunu çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonra Ali Ö. olay yerinden kaçarken, vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet Ö.’yü olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan Ahmet Ö. burada tedavi altına alınırken, polis ise şüpheli ağabeyi Ali Ö.’nün yakalanması için çalışma başlattı.
Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin kaçtığı güzergahları incelerken, Ali Ö. Ertuğrul Gazi Polis Merkez Amirliği’ne giderek teslim oldu. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Bıçaktan detay
-Polis ekiplerinden detay
-Olay yerinden detay
-Genel ve detay görüntüler

Haber: Derya EVREN – İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)

==============================

4) MOTOSİKLET OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI: 1 YARALI

Burdur’da motosikletle otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Burdur- Tefenni Karayolu DSİ Kavşağı’nda meydana geldi. Ferit S.’nin kullandığı 07 APU 328 plakalı motosiklet, önünde seyreden Furkan A. yönetimindeki 20 LE 109 plakalı otomobile çarptı. Ferit S. çarpışmanın şiddetiyle motosikletten savrularak otomobilin arka camına çarptı.
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne götürülen Ferit S., tedaviye alındı. Otomobil sürücüsü Furkan A. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– Kazanın olduğun yoldan görüntü
– Otomobil ve motosikletten görüntü
– Polis ekiplerinin incele yapması
– Yoldaki trafikten görüntü

HABER-KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

==============================

5) LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN, POLİS HAFTASI SÜRPRİZİ

HATAY’ın İskenderun ilçesinde bir grup lise öğrencisi okul idaresinin de izniyle polisi arayarak kavga ettiklerine dair ihbarda bulundu. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, öğrencilerin onlar için hazırladığı Polis Haftası sürpriziyle karşılaştı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıldönümü, her yılın 6-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası ile birlikte Türkiye genelinde kutlanıyor. Hatay’ın İskenderun ilçesindeki Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin öğrencileri, Polis Haftası nedeniyle güvenlik güçlerine bir sürpriz hazırladı. İlk olarak okul idaresinden izin alan öğrenciler daha sonra polisi arayarak asılsız bir kavga ihbarında bulundu. İhbar üzerine kısa sürede okula gelen polis ekipleri, öğrenciler tarafından çiçekler ve Türk bayrakları ile karşılandı. Öğrenciler, güvenlik güçlerinin Polis Haftası’nı hep bir ağızdan kutladıktan sonra ekiplerle uzun süre sohbet etti. Polis, bu jest nedeniyle öğrencilere teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– Polislerin okulun içine girmesi 
– Öğrencilerin polis ekiplerini bayraklar ve çiçeklerle karşılaması 
– Komiserin konuşması ve toplu fotoğraf çekimi 

Haber-Kamera: Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay), (DHA)

==============================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!