Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 27

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BURSA’DA KİMLİK SORGUSU YAPILAN MOTOKURYENİN UYUŞTURUCUDAN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

BURSA’nın İnegöl ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulama yapan polis ekiplerinin kimlik sorgulaması yaptığı motokurye Oğuzhan K., uyuşturucu kullanma ve bulundurma suçundan arandığı tespit edilince gözaltına alındı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yol uygulaması yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Osmaniye Mahallesi Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde şüphelendikleri bir motokuryeyi durdurdu. Kısıtlamada çalışma belgesini soran ekipler, sürücü Oğuzhan K.’nın (26) GBT sorgulamasını yaptı. Sorgulamada uyuşturucu kullanma ve bulundurma suçundan arandığı ortaya çıkan Oğuzhan K., gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü:
-Şüphelinin gözaltına alınması
-Polis ekiplerinden görüntüler
-Olay yerinden görüntüler
-Detaylar

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

==================

Reklam Alanı

SAFRANBOLU’DA APARTMAN KARANTİNAYA ALINDI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde koronavirüs vakalarının görüldüğü apartman karantinaya alındı.  

Safranbolu Esentepe Mahallesi’ndeki Cebecikent Sitesi A Blok’ta birden fazla koronavirüs vakası tespit edildi. Temaslı sayısının da fazla olması üzerine apartman koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Polis ekipleri binanın çevresinde güvenlik önlemi aldı. Bugün başlayan karantina 30 Nisan günü sona erecek. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Binadan görüntüler

HABER-KAMERA: Yasin ALDEMİR/SAFRANBOLU (Karabük), (DHA)

===================

TUZAĞA DÜŞÜRDÜKLERİ KİŞİLERE GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ YAPAN ÇETEYE OPERASYON

TEKİRDAĞ’ın Kapaklı ilçesinde T.T. adlı kadının evine davet edip birlikte olduğu erkeklerin görüntülerini çektikten sonra eve gelen kişilerin şantaj yaparak gasp ettiği çete üyeleri yakalandı. 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Kapaklı’da yaşayan E.Y., sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kadınla arkadaş olduktan sonra daveti üzerine evine gitti.  E.Y.,  kadınla ilişkiye girdikten bir süre sonra eve iki kişi E.Y’yi etkisiz hale getirip darp ederek kredi kartı ve banka hesaplarında bulunan 30 bin TL ile cep telefonu ve nakit paralarını aldı.  Bu kişiler, E.Y.’yi elinde uygunsuz görüntüleri bulunduğunu ve şikayetçi olması halinde kullanacaklarını belirterek, şantajda bulundu.

Gasp edilen E.Y, önceki gün Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, başından geçenleri anlatarak şikayetçi oldu. Şikayet üzerine kapsamlı araştırma başlatan polis, güvenlik kameralarını incelemeye aldı.  Polis, E.Y.’yi evine davet eden T.T., adlı kadın ile diğer şüpheliler T.A., O.A., R.A., S.K., VE S.C.’yi yakaladı. İncelemede şebeke üyelerinin daha önce de benzer yöntemle tuzağa düşürdükleri erkekleri gasp ettiğini belirledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy adliyesine sevk edilen şüphelilerden T.T., O.A., RA. VE T.A. çıkarıldıkları mahkemede tutuklanırken, S.C. ile S.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Şüphelilerin güvenlik kamerası görüntüleri
-Şüphelilerden detaylar
-Şüphelilerin adliyeye çıkarılması
-Detaylar

Haber-Kamera: Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),(DHA)-

========================

ANNESİ ÖLEN YABAN DOMUZU BİBERONLA BESLENİYOR

AFYONKARAHİSAR’da anneleri doğum yaptığı esnada köpek saldırısı sonucu ölen iki yaban domuzu yavrusu tedaviye alındı. Yavrulardan biri hayata tutunamazken, kalan diğer yavru ise biberon ile beslenmeye başladı.

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinin kırsal alanında vatandaşlar tarafından göbek bağları dahi kopmamış iki yaban domuzu yavrusu bulunduğu yönünde ihbar alan Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgeye hareket etti. Ekiplerin koruma altına aldığı hayvanların birkaç günlük olduğu belirlendi. Ekipler yavru domuzları tedavileri için Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (AKÜREM) getirdi. İki yavrudan biri çok güçsüz olduğu için yaşamını yitirdi. Diğeri ise AKÜREM’in gönüllü öğrencileri tarafından özenle beslenmeye başladı.

3 haftalık olan yavru yaban domuzunun ilk günlerde yaşaması için bir öğrenci evinde sürekli süt ve biberon ile besledi. Sağlık durumu iyi olan yavru domuzun bir süre AKÜREM’de misafir olacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Domuzun biberonla beslenmesi
– Domuzun kameraya çarpması
– Domuzun bahçede su içerken
– Domuzun biberonla besleme

HABER- KAMERA: Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

====================
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!