Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 28

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1 – SINDIRGI’DA 4.0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

BALIKESİR’in Sındırgı ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sındırgı ve çevresinde kısa süreyle hissedilen deprem, yıkıma yol açmadı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde saat 00.17’de Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Derinliği 7 kilometre olarak hesaplanan deprem, Sındırgı ile çevre ilçelerden hafif şekilde hissedildi. İlk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3.9, derinliğini ise 12.4 kilometre olarak tespit etti.

BAŞKAN YAVAŞ: OLUMSUZ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 4.0 büyüklüğündeki depremin ilçede şiddetli şekilde hissedildiğini belirtti. Ekiplerin ilçe genelinde yaptığı incelemede herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığını ifade eden Başkan Yavaş, şunları söyledi:
“Sındırgı ilçemize bu gece meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem, özellik şehir merkezinde ciddi manada hissedildi. Birkaç günden beri devam eden depremler, bugün 4.0 büyüklüğünde gerçekleşti. Allah’ım beterinden korusun. İlçe merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde herhangi bir olumsuz durum söz konusu değildir. Belediyemiz, diğer kamu kurumlarıyla birlikte herhangi bir duruma karşı da hazırlıklıyız. Rabbim böyle afetlerden ülkemizi, milletimizi korusun inşallah. Sındırgı’ya geçiş olsun.ö 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Sındırgı sokaklarından görüntüler
-Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş açıklama
-Cadde, meydan ve sokaklardan detaylar

Haber-Kamera: Fatih Emrah ERDOĞAN /SINDIRGI (Balıkesir),(DHA)
===============================

2 – PAMUKKALE’DE APARTMANIN 4’ÜNCÜ KATINDAN DÜŞEN KİŞİ ÖLDÜ

Reklam Alanı

DENİZLİ’nin Pamukkale ilçesinde, apartmanın 4’üncü katındaki merdiven boşluğunda bulunan pencereden sarkan Erdal Taşbaş (37), dengesini kaybederek düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Taşbaş’ın intihar etmiş olabileceğini de değerlendiren polis soruşturma başlattı.
Olay, Asmalıevler Mahallesi 6653 Sokak’taki bir apartmanda saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Apartmanın 4’üncü katından bir kişinin beton zemine düştüğünü gören çevredekiler 112 Acil Servisi aradı. Olay yerine gelen acil sağlık ekibi yerde kanlar içinde yatan Erdal Taşbaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri apartmanın çevresini şeritle çevirerek inceleme yaptı. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Taşbaş’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Taşbaş’ın intihar etmiş olabileceği de değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerinden detay
-Apartmandan detay
-Polis ekiplerinden detay

Haber-Kamera: Ramazan ÇETİN /DENİZLİ,(DHA)
==========================

3 – TIR’A ÇARPAN KAMYONET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

MANİSA’nın Kula ilçesinde karşı yönden gelen TIR’ın dorsesine çarpan kamyonette sıkışan sürücü ağır yaralandı.
Kaza, saat 22.00 sıralarında İncesu Mahallesi taş ocakları mevkisinde meydana geldi. Ethem Doğan (48) yönetimindeki 45 K 3982 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen Fahrettin Kaynak yönetimindeki 45 RA 6145 plakalı TIR’ın dorsesine çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet sürücüsü Ethem Doğan, araç içerisinde sıkışarak ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kamyonet içerisinde sıkışan sürücü Doğan, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Doğan, Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Doğan daha sonra Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kaza yerinden detay
-İtfaiye ekiplerinin sıkışan yaralıyı kurtarma çalışmalarndan detay
-Yaralının çıkarılmasından detay
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Hasan YİĞEN /KULA Manisa),(DHA)
========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!