Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 3

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) DİYARBAKIR’DA TERÖR OPERASYONU: 22 GÖZALTI
 
DİYARBAKIR’da, terör örgütü PKK ile ‘Özgür Kadın Hareketi’nin ilişki ağlarının deşifre edilmesine yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, 22 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca terör örgütü PKK ile ‘Özgür Kadın Hareketi’nin ilişki ağlarının deşifre edilmesine yönelik soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Özgür Kadın Hareketi’nin, üyelerinin terör örgütü adına siyasi- ideolojik eğitim almalarına ‘dernek’ ve ‘platform’ adı altında destek olduğu, terör örgütünün kadınlara sempatisini kazandırarak, kadınları saflarına çektiği, legal yapı altında illegal olan örgütsel görüşme, toplantı, yürüyüş düzenlediği yönünde bilgiler elde etti. Çalışmalar sonucu belirtilen faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik bu sabah kent genelinde operasyon başlatıldı. Eş zamanlı operasyonlarda 22 şüpheli, gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Sokak arası
-Zırhlı araçlar
-Özel harekat
-Polislerin güvenlik önlemi
-Genel ve detay

HABER: Burak EMEK/DİYARBAKIR, (DHA)- 

=================================

2) ÇİFTÇİNİN TARLADA BULDUĞU AYDINLATMA HAVANI İMHA EDİLDİ
 
SİVAS’ın Divriği ilçesinde tarlasını süren çiftçinin bulduğu aydınlatma havanı, Patlayıcı Madde İmha Timi’nce (PAMİT) fünye ile patlatılarak imha edildi.

Reklam Alanı

İlçeye bağlı Ovacık Köyü’nde çifti K.S. (38), traktörle tarlasını sürdüğü sırada mühimmat buldu. Çiftçinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan incelemede tarladaki malzemenin MKE üretimi 81’lik olarak nitelendirilen aydınlatma havanı olduğu saptandı. Dron ile de tarama yapılan bölgeye İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) ekipleri gönderildi. Mühimmat, özel kıyafetli patlayıcı imha uzmanınca fünye ile patlatılarak imha edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Aydınlatma havanının fotoğrafı
-Patlayıcı uzmanın gidişi
-Dron görnütüleri
-Fünye ile patlatılması

Haber: Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) 

===============================

3) DÜZCE’DE HEYELAN OLAN BÖLGEDE YOL ULAŞIMA AÇILDI
 
DÜZCE ile Zonguldak arasındaki D-655 kara yolunun heyelan nedeniyle ulaşıma kapanmasının ardından Karayolları ekipleri, yeni yolu ulaşıma açtı. 

Düzce ile Zonguldak arasında ulaşımı sağlayan D-655 karayolu Çiçekpınar mevkiinde 27 Mart tarihinde heyelan meydana geldi. Yolun Düzce istikametinde 85 metrelik bir bölüm çöktü. Heyelan nedeniyle karayolu, çift yönlü trafiğe kapatıldı. İstanbul istikametine gidecek araçlar Sakarya- Kocaali yönüne, Ankara istikametine gidecek araçlar ise Zonguldak- Ereğli yoluna yönlendirildi. Heyelan olan bölgede trafik akışının sağlanması için alternatif yol çalışmaları başladı. Karayolları ekipleri, heyelanın olduğu bölgenin yanında fındık bahçeleri içinden yeni yol açarken, yol çalışmaları 1 hafta içerisinde tamamlanarak trafiğe açıldı. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada “Heyelan nedeniyle kapanan D-655 Akçakoca-Düzce devlet yolu iki yönlü olarak trafiğe açılmıştır.ö denildi.
Diğer yandan heyelan nedeniyle çöken kısımda ise teknik çalışmalar sürüyor. Bu kısmında ise çalışmaların 100 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Yoldan görüntü
-Heyelan olan bölgenin görüntüsü
-Ekiplerin son çalışmalarını yaparken görüntüsü
-Yoldan geçen araçların görüntüsü
-Muhabir sunumu ve detaylar

HABER-KAMERA: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA)

===============================

4) POLİSTEN KAÇAN 2 ŞÜPHELİNİN KAZA ANI KAMERADA

TRABZON’un Sürmene ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü, kaçmaya çalışırken otomobille kereste atölyesinin duvarına çarptı. Araçtan inip yaya olarak kaçmaya çalışan sürücü ve yanındaki şüpheli, kovalamaca sonucu yakalanırken, o anlar kameraya yansıdı. Ehliyeti olmadığı için kaçtığını ileri süren sürücü ve yanındaki kişiye para cezası kesildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saatlerinde denetim yaptıkları sırada, şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü hafif ticari aracıyla kaçmaya başladı. Bunun üzerine, otomobildeki 2 kişi ve polisler arasında kovalamaca yaşandı. Sürücü, kaçmaya çalışırken süratle girdiği ara yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek, bir kereste atölyesinin duvarına çarptı. Araçtan inip yaya olarak kaçmaya çalışan 2 şüpheli, bekçilerin de destek verdiği kovalamaca sonucu yakalandı. Ehliyeti olmadığı için kaçtığını öne süren sürücü ve yanındaki kişiye para cezası kesildi.
Kovalamaca ve kaza anları da çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Kovalamaca ve kazanı

Haber: Salim SARIKOÇ TRABZON-DHA

===============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!