Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BULTENI – 30

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1-) DÜZCE’DE TEM YOLUNDA 12 ARAÇ ÇARPIŞTI: 8 YARALI 

DÜZCE’de, TEM yolunda 12 aracın çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında TEM yolu Kaynaşlı mevkiinde bulunan dinlenme tesislerinin önünde meydana geldi. Karla karışık yağmur nedeniyle araçlar ardı ardına çarpıştı. 1 TIR, 1 minibüs ve 10 otomobilin çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralılara müdahalede bulundu. Yaralanan 8 kişi Düzce’de bulunan hastanelere kaldırıldı. İstanbul istikametine giden araçlar yol kenarındaki tesise yönlendirilerek, buradan yola girmeleri sağlandı. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılması için çalışmalar devam ederken, soruşturma başlatıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————
-Olay yerinden görüntüler

Haber-Kamera: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA) –

====================

Reklam Alanı

2-) ADANA’DA ŞİDDETLİ RÜZGARIN ETKİSİYLE OLUŞAN HORTUM 2 EVE ZARAR VERDİ

ADANA’nın Kozan ilçesinde, şiddetli rüzgarın etkisiyle oluşan hortum, bir evin çatısındaki çardağı havalandırdı. Büyük bir gürültüyle çardak, güneş enerjisi panelleri üzerine devrilirken, depolardan biri diğer evin çatısından merdiven boşluğuna düştü. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmadı. 

İlçede saat 15.00 sularında şiddetli rüzgarın etkisiyle Bağlar Mahallesi Sezgin sokakta bulunan Ertan ve Ergün Yıldız kardeşlere ait iki ev zarar gördü. İddia göre sokakta şiddetli rüzgarla birlikte hortum oluştu. Büyük korkuya neden olan olayda Ertan Yıldız’ın evinin çatısında bulunan çardak havalanarak güneş enerjisinin panellerinin üzerine devrildi. Panellerin camı parçalanırken, güneş enerjisinin deposu ise yanındaki evin çinko çatısını delerek merdiven boşluğundan aşağı düştü. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmazken, evlerde maddi hasar meydana geldi. 

Şiddetli rüzgarın etkisiyle evin önünde hortum meydana geldiğini söyleyen Ertan Yıldız, “Önce elektrik kabloları dolanıp evimin üzerindeki çardağı havalandırdı. Çardak ters bir şekilde güneş enerjisinin üzerine devrildi. Güneş enerjilerinin deposu ise yan taraftaki evin merdiven boşluğundan aşağı düştü. Büyük bir korku yaşadık. Çıkan gürültü tüm mahalleden duyuldu. Çok şükür canımızda birşey yok” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– Devrilen çardak
– Güneş enerjisinin parçalanan panel camları
– Delinen çinko çatı
– Çatıdan aşağı düşen güneş enerjisinin deposu
– Evin kapı önüne düşen depodan görüntü
– Ev sahibi Ertan Yıldız’ın konuşması
– Genel görüntüler

Haber-Kamera: Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)

===============

3-) 17 YAŞINDAKİ EMİNE’Yİ ÖLDÜREN ZANLITUTUKLANDI
 
TUTUKLANDI

Elazığ’da, dün gece buluştukları barakada Emine Fulya Akçelebi’yi bıçaklayarak öldüren Salih Yılmaz Coşkun, bu sabah saatlerinde saklandığı dedesinin evinde yakalanarak gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Coşkun, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Görüntü Dökümü
———-
-Zanlının adliyeden çıkışı
-Genel ve detay

Haber-Kamera: Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ,(DHA)

=========================

4-) OTOMOBİLİYLE 15 METRELİK İSTİNAF DUVARINDAN UÇAN HEMŞİRE, AĞIR YARALANDI

 KARAMAN’ın Ermenek ilçesinde, yol yapım çalışması süren ve kapalı olması için yeterli önlemin alınmadığı öne sürülen mıcırlı yolda kontrolden çıkarak, yaklaşık 15 metrelik istinaf duvarından uçan, ardından bir evin duvarına çarpan otomobilin sürücüsü hemşire Seycan Buldu (26), ters dönen aracın altında kaldı. Ağır yaralanan Buldu, ambulansla çalıştığı Ermenek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza, saat 16.20 sıralarında Ermenek ilçesi Seyran Mahallesi’nde yapım çalışması devam eden ve iddiaya göre, kapalı olması için yeterli önlem alınmadığından çevredekiler tarafından kullanılan yolda meydana geldi. Ermenek Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Seycan Buldu, mesai bitiminde 41 GP 401 plakalı otomobiliyle evine gitmek için yola çıktı. Buldu yönetimindeki otomobil, mıcırlı yolda kontrolden çıkıp, istinaf duvarından uçtu. Yaklaşık 15 metre yükseklikten uçup, evin duvarına çarpıp, ters dönen otomobilin altında kalan Buldu, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin  müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarıldı. Buldu, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çalıştığı Ermenek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Buldu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 1,5 ay önce Ermenek’e atanan ve nişanlı olduğu öğrenilen Buldu’nun, düğün hazırlıkları yaptığı bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü 
——————–
– Kaza yerinden detay
– Yoldan detay
– Sağlık görevlilerinden detay
– Genel ve detay

Haber- Kamera: Ali Rıza ETCİ ERMENEK KARAMAN DHA))

===================

5-) ÖLÜDENİZ’DE DENİZ SEZONU AÇILDI

TÜRKİYE’nin çeşitli bölgeleri kar yağışı altındayken, turizmin önemli merkezlerinden biri olan Fethiye Ölüdeniz’de yerli ve yabancı turistler 13 derece olan hava sıcaklığına aldırış etmeden denize girdi.

Dünya’nın tercih edilen önemli turizm noktalarından biri olan Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz’de yerli ve yabancı turistler deniz sezonunu açtı. Türkiye’nin bazı bölgelerinde kar yağışı etkili olurken, Ölüdeniz’de yerli ve yabancı turistler 13 derece olan hava sıcaklığına aldırış etmeden denize girdi. Yabancı turistlerin büyük bölümü dalgalı denize girip keyfini çıkarırken, yerli turistler ise sahilde gezip, güneşlenmeyi tercih etti. Kimileri denizin tadını çıkarırken, adrenalin sevenler ise yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki Babadağ’dan yamaç paraşütüyle atlayış yapıp, gökyüzünden Ölüdeniz’in eşsiz manzarasının keyfini yaşadı.

Denize giren yerli turistlerden Abdullah Keskin, “Bahar ortasında denize girmek inanılmaz zevkli, hava soğuk değil, deniz suyu çok güzel. Buraya yerli ve yabancı turistler gelip, denize giriyor. Bu harika kumsalın üzerinde dinlenip, denize girmenin keyfini yaşıyor. Herkes Ölüdeniz’e gelip buranın güzelliğini yaşamalı” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————-
-Sahilden detaylar
-Denize girenlerden detaylar
-Güneşlenenlerden detaylar
-Yamaç paraşütüyle uçanlardan detaylar
-Abdullah Keskin röportaj
-Anons

,Haber: Ramazan ÇETİN – Kamera : Deniz TOKAT/MUĞLA, (DHA)

====================

6-) BAKAN KARAİSMAİLOĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
 
ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya programı kapsamında Antalya Bilim Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Üniversite rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Bakan Karaismailoğlu, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
-Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu müzik eşliğinde Antalya Bilim Üniversitesinde karşılama detay
-Bakan Karaismailoğlu’ndan detaylar
-Salondaki öğrenciler detay

HABER: Semih ERSÖZLER- KAMERA: Burak YALMAN/ANTALYA, (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!