Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BULTENI – 31

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1-) FOÇA’DA ASKERİ EĞİTİM UÇAĞI, DENİZE DÜŞTÜ; 2 PİLOT SAĞ KURTARILDI (7)
 
‘UÇAK ÜZERİMİZE DÜŞECEKTİ’

Foça’da motor arızası sebebiyle düşen KT-1 eğitim uçağının pilotlarını denizden alarak sahile ulaştıran balıkçı Latif Beytorun, o anları anlattı. Uçağın üzerine düşeceğini sandığını belirten Beytorun, pilotlardan birinin kendisini fırlattığını, diğerinin ise bulunduğu yere çok yakın bir noktada denize düşen uçağın içinde olduğunu belirtti. Beytorun, “Saat 11.00 gibi balıkçılık yaptığım yere gittim. Önce uçaktan bir ses geldi. Baktığımda bir paraşütün uçtuğunu gördüm. Uçağın üzerinden koltuk gibi bir şey uçuyordu. Sonra paraşütü açıldı. Uçak üstümüze doğru gelirken son anda kırdı. Kırmasa üzerimize düşecekti. Arkadaşımı alıp uçağa yardıma gittik. Bu sırada 158’i arayarak yardım istedim. Uçağın içinde bir pilot vardı. Arkadaşımla uçağın içine girerek onu çıkardık. İkinci pilotun yanında giderken Sahil Güvenlik botu geldi. O da bize yardımcı oldu ve iki pilotu sahile çıkardık. Çok şükür ikisi de iyi” dedi. Beytorun, daha önce bir tesisin güvenlik botunda kurtarma personeli olarak çalıştığını da sözlerine ekledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————
-Olay yerinden görüntüler
-Latif Beytorun röportaj

Haber – Kamera: Seyfi GÜL / İZMİR, (DHA)   

========================

2-) GEYVE’DE 3 ARAÇ ÇARPIŞTI: 6 YARALI 

Reklam Alanı

SAKARYA’nın Geyve ilçesinde, 2 otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Geyve Eşme Mahallesi’nde meydana geldi. Geyve’den Taraklı istikametine gitmekte olan 06 EF 5348 plakalı otomobil, akaryakıt istasyonuna giriş yapmak için yavaşlayınca manevra yapan Engin Beri’nin kullandığı 54 AER 296 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Erdal Dere idaresindeki 54 AFG 845 plakalı otomobil ile çarpıştı. Savrulan minibüs akaryakıt istasyonuna girmek için yavaşlayan otomobile çarptı. Kazada Engin Beri, eşi Emine Beri, çocukları Ömer Faruk ve Yusuf Beri, otomobil sürücüsü Erdal Dere ve ismi öğrenilemeyen bir kişi olmak üzere 6 kişi yaralandı. Akaryakıt istasyonunda bulunanlar 112 Acil’e haber verirken, yaralanan kişilere yardımda bulundu. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralanan 6 kişiyi Geyve ve Sakarya’da bulunan hastanelere kaldırdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————–
-Güvenlik kamerası görüntüsü 
-Olay yeri detay 
-Kazayı gören vatandaşların açıklaması 
-Detay 

HABER-KAMERA: Ramiz Kaan OKTAR/GEYVE (Sakarya), (DHA)

====================

3-) KÖPRÜDEN ATLAMAK İSTEYEN KİŞİYİ POLİSLER KURTARDI

BARTIN’da, köprünün korkuluklarından sarkarak ırmağa atlamak isteyen N.A.’yı polis kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Saat 18.30 sularında, Bartın Orduyeri Mahallesi’nde ırmağın üzerinde köprünün korkuluklarının gerisine geçen kişiyi görenler 112 Acile haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Köprünün korkuluklarına asılan N.A.’nın yanına gelen polisler, ikna çabalarına başladı. N.A. ile konuşurken bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler onu tutarak yukarı çekti. Sağlık ekibi N.A.’yı sağlık kontrolünden geçirilmesi için Bartın Devlet Hastanesi’ne götürdü. Polislerin, N.A.’yı köprüye çekme anı ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
——————-
-Korkuluklara tutunan şahıs 
-Polis tarafından kurtarılması 

Haber-Kamera: BARTIN,(DHA) 

======================

4-) KİLİS MERKEZLİ OPERASYONDA 172 KİLO EROİN İLE 300 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ: 7 TUTUKLAMA

KİLİS merkezli 6 ilde, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın isminin verildiği, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 172 kilo 250 gram eroin ile 300 kilo 99 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan 23 kişiden 7’si tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapma, suç işlemek amacı ile örgüt kurma ve suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçları kapsamında Kilis kent merkezi ile Gaziantep, İstanbul, Hatay, Şırnak, Diyarbakır ve Mersin’de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın isminin verildiği operasyonda 172 kilo 250 gram eroin ile 300 kilo 99 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, 26 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklandı, 16 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Soruşturma kapsamında suçtan kaynaklanan gelir ile elde edilen bir taşınmaza da mahkemece el konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————-
– Operasyona giderken
– Yakalanan uyuşturucu
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS,DHA)

====================

5-) YOZGAT MERKEZLİ 3 İLDE NARKOTİK OPERASYONU: 23 GÖZALTI

YOZGAT merkezli 3 ilde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda, 23 şüpheli gözaltına alındı. 

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Yozgat merkezli Ankara ve Kayseri’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı. 

Operasyon kapsamında belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. Şüphelilerin ev üst aramalarında 3,75 gram macun esrar, 42,33 gram esrar, 16,22 gram metamfetamin ve 2,75 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Görüntü dökümü
————-
-Operasyona giren polislerin emniyetten çıkışı
-Operasyon görüntüleri
-Şüphelilerin emniyeti getirilişi

Haber- Kamera: Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!