Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ-5 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bartın’da gemi battı 

GEMİ BATTI 
Bartın İnkum açıklarında geminin battığı görülürken, bir kısmı su yüzeyinde kaldı. Denizin yaklaşık 200 metre açığında geminin battığı görülürken, gemi personelinin durumu hakkında bilgi edinilemedi. Batan geminin çevresinde bulunan 3 geminin ise şiddetli rüzgar ve dalgalar nedeniyle bölgeye ulaşamadığı görüldü. Kıyıya jandarma ve 112 Acil ekipleri gelirken, kurtarma çalışmalarına başlanacak. 

BARTIN VALİSİ GÜNER: 15 KİŞİ FİLİKALARDA
Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın İnkum açıklarında geminin batmasıyla ilgili olarak, “Şu anda gemide 15 kişinin olduğu, filikalarda mahsur kaldığı bilgisi var. Bartın limanında bulunan bütün gemileri kurtarma çalışması için bölgeye göndereceğiz. Şu anda bir vefat haberi gelmedi.” dedi. 

EK GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK 

======================

İskenderun’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi //EK GÖRÜNTÜ

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
————————-
– Batan teknelerin kepçe ve vinç ile kurtarılması

Kamera:İSKENDERUN,(DHA)

======================

Tartıştığı ağabeyini öldürüp, yeğenini yaraladı 
 
ANTALYA’nın Alanya ilçesinde A.A. (36), çıkan tartışma sonucu aynı binada oturan ağabeyi Mehmet A.’yı (48) ve yeğeni C.A.’yı (20) av tüfeğiyle vurdu. Mehmet A. hastanede yaşamını yitirirken, oğlu C.A’nın tedavisi sürüyor. Jandarma tarafından gözaltına alınan A.A. adliyeye sevk edildi.

Olay, Alanya’nın Oba Mahallesi’nde dün saat 22.30 sularında meydana geldi. Aynı binada oturan A.A. ile ağabeyi Mehmet A. ve oğlu C.A. arasında tartışma çıktı. Ailevi sorunlar nedeniyle başladığı öğrenilen tartışma kısa sürede büyüdü. Kavgaya dönüşen olayda A.A., evden getirdiği av tüfeğiyle rastgele ateş açmaya başladı. Tüfekten çıkan saçmalarla Mehmet A. karın bölgesinden, oğlu C.A. ise sol kolundan yaralandı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yoğun bakımda tedaviye alınan Mehmet A. doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı C.A.’nın tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi. 

JANDARMA ŞÜPHELİYİ EVİNDE YAKALADI
Ağabeyi ve yeğenini ağır yaralayan A.A., jandarma ekiplerince av tüfeğiyle birlikte evinde yakalanarak, gözaltına alındı. A.A. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Adliyeden genel ve detay görüntüler
– Şüpheli adliyeye sevk edilirken görüntü
HABER- KAMERA: Burcu MUTLU- Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA)

======================

Samsun’da kısıtlamada balık satışı sürüyor

SAMSUN’da sokağa çıkma kısıtlamasında balıkçılar, tezgahları başında müşterilerine hizmet vermeye devam etti. Vatandaşlar, kısıtlama sırasında evlerinin yakındaki tezgahlardan balık satın almaya devam etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında balıkçı esnafı da çalışmaya devam etti. Balıkçı tezgahlarında Karadeniz’in incisi hamsi olamamasına rağmen vatandaşlar, az da olsa diğer balıklara ilgi gösterdi. Vatandaşlar kısıtlamada evlerine yakın olan balıkçılara gidip balık almayı ihmal etmedi.

Sokağa çıkma kısıtlamasında marketleri açık olduğu saatlerde balık almaya da geldiklerini belirten balıkçı Doğukan Yılmaz, “Hamsi avlanma yasağı olduğu için tezgahlarımızda levrek, çupra, somon, mezgit ve çupra gibi balıklarımız yerini aldı. Vatandaşlarda bir şekilde diğer balıkları alarak protein ihtiyaçlarını görüyor. Hafta sonu yasaklarında da vatandaşlar çok fazla olmasa da izinli olan balık almaya geliyorlar. Özellikle öğle saatlerinden sonra marketlerin açık olduğu saatlerde vatandaşlar balık almak içinde balıkçı tezgahlarına gelebiliyorö  diye konuştu.

Balıkçı Emirhan İlhan, “Market saatlerinde balıkçı esnafı olarak bizlerde açık oluyoruz. Hafta içi kadar gelenler olmasa da günün belirli saatlerinde gelenler oluyor. Özellikle yasaktan muaf olanlar gelip balık alıyorlar. Çeşit olarak da tezgahlarımızda hamsi yok ancak diğer balıklarımızdan var. Hamsinin boyu çok uzamadığı için şuanda av yasağı var. Tezgahlarımızda diğer balık çeşitlerinden, levrek olsun çupra olsun, somon ve kalkan gibi balık çeşitlerimiz var. Hamsinin yokluğu aranıyor tabi ama tezgahlarımızda güzel balıklarımızda var. Vatandaşlarda gelip balıklarını alıyor” dedi. 

Görüntü Dökümü:

————————–
-Tezgahlardan detaylar
-Balıkçılardan röportajlar
-Detaylar
Haber-Kamera:Hüseyin KALAY/SAMSUN, (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!