Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 7

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) BABA-OĞUL EVLERİNDE ÖLÜ BULUNDU
 
ANTALYA’nın Kepez ilçesinde, haber alınamayan Osman P. (65) ve oğlu Seyit Ali P. (22), evlerinde ölü bulundu. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Seyit Ali P.’nin babasını öldürüp, intihar ettiği değerlendiriliyor.

Aydoğmuş Mahallesi 1344 Sokak’taki 3 katlı apartmanın 2’nci katında oturan Osman P. ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen oğlu Seyit Ali P.’den haber alamayan yakınları, saat 09.00 sıralarında evlerine geldi. Yakınları eve girdiğinde baba ve oğlunun cansız bedenleriyle karşılaştı. İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları inceleme sonucu ilk belirlemelere göre Seyit Ali P.’nin babasını öldürüp, intihar ettiğini değerlendiriyor. 
Olay yerine yapılan incelemenin ardından baba ve oğlunun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
– Polis araçlarının görüntüsü
– Polisin binaya girişi
– RÖP: Halil Can
– Ambulansın görüntüsü
– Binanın dış plan görüntüsü
– Polislerin görüntüsü
– Olay yeri inceleme ekibinin görüntüsü
– Yakınlarından bir kadının, gazetecilere tepkisi ve kriz geçirmesi
– Oğul Seyit Ali Paytar’ın resmi
– Baba Osman Paytar’ın resmi

HABER: Bülent TATOĞULLARI-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,(DHA)

====================================

2) KENDİSİNİ JANDARMA OLARAK TANITAN DOLANDIRICI JANDARMADAN KAÇAMADI

Reklam Alanı

Antalya’nın Akseki, Döşemealtı ve Korkuteli ilçelerinde kendisini jandarma olarak tanıttığı yaşlıları yaklaşık 150 bin TL dolandırdığı belirlenen A.İ., Akseki Jandarma Komutanlığı ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan A.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akşahap Mahallesi’nde kendisini jandarma olarak tanıtarak görüştüğü yaşlıların evdeki ziynet eşyalarını dolandırdığı belirlenen şüpheliyi takibe aldı. Yürütülen çalışma kapsamında A.İ. olduğu belirlenen dolandırıcılık şüphelisi, jandarma ekiplerinin yoğun takibi sonucu Antalya merkez Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi’nde saklandığı evde yakalanarak, gözaltına alındı. 
Daha önce Döşemealtı ve Korkuteli ilçelerinde de aynı yöntemi kullanarak insanları yaklaşık 150 bin TL dolandırdığı belirlenen A.İ. işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevi’ne konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
– Akseki ilçe jandarma dış plan
– Zanlının jandarmalar arasında binadan çıkarılması
– Zanlının jandarma aracına bindirilmesi
– Aracın gidişi

HABER-KAMERA: Adem ÇETİN/AKSEKİ,(Antalya)(DHA)- 

==============================

3) KOCAELİ’NE ÇAMUR YAĞDI

KOCAELİ’de yağmur ile birlikte çamur yağdı. Araçlarının çamurla kaplı olduğunu görenler oto yıkamacılara gitti. 

Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle kente yağmurla birlikte çamur yağdı. Bazı vatandaşlar araçlarındaki tozu kendi imkanları ile temizlerken bazı vatandaşlar da oto yıkamacılar ile akaryakıt istasyonlarında ki yıkama bölümlerine araçlarını götürerek temizletti. Aracını oto yıkamacıya götüreceğini söyleyen Burak Ergelen, “Hafta sonu arabayı yıkamıştım ama sabah kalktığımda çamurla kaplıydı. Bir türlü bitmiyor çamurlar. Meteorolojiye göre de Çarşamba gününe kadar süreceğini öğrendik. Bugün mecburen yine yıkayacağım. Çekilir gibi değil. Haftada iki defa yıkadım bu üçüncü yıkama olacak.” dedi.
Aracının üzerinin tamamen çamurla kaplandığını söyleyen Kerem Karakuş, “Sabah kalktığımda arabanın üstü tamamen çamurla kaplıydı. Afrika’dan geldiği söyleniyor. Bugün de yıkatacağım, Daha önceki yıllarda da olmuştu ama bu kadar fazla olduğunu hatırlamıyorum. Bayağı çamurlandı arabanın üzeri. Mahallemizdeki ve çevredeki tüm araçların genelinde üzerine çamur yağmış.” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Çamur yağan araçlardan detaylar
-Araç sahiplerinde röp
-Muhabir anonsu (Ergün AYAZ) 

Haber-Kamera-Ergün AYAZ-Alişan KOYUNCU/İZMİT(Kocaeli)(DHA)

====================================

4) KANSERDEN ÖLEN KIBRIS GAZİSİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MANİSA’nın Alaşehir ilçesinde pankreas kanseri tedavisi gören Kıbrıs Gazisi 67 yaşındaki Necdet Uysal, yaşamını yitirdi.

Kıbrıs Gazisi 3 çocuk babası Necdet Uysal, 2 aydır tedavi gördüğü pankreas kanserine yenik düştü. Uysal için saat 11.00’de, Tepeköy Mahallesi’nde askeri tören düzenlendi. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir Eğitim Alay Komutanı Kıdemli Albay Mevlüt Ece, Alaşehir Muharrip Gaziler Derneği Başkanı Osman Saraç ve vatandaşlar törene katıldı. Kılınan namaz sonrası askerlerin omzuna alınan Necdet Uysal’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, Tepeköy Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Necdet Uysal’ın fotoğrafı
-Cenaze namazı
-Askerlerin omuzda taşıması
-Cenaze arabasından görüntüler

Haber- Kamera: Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), DHA)

========================

5) NEMRUT’UN KARDELENLERİ, GÖRSEL ŞÖLEN SUNUYOR
 
BİTLİS’e yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan dünyanın ikinci, Türkiye’nin ise en büyük krater gölü olma özelliği taşıyan Nemrut Krater Gölü, karlı dağları ve açan kardelen çiçekleriyle seyrine doyumsuz bir manzaraya kavuştu.

Avrupalı Seçkin Destinasyonlar (EDEN) kapsamında ‘Mükemmeliyet Ödülü’ alan Nemrut Krater Gölü, çetin geçen kış aylarının ardından baharın gelişiyle görsel şölen sunuyor. Karla kaplı yollarının açılmasının ardından ziyaretçilerin akınına uğrayan göl ve çevresi özellikle fotoğrafçıların ilgi odağı oluyor.
Karlı dağlar ardında kıraç topraklarda çiçek açan kardelenler ise seyirlik manzaralar sunuyor. Endemik bitki türü açısından zengin olan Nemrut Krater Gölü, bahar mevsiminde farklı bir güzelliğe bürünüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Nemrut krater gölünden görüntü
-Karlı dağlardan detay
-Kıraç toprakta açan kardelenlerden görüntü
-Kardelenlerin fotoğraflarını çekmeye çalışan fotoğrafçılar
-Muhabir anonsu (Özcan ÇİRİŞ)
-Kardelenlerden genel görüntü

HABER: Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA) – 

===================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!