Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 9 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Havai fişek fabrikasındaki patlama davasında İSG uzmanı tahliye edildi

SAKARYA’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasındaki 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin davanın ikinci duruşmasında beşinci ve son oturum tamamladı. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı A.B.’nin tahliyesine karar verdi.

Hendek’teki havai fişek fabrikasında 3 Temmuz 2020’de meydana gelen patlamaya ilişkin davanın ikinci duruşması, Ferizli ilçesindeki Sakarya Ağır Ceza Mahkemeleri Duruşma Salonu’nda görüldü. 7 kişinin hayatını kaybettiği, 127 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin dosya kapsamında fabrika sahibi Y.C., fabrika sorumlu müdürü A.A., fabrika müdürü ve sorumlu ustabaşı H.A.V., genel ustabaşı E.Ö., ve iş güvenliği uzmanı A.B. tutuklu, fabrika sahibinin babası A.R.E.C. ve sorumlu müdür A.Ç. ise tutuksuz olarak yargılandı. Aralarında fabrika çalışanları ve olaydan etkilenen diğer kişilerin de olduğu toplam 108 müştekinin dinlendiği davada, sanıklar hakkında ‘Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma’ suçunda 2 yıl 8 aydan, 22 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası istendi.

MAHKEME HEYETİ İSG UZMANININ TAHLİYESİNE KARAR VERDİ
İlk duruşması Sakarya Adliyesi’ndeki fiziki alan yetersizliği nedeniyle ertelenen davanın ikinci duruşmasında mahkeme heyeti 4 gün boyunca tüm sanık, müşteki ve avukatların beyanlarını dinledi. Duruşmanın son oturumunda ara karar açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu yargılanan fabrikanın İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı A.B.’nin tahliye edilip tutuksuz yargılanmasına hükmetti. Diğer tutuklu sanıklar fabrika sahibi Y.C., fabrika sorumlu müdürü A.A., fabrika müdürü ve sorumlu ustabaşı H.A.V. ve genel ustabaşı E.Ö.’nün tutukluluk halinin devamına karar verildi. Fabrika sahibinin babası A.R.E.C. ve sorumlu müdür A.Ç.’nin de tutuksuz olarak yargılandığı dava 10 Haziran tarihine ertelendi.

İFADESİNDE İSTİFA ETTİĞİNİ SÖYLEDİ
Tahliye edilen İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı A.B., duruşmanın ilk oturumunda şu şekilde ifade vermişti:

Reklam Alanı

“Fabrikada kısmi işe girişim yapıldı. Çin Mahallesi denilen üretim alanının iş güvenliği ve devlet denetim raporları yoktur. Pandemi sonrasında bakanlığın talimatıyla saha turuna çıkmadım. Mayıs ayında da istifa ettim. İstifam sonrasında yıllık izne çıkarıldım. Meslek hayatım boyunca hiçbir zaman eksik evrak yüzünden suçlama ve uyarı almadım. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Patlama sonrasında ofisimden raporların olmadığı beyanı üzerine, yanıma verilen jandarmalarla birlikte ofisime gidip belgeleri buldum ve savcılığa teslim ettim. Bu fabrika patlayıcı ve parlayıcı madde üzerine kurulu, iddia edildiği gibi gidip burayı ‘Patlama riski var’ diye şikayet edemezsiniz. Burası gıda ya da tekstil fabrikası değil. Buradaki tehlike; çalışanların yanlarına fazla malzeme almalarıydı. Ben ve A. Hanım bu konuda defalarca uyarıda bulunduk. 2019 yılında müfettiş denetiminde ortaya çıkan sorunlara rağmen, müfettişlerin çalışmasını durduramadığı ve eksikliklerin giderilmesi için 1 ay süre tanıdığı fabrikada benim İSG uzmanı olarak çalışmayı durdurma yetkim yoktur. Makinelerle ilgili aksaklıkları bildirdim ancak A.R.E.C. bana, ‘Siz ne anlarsınız?’ diye cevap verdi. Periyodik kontrollerin yapılması ya da yaptırılması benim sorumluluğumda değildi. Paylaşmayı öngördüğüm tüm belgelerde mevcuttur. Uzman olarak tüm sorumluluklarımı yerine getirdim. Hatta patlamadan 1 ay önce de fabrikadan istifa ettim. Bu olayda hiçbir kusurum yoktur. Çin Mahallesi zaten işverenim tarafından bana gösterilen sorumluluk alanında yer almamaktadır”

Görüntü Dökümü
– Duruşma salonuna girenlerden görüntü
– Duruşmanın görüldüğü binaın dışındaki güvenlik önlemleri
– Detaylar

Haber-Kamera: Alişan KOYUNCU-Ramiz Kaan OKTAR-Onur GÜDEN/FERİZLİ(Sakarya),(DHA)

========================

Bakan Dönmez’den Adana’ya doğalgaz ve elektrik dağıtım şebekesi yatırımı müjdesi
 
ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Adana’ya 2021- 2025 döneminde 1 milyar 425 milyon liralık elektrik dağıtım şebekesi yatırımı, yaklaşık 750 milyon liralık da doğalgaz yatırımı planladıklarını kaydetti. Bakan Dönmez, alt yapısı bulunan yerlerde doğalgaz kullanılması yönünde de çağrıda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bir dizi temaslarda bulunmak üzere Adana’ya geldi. Bakan Dönmez ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Vali Süleyman Elban, AK Parti Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay ile birlikte valilik makamına geldi. Şeref defterini imzalayan Bakan Fatih Dönmez valilik toplantı salonunda yapılan Enerji Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, Adana’nın enerji ile ilgili sorunlarını masaya yatırdıklarını belirterek, “Gaz dağıtım şirketi ve enerji dağıtım şirketi mevcut yatırımları, plan, projelerini bizlerle paylaştılar. Oldukça verimli faydalı bir toplantı oldu” dedi. 

ADANA’DA 190 BİN ABONE DOĞALGAZ KULLANIYOR
Adana’nın hem sanayi hem tarım hem de turizmiyle öne çıkan şehirlerden biri olduğunu söyleyen Bakan Fatih Dönmez, ildeki doğalgaz kullanımını değerlendirerek şöyle konuştu:
“Bu ilimizin enerji arz güvenliği kesintisiz ve kaliteli şekilde elektrik ve doğalgazın son kullanıcıya kadar tedariki bizim için olmazsa olmazımız. Doğalgaza Adana’mız 2009 yılında kavuştu. Yaklaşık 11 yıldır doğalgaz konforundan yararlanan illerimizden biri. 2002 yılına kadar AK Parti iktidara gelinceye kadar sadece 5 büyük ilimizde ve 50 ilçede doğalgaz varken bugün hamdolsun Edirne’den Hakkari’ye kadar batıda ne varsa, doğuda da o olacak anlayışıyla doğalgazı tüm illerimize getirdik. Adana’da 190 bin abonemiz doğalgaz kullanıyor ama neredeyse 200 bin civarında kapısına kadar doğalgaz götürüp gaz kullanmayan insanlarımız da var. Buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum; lütfen çağdaş, kaliteli, konforlu yaşamın en büyük hizmetlerinden biri olan doğalgazı, kapınıza kadar getirdiğimiz bu altyapı hizmetine lütfen başvurun ve siz de bu konforlu hayattan nasibinizi alın. Bu çünkü sadece bireysel anlamda sizin konforunuzu artırmayacak. Adana gibi bir bölgemizde hava kalitesini istenen seviyelere gelmesi açısından da aboneleşme oranı son derece önemli. Bir de buraya yapılan yatırımın daha verimli kullanılıyor olması şehrimizin lehine bir durumdur.”

5 YIL İÇİNDE 750 MİLYONLUK DOĞALGAZ YATIRIMI YAPILACAK
Adana’da 5 yıl içerisinde doğalgaz kullanmayan 6 ilçeye daha doğalgaz götürmeyi planladıklarını dile getiren Dönmez, “Şu anda Adana’mızda merkez ilçelerimiz dahil olmak üzere doğalgaz kullanan ilçelerimiz var. Ceyhan, Kozan, İmamoğlu, Yumurtalık ve Karaisalı gibi artı merkezdeki Seyhan ve Yüreğir ilçelerimiz. Ama asıl hedefimiz Adana’da 5 yıl içerisinde şu an kullanmayan 6 ilçemize daha doğalgaz götürmeyi planlıyoruz. Bir kısmı CNC dediğimiz sıkıştırılmış taşıma yöntemiyle olacak bir kısmı da şartlar elverdiği takdirde boru hattıyla götüreceğiz ama nihai kullanıcılar acısından değişen bir şey yok. Doğalgaz dağıtım şirketimiz Adana ilinde önümüzdeki 5 yıl içinde yaklaşık 750 milyon liralık yatırım yapacak. Bu yatırımla hem bahsettiğim yeni 6 ilçemize hem de mevcut doğalgaz kullanan ilçelerimizde eksik mahallelere bu dağıtım şebekesini genişletmiş olacak” diye konuştu. 

‘ADANA ELEKTRİK TALEBİ ARTAN ŞEHİRLERİMİZDEN BİRİSİ’
Bakan Dönmez, elektrik dağıtım ve iletim konusunda da şu açıklamaları yaptı: 
“Seyhan üzerinde kurulu hidroelektrik santralimizi ziyaret edeceğiz. Türkiye’nin şu anda 65 yaşında çalışan en eski hidroelektrik santrali. İlk santrali burada kurmuşuz, hala çalışıyor. Bu mutluluk verici bir şey. Adana’nın enerji talebi yıllar itibari ile hem sanayinin gelişmesine bağlı olarak hem de sosyal gelişmişlik endeksinin artmasına bağlı olarak elektrik talebi artan şehirlerimizden birisi. Artan talebi kesintisiz ve kaliteli şekilde karşılamak da bizim sorumluluğumuzda. Gerek üretim tesislerimiz gerek ana iletim hatları işleten TEİAŞ, gerekse de şehir içinde elektrik dağıtımı yapan Toroslar EDAŞ üzerinden bu kesintisiz hizmeti vermeye çalışıyoruz. Özellikle son yıllarda sadece Adana için değil ülkemizin muhtelif yerlerinde iklim değişikliğine bağlı olarak ani hava değişimleri, yazın da olabiliyor aşırı sıcaklar vesilesiyle zaman zaman yoğun yağışlar, kışın da Adana’nın dağlık bölgelerdeki kırsal mahallelerde yaşayan insanlarımızın elektrik hatlarında atmosfere açık şartlarda çalıştırıldığı için birtakım sıkıntılar yaşadık. Bizzat sayın vekillerimizle birlikte o dönemde zamanında elektriğin verilmesi için olaylara müdahale ettik.”

1 MİLYAR 425 MİLYON LİRALIK ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKESİ YATIRIMI 
Adana’da 2021-2025 dönemi içerisinde 1 milyar 425 milyon liralık elektrik dağıtım şebekesi yatırımı planladıklarını kaydeden Dönmez, “Her ne kadar iklim değişikliği şebekelerimizi zorlasa da buna teknik, ekonomik çözümler getirmek bizim görevimiz. Şirketlerimizden bu bölgede şebekelerin yenilenmesi dahil planlı bakımlara ağırlık vermesi yetersiz, güç veya iletken dağıtım hattı şebekesi olan yerlerde de süratle bu eksikleri tamamlaması noktasında bir mutabakata vardık. O kapsamda 2021-2025 dönemi içerisinde Adana’mızda yaklaşık 1 milyar 425 milyon liralık elektrik dağıtım şebekesi yatırımı planlandı. Bu bir önceki 5 yıllık döneme kıyasladığımızda; ki o dönem 1 milyar 97 milyon liralık bir yatırım yapılmıştı. Neredeyse yüzde 40-50 civarında bir reel anlamda artışı ifade ediyor. Bu yatırımın önemli kısmını kırsal mahallelere ayırdık. 1 milyar 425 milyon liralık yatırımın 855 milyon liralık kısmı merkez ilçelerimizdeki yatırımlara, şebekenin yenilenmesi güç artışı dahil, diğer 570 milyon liralık kısmı da kırsala ayırmış durumdayız. Bir önceki dönemle kıyasladığımızda elektrik dağıtımında 7 kat kadar enerji nakil hatlarında artış olacak önümüzdeki dönemde. Rasyonel, gerçekçi bir artış hedefliyoruz. İnşallah en kısa süre içerisinde şehirlerimizde olduğu gibi kırsalda da artan bu talebi zamanında karşılamış olacağız” ifadelerini kullandı. 
Bakan Dönmez, kırsalda yaşayanların da elektrik tüketiminin arttığını söyledi.

Görüntü Dökümü
————————
– Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in valiliğe girişi
– Protokolün bakanı karşılaması
– Bakanın imza atması
Gülşah ÖZGEN/ADANA, (DHA)-

==========================

Afyonkarahisar merkezli yasa dışı bahis çetesi operasyonuna 5 tutuklama

AFYONKARAHİSAR’da polisin yasa dışı bahis çetesine yönelik düzenlediği operasyonda, bugüne kadar 2,5 milyon lirayı aşkın bahis oynattıkları tespit edilen 11 kişi yakalandı. Şüphelilerden 5’i tutuklanırken, İstanbul’da yakalanan 6 şüpheli serbest kaldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışı kaynaklı iki yasa dışı bahis sitesinden ‘kasa adminliği kiralama’ yöntemiyle yasa dışı bahis oynattıkları tespit edilen, ayrıca yasa dışı bahis oynatmak amacıyla İstanbul’da bulunan farklı kişilere ait banka hesaplarına para transferi yaptıkları anlaşılan ve 2018 yılından günümüze kadar yaklaşık 2,5 milyon lira değerinde yasa dışı bahis oynattığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Afyonkarahisar’da 3, Kütahya’da 2 ve İstanbul’da 6 olmak üzere toplam 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, el bombası, 2 ruhsatsız tabanca ve 14 mermi, 2 kurusıkı tabanca, süngü, 500 gram dolu barut kutusu, 39 adet 7.65 mm fişek, 45 adet 9 mm fişek, 10 bin lira, 4 bin 545 Euro, 500 Amerikan Doları, yasa dışı bahiste para naklinde kullanılan 16 banka hesabı, 4 telefon, 3 sim kart, 7 USB bellek, 3 dizüstü bilgisayar ve hafıza kartı ele geçirildi.

Afyonkarahisar’da adliyeye sevk edilen İ.S., Y.Ç., H.K., T.A.M. ve F.D. çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. İstanbul’daki 6 şüpheli ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 1 şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– 5 Şüphelinin polis otobüsüne bindirilmesi  
– 5 şüphelinin polis otobüsünden inmesi ve adliyeye girişi

HABER-KAMERA: Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

================================

İYİ Partili Koray Aydın: Kimse bizi kendi oyununun içerisinde bir parça olarak görmesin
 
ANTALYA’da basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, olası bir seçime her zaman hazır olduklarını söyledi. Aydın, “Biz yol haritası olan bir partiyiz. Hiç kimse bizi kendi oyununun içerisinde bir parça olarak görmesin” dedi.

Ziyaretlerde bulunmak ve partisinin programlarına katılmak için Antalya’ya gelen 11 kişilik İYİ Parti heyeti, öğle saatlerinde bir otelde gazetecilerle basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıya heyette bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Antalya milletvekilleri Hasan Subaşı ve Feridun Bahşi, Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve Mersin Milletvekili Behiç Çelik ile parti yönetim kadrolarındaki kişiler katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklanan işsizlik rakamlarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Aydın, “TÜİK rakamlarına göre işsizlik düştü. Gerçekleri saklamaya çalışmanın bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülük olduğunu düşünüyoruz. 2.5 milyon genç işsizimiz, milyonlarca iş arayan insanımız var. Bu böyle devam edemez. Artık milletin derdiyle dertlenen, vatandaşa dokunan İYİ Parti var. Partimizin varlığı Türk siyasetinin gelecekteki şeklini belirleyecektir. Antalya’da 3 partinin çok yakın olduğu anket sonuçları var. Görülüyor ki yapılacak ilk seçimde Antalya’da birinci parti olacağız” diye konuştu.

‘HER PARTİNİN KENDİ KİMLİĞİ VAR’
Seçimlerde oluşacak ittifakta olan paydaşlarıyla kendi kimliklerini muhafaza ederek bir birliktelik kurulmasını, demokratik düzen ve nizam açısından sağlıklı bulduklarını belirten Aydın, “Bütün illerin röntgenini çekiyoruz. Burada birinci parti olacağımızı görüyoruz ve ona göre program hazırlıyoruz. Birinci parti olma noktasına geldiğimiz çok sayıda il var ve hepsinin ayrı ayrı programları var. Her partinin kendi kimliği, kendini tanımladığı bir ifade var. Cumhur ittifakının bileşenleri adeta tek parti halinde görüyoruz. O kadar yakınlaşma varsa partilerin birleşmesi doğru olandır. Demokrasi çeşitliliği, zenginliği muhafaza etmek partilerin daha güçlü olmasına olanak verir” dedi.

‘KİMSE BİZİ KENDİ OYUNUNDA BİR PARÇA OLARAK GÖRMESİN’
Kararsız seçmenin oylarını alacaklarını söyleyen Koray Aydın, şöyle devam etti:
“İktidarın seçim yapacak gücü olsa hemen yapacak. Biz İYİ Parti olarak seçimi ne zaman yaparlarsa yapsınlar, o güne kadar biz sahada olacağız. Gün belirlemek onların işleri, ne zaman isterlerse öyle yapsınlar. Seçim kanunlarıyla oynayanların hepsi sandıklara gömüldüler. ‘Ben bir şey söylemiyorum’ diyen yüzde 20’lik kitle Türkiye’nin dengelerini ne hale getirecek hep beraber göreceğiz. Bu kitlenin büyük çoğunluğu yüzlerini İYİ Parti’ye dönmüş durumda. Biz yol haritası olan bir partiyiz. Hiç kimse bizi kendi oyununun içerisinde bir parça olarak görmesin.”

‘ÇOK AĞIR GEREKÇELER OLDUĞUNU GÖRDÜM’
Milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu ve HDP’nin kapatılması için açılan davayla ilgili de konuşan Aydın, “Dün akşam milletvekili arkadaşım attı ve bakınca çok ağır gerekçeler olduğunu gördüm” dedi.

BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK’E ZİYARET
Heyet toplantının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek’i belediyedeki makamında ziyaret etti. Koronavirüsü atlatarak görevine dönen Böcek’e geçmiş olsun dileklerini ileten Koray Aydın, başarılı çalışmalarının devam etmesini temenni ettiklerini söyledi. Böcek, Aydın’a Antalya’nın yöresel kıyafetlerini, tespih, kasket ve özel olarak hazırlanan meşhur Döşemealtı Halısı’nı hediye etti. Hediyeleri alan Aydın’ın kasketi taktıktan sonra ‘Beklerken tespihi çekeyim’ demesi gülüşmelere neden oldu.
Parti heyeti, gün boyu ziyaret ve programlarına devam edecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————–
– İyi Partili Koray Aydın detay
– Koray Aydın konuşma
– Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek detay
– Koray Aydın ve beraberindeki heyet detay (Belediye binasında)
– Koray Aydın’a Muhittin Böcek tarafından hediye verilmesi detay
– Detaylar
HABER: Semih ERSÖZLER-KAMERA: Burak YALMAN/ANTALYA, (DHA) – 

==========================

Bozuk telefon kavgası: 6 gözaltı
 
ANTALYA’da arızalı olduğunu öne sürdüğü telefonu iade etmek isteyen Selçuk Özdemir, ile iş yeri sahibi ve çalışanları arasında kavga çıktı. Kavgada Özdemir’i darbeden ve polise mukavemette bulunduğu öne sürülen iş yeri sahibi ve 5 çalışanı gözaltına alındı.

?Olay, saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cebesoy Caddesi’nde meydana geldi. Satın aldığı telefonun bozuk çıktığını iddia eden Selçuk Özdemir, ürünü geri verip parasını istedi. Ancak bu sırada Özdemir ile iş yeri sahibi ve çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Özdemir, kavga sırasında iş yeri sahibi ve yakınları tarafından yumruklandı. Darbedlen Selçuk Özdemir, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, polisten yardım istedi. İhbarın ardından adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, kavgayı ayırmak istedi. Ancak iş yeri çalışanları polisi tehdit etti. Polis bunun üzerine biber gazı sıkıp, kavgayı ayırmaya çalıştı. Kelepçe takılıp polis arabasına bindirilen iş yeri sahibi Serkan Ceylan, “Bu sizin yanınıza kalmayacak. Bunun hesabı kesilecek. Bana haksızlık yaptınız” diye bağırdı.

Polisler, kavgaya karışan iş yeri sahibi ve çalışanı 6 kişiyi gözaltına aldı, pandemi kurallarına göre cezai işlem de uyguladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————–
-Polisin kavgaya müdahale etmesi (cep telefonu görüntüsü)
-Biber gazı sıkması 
-Polisin gözaltına alması 
-Polisin şahsa kelepçe takıp, yere yatırması 
-Şahsın polise sen bittin hesabın kesilecek demesi
HABER-KAMERA: Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA

==========================

Sobadan çıkan yangında yaşlı çift evsiz kaldı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde oturan Recep ve Fadime Şahin’in (70) evi, sobadan çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Yangın saat 11.00 sıralarında, Sandıklı’ya bağlı Otluk köyünde oturan, Recep ve Fadime Şahin’in tek katlı kerpiç evinde meydana geldi. Recep ve Fadime Şahin bahçedeyken sobadan kaynaklanan yangını fark eden çift, komşularından yardım istedi. Komşuları durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışma sonrası yangını kontrol altına aldı. Yangında, Şahin çiftinin kaldığı ev kullanılamaz hale geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
-Yangın çıkan evden görüntü 
-Yanına itfaiye müdahale ederken görüntü
HABER-KAMERA: Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA) – 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!