Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dijital platformlardan para kazanmak isteyen gençler için ‘Stüdyonuz Bizden’ projesi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, sözücü verdiği 53 projeden biri olan Sosyal Medya Stüdyosu’nu hayata geçirdi. Dijital platformlarda daha profesyonel işler yaparak para kazanmak isteyen gençler için ‘Stüdyonuz Bizden’ projesi, pandemiden sonra gençlerle buluşmayı bekliyor.

Youtube başta olmak üzere birçok sosyal medya platformu, gençlere seslerini duyurabilecekleri, fikir ve düşüncelerini paylaşabilecekleri yeni ortamlar sunarken, bu yeni ortamlarda video çekip blog yazarak kendilerince dünyayı yorumlayıp, para kazanma noktasına da getirdi. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, dijital dünyada daha profesyonel işler yapmak isteyen gençlere yardımcı olmak amacıyla ‘Stüdyonuz Bizden’ projesini hayata geçirdi.

Gençler, Kağıthane Belediyesi’nin kendilerine sunmuş olduğu stüdyoya gelerek istedikleri gibi kendi vloglarını çekebilecekler. Üstelik tüm ekip ve ekipmanlar da Kağıthane Belediyesi tarafından karşılanacak. Greenbox, kamera, ışık, ses kayıt cihazları gibi son teknoloji ekipmanların olduğu sosyal medya stüdyosu, belediyeye ait yeni kültür merkezinde yer alıyor.

Belediye Başkanı Öztekin, sosyal medya stüdyosunun pandemi sonrası dönemde hizmete açılacağını söyledi.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!