Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dijital sahtekarlığı önlemeye yönelik platform geliştirildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Uluslararası banka ve finansal kurumların, iç ve dış sahtekarlık önleme operasyonları için çalışmalar sürdüren Asee Türkiye, InACT® Görsel Analitik Platform’u ile müşterilerinin problemlerini  görmek ve çözmek için veriyi kullanma biçimini değiştirdiğini duyurdu.

ASEE Türkiye’nin iç ve dış sahtekarlık önleme çözümü olan InACT®, Kara Danışmanlık ile gerçekleşen işbirliği ile yeni Görsel Analitik Platformu’nu (Advanced Dashboard) müşterilerinin kullanımına sunuyor. Platform, önemli bilgilerin görsel olarak hızlı ve pratik şekilde sunulmasını sağlamayı amaçlıyor. Yapılan yazılı açıklamada, özet bilgiden detaya geçilebilen, zengin görsellerin tasarlanabildiği, büyük veri kaynaklarını da okuyabilen platformun, kolay entegrasyonu ve interaktif kullanılabilmesi ile de öne çıktığı kaydedildi.

ASEE Türkiye Ülke Lideri Hatice Ayas, “Kara Danışmanlık ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği, hem InACT® ürünümüzün sürekli yenilenme ve geliştirilme yolculuğunda ve hem de müşterilerimize sunduğumuz hizmetlere sağladığı katma değer açısından önem taşıyor” dedi.

 

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!