Reklam Alanı
Reklam Alanı

Direğe çarpan otomobilinde sıkışan Arzu, olay yerine gelen eşinin elini bırakmadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),(DHA)- ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybettiği elektrik direğine çarpan otomobilinde sıkışan Arzu Altun (31), itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazayı haber alır almaz gelen eşi Ersin Altun’un elini bir an olsun bırakmayan Arzu Altun, “Fren tutmadı” dedi.
Kaza, saat 15.00 sıralarında Bağlık Mahallesi Hacıabdurrahman Sokak’ta meydana geldi. Arzu Altun yönetimindeki 67 ABC 964 plakalı otomobil, yokuş aşağıya seyir halindeyken kontrolden çıktı. Altun, hızlanan aracıyla elektrik direğine çarparak durdu. Araçta sıkışan Altun için itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Altun, kısa sürede kaza yerine gelen ekiplerin çalışmasını gözyaşları içinde izledi. Kazayı haber alır almaz gelen Ersin Altun da eşini sakinleştirmeye çalıştı. Frenin tutmadığını söyleyen Arzu Altun, eşinin elini bir an olsun bırakmadı. Arzu Altun, ekiplerin çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansa alındı.
Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Altun, özel hastaneye kaldırıldı. Kazada hurdaya dönen otomobil ise çekiciyle kaldırıldı.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!