Reklam Alanı
Reklam Alanı

Direksiyonda rahatsızlanan epilepsi hastası kaza yaptı: 2’si çocuk 3 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Basri Tuncay ERTAN/ERDEK,(Balıkesir),(DHA)- BALIKESİR’in Erdek ilçesinde, sürücüsü  Emin Kılıç direksiyon başında epilepsi krizine giren otomobil, önce park halindeki araca ardından da kaldırımdaki ağaca çarparak takla attı. Ters dönen araçtan çıkarılan sürücü Kılıç ve 2 çocuğu kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
Kaza, akşam saatlerinde Halitpaşa Mahallesi Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi’nde meydana geldi. Epilepsi hastası Emin Kılıç 10 ND 758 plakalı otomobille Erdek Çuğra mevkiinden ilçe merkezine seyir halindeyken Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi’ne geldiğinde krize girerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan ve aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobil önce park halinde bulunan bir araca ardından da kaldırımdaki ağaca çarparak takla attı. Kazayı görenler sürücünün yardımına koşup, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sürücü Emin Kılıç ile 2 çocuğu çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkartıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan 3 yaralının sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından kullanılmaz hale gelen otomobil, çekici  ile kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!