Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dogecoin (DOGE) Artık Mülk Hissesi Satın Almak İçin Kullanılabilir

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yakın zamanda, San Francisco merkezli girişim Pacaso, ABD’deki en iyi ikinci ev destinasyonlarından bazılarında müstakil evlerdeki hisseler için Dogecoin ($DOGE) dahil olmak üzere kripto paralarla ödeme yapmanın artık mümkün olduğunu duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Pacaso CEO’su Austin Allison bir röportajda Bloomberg’e şunları söyledi:

“İkinci ev sahibi olmak, salgın öncesi aileler için bir hayaldi, ancak bu ilgi Covid-19’un insanların çalışma ve yaşama şeklini değiştirmesiyle daha da arttı.”

Bloomberg haberde, Pacaso’nun ABD’de müstakil evler satın aldığını ve ardından bu mülklerdeki mülkiyet hisselerini sattığını ifade ediyor (asgari yatırım konutun sekizde biridir). Ev sahipleri yıl boyunca konaklama rezervasyonu yapabiliyor (evde kalabilecekleri hafta sayısı mülkiyetlerinin büyüklüğüne bağlıdır) ve ilginç bir şekilde Pacaso, ev sahiplerinin eşyalarının “geliş ve çıkışta değiştirilmesini” sağlıyor.

20 Ekim’de yayınlanan bir basın açıklamasında Pacaso, “platformu aracılığıyla sunulan ikinci evlerdeki mülkiyet hisseleri için bir ödeme seçeneği olarak kripto para birimini kabul etmeye başlayacağını” duyurdu. Sektörde bir ilk olarak ortaklar evleri için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Wrapped Bitcoin (WBTC) ile ödeme yapabilecekler.

Basın açıklamasında kripto ödemelerinin kripto ödeme işlemcisi BitPay tarafından gerçekleştirileceği bilgisi yer aldı.

Reklam Alanı

Pacaso CEO’su şunları söyledi:

“Dijital para birimleri ve onlara güç veren blockchain, emlak endüstrisinde artan bir şekilde benimseniyor. Ve bir kripto ödeme seçeneği, evlerin olası alıcılarıyla yaptığımız görüşmelerde tekrar eden bir konu. Uluslararası olarak genişledikçe ve ev ortak mülkiyetini dünya genelinde daha fazla insanın erişimine açtıkça, bu talebe yanıt verebilmek ve müşterilerimize mümkün olduğunca çok sayıda ödeme seçeneği sunabilmekten heyecan duyuyoruz.”

Kaynak: Coinkolik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!