Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dogecoin (DOGE) Sahiplerinin %70’i Karda

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, Dogecoin zincir üstü verileri ağın genel büyümesine işaret ediyor ve Doge yatırımcılarının çoğunluğu, ortalama işlem büyüklüğüne ek olarak kârda kalıyor. Yazının yazıldığı sırada Dogecoin’in fiyatı son 24 saatte %8 oranında yükseldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Doge on-chain verileri, bir varlığın fiyatı yükselirken, ağda daha fazla arka plan etkinliğinin başladığını gösteriyor. Döviz girişleri hala düşük olsa da, artan işlem faaliyeti sadece birkaç şey önerebilir: Trader’lar, çeşitli nedenlerle borsalarda önemsiz miktarlarda fon taşıyor veya Doge’larını cüzdanlar arasında transfer ediyor.

Borsalar henüz Doge ticaret çiftleri üzerinde önemli bir akış faaliyeti bildirmedi.

Doge sahiplerinin %70’i karda olsa da miktarın kendisi yine de çok yüksek sayılmaz. Daha önce, Dogecoin önceki ATH’ye yakın işlem gördüğünde, “kârdaki” para %90’dı.

Ne zaman “kâr” tutarı %90’a yakın rakamlara ulaşsa, trader’ların çoğunluğu karlarını en üstte aldığından düzeltme piyasaya çıkar ve bu da bir tasfiye zincirini ve fiyatın hızlı düşüşünü başlatır. Ayrıca sosyal duyarlılık göstergeleri de “DOGE” kaydının şu anda trend olduğunu ve bahsetmeler açısından Bitcoin ve Ethereum‘dan daha iyi performans gösterdiğini gösteriyor.

Kaynak: Coinkolik

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!