Reklam Alanı
Reklam Alanı

Domates yüklü kamyon virajda devrildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramiz Kaan OKTAR/ARİFİYE (Sakarya),(DHA)- SAKARYA’nın Arifiye ilçesinde, TEM yolu girişindeki virajda bariyere çarpan domates yüklü kamyon devrildi. Kazada sürücü yara almazken, araç vinçle bulunduğu yerden kaldırıldı.
Kaza, öğle saatlerinde TEM yolu Arifiye Gişeleri bağlantı yolunda meydana geldi. Antalya’dan İstanbul’a domates götüren Nevzat Toğrul yönetimindeki 34 LMA 98 plakalı domates yüklü kamyon, D-650 yolundan TEM yoluna giriş yapmak için bağlantı yoluna girdi. Virajda sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, yol kenarındaki bariyere çarptıktan sonra yol kenarına devrildi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yol kenarına devrilen kamyon, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından vinçle bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Nevzat Toğrul, “Hep döndüğümüz bir viraj, çokta yavaştım ama sanırım kasadaki mal devrilerek kamyonu buraya yatırdı. Şükür bana bir şey olmadı” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!