Reklam Alanı
Reklam Alanı

DP lideri Uysal: Vatandaşımızla hemhal olacağız

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Engin ÖZMEN- Caner AKSU/ESKİŞEHİR, (DHA)- DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’yi 5 yıllık dönemde yeni yükselen güç merkezlerinden biri haline getirebilecek güce sahip olduklarını belirtip, “Toplumun her kesiminin beklentilerini, hayallerini ortaya dökecek politikalarımızla kademe kademe her noktada vatandaşımızla hemhal olacağız” dedi.
DP Genel Başkanı Uysal, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e geldi. Kafede esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelen Uysal, “Milletten aldığımız yetkiyle milletin kürsüsünden seslenerek, sonuna kadar vatandaşın hakkını savunacağız. Bir büyük hizmet geleneğinin içinden süzülerek gelmiş tecrübesi, kadroları ve fikir derinliği ile millet önünde bu büyük ülkeyi 3-5 yıllık periyotta yeni yükselen güç merkezlerinden biri haline getirebilecek gücümüz de vardır, kadrolarımız da vardır, irademiz de vardır. Toplumun her kesiminin beklentilerini, hayallerini ortaya dökecek politikalarımızla kademe kademe her noktada vatandaşımızla hemhal olacağız” diye konuştu.
DP lideri Uysal ve beraberindeki Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a, TFF 1’inci Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un atkısı hediye edildi. Uysal, açıklamalarının ardından esnaf odası başkanları ve temsilcileri ile sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!