Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dünür cinayetinin şüphelisi adliyede

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KIRŞEHİR, (DHA)- KIRŞEHİR’de tartıştığı dünürü Ali Çağlar’ı (64) av tüfeğiyle vurarak öldüren, eşi Sultan (62) ve kızları Ebru Çağlar’ı (40) ise yaralayan Recep Ataman (62), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olay, dün Çukurçayır Mahallesi 771’inci Sokak’ta meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Recep Ataman, aynı mahallede yaşayan dünürü olan Ali Çağlar’ın evine gitti. Burada Recep Ataman ile Ali Çağlar arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Recep Ataman, evine gidip av tüfeğini alarak geri döndü, dünürü Ali Çağlar ile onun eşi Sultan ve kızı Ebru Çağlar’a ateş etti. Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gene sağlık ekipleri Ali Çağlar’ın öldüğünü belirledi. Sultan Çağlar ve Ebru Çağlar ise ambulansla Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın ardından kaçan Recep Ataman aynı mahallede saklandığı bir evde yakalanarak gözaltına alındı. Ataman, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
TOPRAĞA VERİLDİ
Otopsi işlemleri tamamlanan Ali Çağlar’ın cenazesi ise yakınları tarafından teslim alınarak Çukurcayır Camii’ne getirildi. Öğlende kılınan cenaze namazının ardından Ali Çağlar’ın cenazesi, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!