Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dünyanın en pahalı telefonuna yakından bakın!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Huawei’nin merakla beklenen telefonu Huawei Mate X2 tanıtıldı. Dünyanın en pahalı telefonu unvanını eline alan Mate X2, tasarımı ile şimdiye kadar görülmemiş bir premium deneyim vadediyor.

Mate X2’nin 8 inç boyutundaki esnek iç ekranı, türünün en büyüklerinden biri. Bunun da ötesinde HUAWEI Mate X2, yansımayı en aza indirmek için manyetik olarak kontrol edilen bir nano optik katman sunuyor.

Reklam Alanı

Dışarıdaki 6,45 inç OLED ekranla sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Kullanıcılar bir moddan diğerine geçerken tutarlı bir deneyim sunmak için her iki ekran da süper yüksek çözünürlüğe, yüksek dokunma örnekleme hızına ve 90 Hz yenileme hızına sahip.

HUAWEI Mate X2’nin benzersiz katlanabilir tasarımı, kullanıcıların oto portreler için güçlü Ultra Vision Leica Dörtlü Kameradan yararlanmasını sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü, ultra geniş ve yüksek dinamik aralık çekimini destekleyen bir selfie kamerası ile selfie’ler bir daha asla aynı olmayacak.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!