Reklam Alanı
Reklam Alanı

Düzceliler Dikkat

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Düzce yoğun kar yağışı ve kuvvetli fırtına’nın etkisi altına girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre Düzce’nin de aralarında bulunduğu bir çok il için Yoğun kar yağışı ve fırtına beklendiğinden yaşanacak olumsuzluklara karşı uyardı.

Düzce Valiliğinin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Batı Karadeniz’de (Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu, Karabük) beklenen yağışların bu akşam saatlerinden itibaren, Pazartesi (18.01.2021) sabah saatlerine kadar bölge genelinde yoğun kar yağışı (20cm ve üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca Batı Karadeniz’de yarın (Pazar) ilk saatlerinden itibaren kuzeyden 6ila 8 (50-75km/sa) kuvvetinde fırtına bekleniyor. Fırtına’nın yarın (pazar) akşam saatlerinde ekisini kaybetmesi bekleniyor.

Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ulaşımda aksamalar ve kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getireceği (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, ağaç ve direk devrilmesi) gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”

Reklam Alanı
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 METRE YAĞSINDA BI TADINI ÇIKARALIM

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!