Reklam Alanı
Reklam Alanı

Edirne ve Tekirdağ’da Polis Haftası kutlandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Can ZERAY- Ruhan YALÇIN- Resul ORUÇOĞLU/EDİRNE- TEKİRDAĞ, (DHA)- TÜRK Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yıl dönümü, Edirne ve Tekirdağ’da koronavirüs tedbirleri ile kutlandı.
Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yılı ve 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları, Edirne ve Tekirdağ’da, koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinliğe Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve emniyet müdürü yardımcıları, şube müdürleri ve birimlerde görevli polis ekipleri katıldı. Atatürk Anıtı’na İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, çelenk sundu. Pandemi nedeniyle kısa süren kutlamaların ardından konuşan Kurt, “Elbette daha coşkulu bir 10 Nisan kutlamak isterdik. Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu pandemi sebebiyle içimiz biraz daha buruk. Bu sebeple biraz daha sade şekilde 10 Nisan’ı gerçekleştiriyoruz. Bu vatan için bu millet için kanlarını ve canlarını feda etmiş şehitlerimizi unutmadık, gazilerimizi unutmayacağız. Buradaki törenin ardından şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edeceğiz, orada dua okuyup, 10 Nisan etkinliklerimizi bu sene bu şekilde tamamlamış olacağız” dedi.
TEKİRDAĞ’DA TÖREN
Tekirdağ’daki kutlama töreni ise Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’nda yapıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, emekli polisler ve çeşitli birimlerde görevli polisler katıldı. Valilik önünde İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törenin ardından kutlama, günün anısına toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!