Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Ek bilgilerle) ESENYURT’TA UGANDALILARI UGANDALI SOYDU: OLAYI ORGANİZE EDEN EV ARKADAŞLARI ÇIKTI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem VAROL/İSTANBUL,(DHA)
İstanbul Esenyurt’ta yaşayan Uganda uyruklu iki kadının kaldığı daireye giren sahte polisler kadınların pasaportlarını ve bin 500 lirasını alarak olay yerinden uzaklaştı. Olayı organize eden kişinin Uganda uyruklu ev arkadaşları Monica N. olduğu ortaya çıktı.
Olay, 28 Nisan tarihinde Talatpaşa Mahallesi’ndeki lüks bir rezidansta meydana geldi. Uganda uyruklu Zam N.(25) ve Nakitende H.(40)’nin sabah saatlerinde kapıları çaldı. Kapıyı açtıklarında polis yeleği giymiş ve kendilerini de polis olarak tanıtan iki kişi ile karşılaştı.

HIRSIZLIĞI KENDİ ARKADAŞLARI ORGANİZE ETMİŞ
Zam N. ve Nakitende H.’nin ev arkadaşı olduğu öğrenilen Monica N., Ünal B.(56)’ye “Arkadaşlarımın çok parası var, pasaportlarını alın. Sonrasında pasaportlarını geri vermek için para istersiniz, ben de payımı alırım.” diyerek teklifte bulundu. Bunun üzerine aynı rezidansta oturan Ünal B., polis yeleği temin ederek İrfan H.(27) ve Nail Y.(37)’ye verdi. Polis kılığına giren ikili, Zam N. ve Nakitende H.’nin kapısına giderek arama yapma bahanesi ile evlerine girdi. İkilinin cüzdanından bin 500 TL ve pasaportlarını alan sahte polisler olay yerinden uzaklaştı. Şüphelilerin lüks siteye Ünal B.’nin aracılığı ile girdiği öğrenildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON İLE YAKALANDILAR
İhbar üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Şüphelilerin kimliğini ve adresini tespit eden ekipler, eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda olayı organize ettiği iddia edilen Monica N., Ünal B., İrfan H. ve Nail Y. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SAHTE POLİSLER KAMERAYA YANSIDI
Öte yandan, üç şüphelinin daireye giderken yelekleri giyerek kendilerine polis süsü verme anları, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!