Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Ek bilgilerle) ÜSTÜ EMLAKÇI, ALTI UYUŞTURUCU SERASI; POLİSİN OPERASYONU KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Ersan SAN / İSTANBUL, (DHA) – ESENYURT ve Büyükçekmece’de emlakçı olarak kiraladığı işyerlerinin alt katında uyuşturucu madde yetiştirdiği belirlenen şüpheli Ümmühan T. yakalandı. Üzerinde bir miktar uyuşturucu bulunan ve tutuklanan  Ümmühan T. polislere yaptığı savunmasında, “Hiçbir kaçak elektrik tertibatı yok. Ben uyuşturucuya verdiğim parayı elektrik parasına veriyorum ve burada 20 ağaç var. ‘İçmek için 20 ağaç sınırınız var’ denildi. Ben zaten ne zaman birisinden bir şey almaya kalksam orada yakalanıyorum, başıma bir bela geliyor, üzerimde yakalanıyorum. Sırf bunun için yoksa ticari maksadı kesinlikle yok” dedi. 

POLİS İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ
Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçede ‘Uyuşturucu madde ticareti’ yapıldığına ilişkin ihbar aldıktan sonra harekete geçti. Ekipler uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen emlakçı Ümmühan T.’yi bir süre takip etti. Şüphelinin Büyükçekmece’de de bir işyerini emlakçı olarak kiraladığı bu işyerinin altında uyuşturucu elde etmek için ekim yaptığını belirledi.  Asayiş Büro ekipleri üstü emlakçı, altı uyuşturucu serası olarak kullanılan binaya yönelik operasyon düzenledi. Savcılıktan alınan izin ardından Ümmühan T.’nin Esenyurt’taki işyerinde arama yapıldı. Emlakçı bürosunun alt katında hint keneviri yetiştirmek üzere gerekli ortamın sağlandığı ışıklandırma ve ısıtıcı sistemleri kurulduğu belirlendi. Buradaki saksılarda 22 kök hint keneviri, bir hap, 1 gram metamfetamin,  3.92 gr esrar tohumu, 78.15 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği Küçükçekmece Adliyesi’ndeki nöbetçi mahkeme tarafından “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan tutuklandı.

“HİÇBİR KAÇAK ELEKTRİK TERTİBATI YOK”
Öte yandan polisin yaptığı operasyonda kameraya yansıdı. Polislerle birlikte uyuşturucuların yetiştirildiği alt kata inen şüpheli Ümmühan T. polislere burada yaptığı savunmasında şunları söyledi. “Hiçbir kaçak elektrik tertibatı yok. Ben uyuşturucuya verdiğim parayı elektrik parasına veriyorum ve burada 20 ağaç var. ‘İçmek için 20 ağaç sınırınız var’ denildi. Ben zaten ne zaman birisinden bir şey almaya kalksam orada yakalanıyorum, başıma bir bela geliyor, üzerimde yakalanıyorum. Sırf bunun için yoksa ticari maksadı kesinlikle yok.”

Görüntü Dökümü:
———————–
-Emlakçı bürosu ve altındaki uyuşturucu elde etmek üzere düzenlenen sera
-El konulan saksılar
-Kadının emniyetten sevki
-Ele geçirilen uyuşturucu maddeler
-Genel ve detaylar 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!