Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ek fotoğraflar // Trafo yangını metro seferlerini aksattı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burçak BOZKUŞ – Murat SOLAK – Mertcan ÖZTÜRK/İSTANBUL,(DHA) –  MECİDİYEKÖY-Mahmutbey metro hattının Yenimahalle durağında trafoda yangın çıktı. Yangına itfaiye müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Seferlerde aksama yaşandı. Seferlerin, Mecidiyeköy-Yenimahalle ve Tekstilkent-Mahmutbey istasyonları arasında yapılması nedeniyle duraklarda yoğunluk oluştu. Yaklaşık 1,5 saat sonra seferler yeniden başladı. 
Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının Yenimahalle durağında trafoda yangın çıktığı öğrenildi. Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, seferlerin Mecidiyeköy – Yenimahalle ve Tekstilkent – Mahmutbey istasyonları arasında yapılacağı bilgisi verildi. Seferlerin aksamasından dolayı evlerinden işe gitmek üzere yola çıkanlar ise Yenimahalle Metro Durağı’nda yoğunluk oluşturdu. Seferlerin aksaması nedeniyle durağa belediye tarafından otobüsler yönlendirilirken, vatandaş otobüs sayısının yetersiz olması nedeniyle duruma isyan etti. 

“2 OTOBÜS YOLLAMIŞLAR, HANİ SOSYAL MESAFE?”
Mağdur olduklarını söyleyen Rıza Aldemir, “Biz de bilmiyoruz teknik bir arıza dediler. Herkesi indirdiler. Otobüsler bekliyor dediler. 2 tane otobüs geldi. O kadar beklemeden sonra nasıl binecek bunca insan bilmiyorum. Yarım saati geçti bekliyoruz. Mağdur olduk” dedi.

Tuncer Kaya ise “İnsanlar metroya bindiği zaman kartı basıyor. Bu Mecidiyeköy’e gitmez, Göztepe’ye gitmez. Bir görevli çıkacak diyecek ki; ‘Arızalandı araçlarımız. Size araçlar eşlik edecek. Gideceğiniz yere götüreceğiz’ diyecekler. Bir yazı yok, bilgilendirme yok. Biz geliyoruz şimdi Mahmutbey’den, buradaki insanlar biz daha inmeden hücum. Hani sosyal mesafe, hani mesafe? Nasıl hasta olmayalım. Ne yapacağız biz. İşimize gücümüze hastaneye gideceğiz. Randevularımız geç kaldı. İşimiz geç kaldı. Hayır ne yapmamız gerekiyor. Yapmamız gerekenleri bize yetkililerin söylemesi gerekiyor” dedi.

Gelen 2 otobüsten birine güçlükle binen bir yolcu ise, “Bağırıyorlar çok dolu otobüs diye. Gidemiyoruz. Mecbur bindik ne yapalım. Herkesin işi var gücü var. 1 saattir bekliyorum. Her şey çok güzel oluyor bakın, herkes seyretsin” diye konuştu.

Aksayan seferler itfaiyenin duman tahliyesinin ardından yaklaşık 1,5 saat sonra normale döndü. 
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!