Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ellerindeki tarihi eserleri satmaya çalışan 2 şüpheli yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Derya EVREN/BURSA, (DHA)- BURSA’da ellerindeki tarihi eser niteliğindeki 11 obje ve 52 sikkeyi 50 bin dolar karşılığında satmaya çalışan 2 kişi yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Ü.Ş. ile R.B.’nin tarihi eser kaçakçılığı yaptığını tespit etti. Ekiplerin takibe aldığı 2 şüphelinin ellerindeki tarihi eserleri satacağı belirlendi. Eserleri 16 ACT 374 plakalı otomobille anlaştıkları kişiye götürmek için yola çıkan şüpheliler, Gürsu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan yol uygulamasında durduruldu. Gürsu İlçe Jandarma Komutanlığı ile İpekyolu Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin de yardımıyla araçta arama yapan ekipler, tarihi eser niteliğindeki 11 obje ile 52 sikkeye el koydu.
Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde, eserleri 50 bin dolar karşılığında satacaklarını itiraf etti. Ele geçirilen tarihi eserler Bursa Müze Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!