Reklam Alanı
Reklam Alanı

Elon Musk’tan Yeni Bir Dogecoin Paylaşımı Geldi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

YouTuber Matt Wallace, Elon Musk’ın net servetini DOGE olarak hesapladı. Musk, YouTuber’a verdiği yanıtta bu miktarın Mars’ta yaşam için yeterli olmasını umduğunu tweetledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Wallace, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda SpaceX ve Tesla CEO’su milyarder iş adamı Elon Musk’ın net servetini Dogecoin olarak hesapladı. Musk’ın 209 milyar dolarlık net serveti, 861 milyar DOGE’a karşılık geliyor. Wallace ayrıca Musk’ın Bill Gates ve Warren Buffet’ın toplamından daha zengin olduğunu söyledi. 

Reklam Alanı

Musk, Wallace’ın tweet’inin altına “umarım yaşamı Mars’a taşımak için yeterlidir” yorumunu yaptı. Tweet yorumlarında bazı kullanıcılar, Dogecoin’in gelecekte Mars’ın resmi para birimi olabileceğini öne sürdü.

Bu Elon Musk’ın, servetiyle ilgili yaptığı ilk yorum değil. Musk geçtiğimiz günlerde Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un Amazon’un yaşadığı zorluklar ve başarıları hakkında attığı ve topluluk tarafından ilgi gören tweetine gümüş madalya emojisi göndermişti. Musk burada, esprili bir dille Bezos (192 milyar dolar) ile arasında olan servet farkına vurgu yaptı.

Kaynak: Coinkolik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!