Reklam Alanı
Reklam Alanı

Emrehan Gedikli: Leverkusen taraftarının önünde oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Temel ELCİVAN/DUISBURG (Almanya), (DHA) – Almanya Bundesliga’nın köklü kulüplerinden Bayer Leverkusen’in altyapısında uzun yıllar forma giyen ve geçen ay profesyonel sözleşme imzalayan Emrehan Gedikli, hayaline kavuştuğunu söyledi. 18 yaşındaki Türk asıllı forvet, “Bayer Leverkusen’in büyük taraftarının önünde oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. A takımla ilk golümü atmak istiyorum” dedi.
Futbola başladığı Bayer Leverkusen’de önce minikler ardından da U15, U16, U17, U18 takımlarında forma giyen Emrehan Gedikli, gösterdiği performansla Almanya U18 Milli Takımı’na seçildi. Kulübüyle profesyonel sözleşmeye imza atan genç forvet, hedeflerini ve A takımla çıktığı ilk maçtaki duygularını Demirören Haber Ajansı’na (DHA) anlattı.
18’inci doğum gününe denk gelen 25 Nisan 2021 tarihinde Bayer Leverkusen ile profesyonel sözleşmeye imza atan Gedikli, “Bayer Leverkusen ile ilk profesyonel sözleşmem Haziran 2022 yılına kadar. Çok mutluyum. Çocukluğumdan beri Leverkusen’de futbol oynuyorum ve A takıma yükselmek hep hayalimdi. Bayer Leverkusen’in bana olan güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışacağım ve mücadele edeceğim” dedi.
“HİÇBİR HAYAL İMKANSIZ DEĞİL”
UEFA Avrupa Ligi’nde Bayer Leverkusen’in İsrail’in Hapoel Beer-Sheva ekibiyle oynadığı karşılaşmada 80’inci dakikada Karim Bellarabi’nin yerine oyuna dahil olarak ilk kez A takım formasını giyen Emrehan Gedikli, “A takımla çıktığım ilk maçta yaşadığım duygu, çok güzel bir duyguydu, inanılmaz bir duyguydu. 10-15 yıldır zaten bu takımın forması altında oynuyorum. İnşallah bir gün bu formayla A takım için sahaya çıkarım diye kendime hedef koymuştum. Allah’a şükür bu bana nasip oldu. Bu da bana hiçbir hayalin imkansız olmadığını gösterdi” şeklinde konuştu.
“O GÜN HEPİMİZ ÇOK HEYECANLIYDIK”
Gedikli, A takımla çıktığı ilk maçında ailesiyle yaşadığı duyguları şöyle anlattı:
“Ailem her zaman beni desteklemiştir. Daima benim için mümkün olanın en iyisini yapmaya gayret ediyorlar. Bu yüzden onlara ömür boyu minnettar olacağım. İlk maçıma çıktığımda bütün ailem bizim evde toplanıp maçı izlemiş. Hocam beni ısınmaya yolladığında evde herkes hevesle oyuna alınmamı beklemiş. Oyuncu değişikliği için çağrıldığımda, herkes bunca sene beraber beklediğimiz anın mutluluğunu yaşayıp sevinç gözyaşları akıtmış. Maçtan sonra beni görüntülü aradılar, herkes tebriklerini iletip ne kadar mutlu olduğunu ifade etti. Ailemin gurur dolu bakışları beni çok memnun etti. Onlar her zaman her şeyin en iyisine layık. İlk profesyonel sözleşmemi imzalamaya da zaten ailece gitmiştik. O gün gerçekten hepimiz çok heyecanlıydık, imza sonrası da bir o kadar sevinçli. Allah bizi daima bir arada tutup mutlu olmayı nasip etsin inşallah.”
“BÜYÜK TARAFTARIN ÖNÜNDE OYNAMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”
“Bundan sonraki hedefim, Bayer Leverkusen’in kalıcı bir parçası olmak. Daha fazla oynayıp A takımla ilk golümü atmak istiyorum” diye sözlerini sürdüren Emrehan Gedikli, taraftarla buluşmak için sabırsızlandığını dile getirdi. Gedikli, şunları kaydetti:
“Pandemi sürecinde başından beri A takımla antrenmanlara çıktığım için idmanlarımı normal şekilde sürdürebiliyorum. Pandemi döneminde bazen idmana çıkamayan arkadaşlar oldu. İdmanlardan geri kalmadığım için mutluyum. Umarım pek yakın zamanda her şey yoluna girer ve hepimiz normal düzene geri döneriz. Henüz Bayer Leverkusen’in büyük taraftarının önünde sahaya çıkamadım. Sabırsızlıkla o anı bekliyorum. Allah’ın izniyle hep beraber güzel ve başarılı günleri göreceğimize inanıyorum.”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Emrehan Gedikli’nin açıklamaları
(FOTOĞRAFLI)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!