Reklam Alanı
Reklam Alanı

Enkaz altından kurtarılan köpek ile 5 yavrusu sağlığına kavuştu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde, metruk bir binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan köpek ile 5 yavrusu itfaiye ekiplerince yaralı olarak kurtarıldı. Tedavilerinin tamamlanmasının ardından yeniden doğaya salınacakları bildirildi.

Olay, dün İnegöl ilçesine bağlı kırsal Çitli Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede bulunan metruk binanın çökmesi sonucu içeride bulunan köpek ile 5 yavrusu, enkaz altında kaldı. Mahalle sakinlerinin binadan duydukları köpek seslerini bildirmeleri üzerine olay yerine, itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaralı olarak kurtardıkları köpek ile 5 yavrusu İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen köpek ile yavruları, bugün görüntülendi. Hayvanların, bir süre daha merkezde gözlem altında tutulduktan sonra doğaya salınacakları kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!