Reklam Alanı
Reklam Alanı

Enkaz altından kurtarılan köpek ile 5 yavrusu sağlığına kavuştu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, metruk binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan anne köpek ve 5 yavrusu, İtfaiye ekiplerince yaralı olarak kurtarıldı. Tedavileri yapılan köpekler, bir süre daha gözlem altında tutulmalarının ardından yeniden doğaya salınacak.

Olay, dün İnegöl ilçesine bağlı kırsal Çitli Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede bulunan metruk binanın çatısı bir anda çöktü. O esnada binanın içinde bulunan anne köpek ve 5 yavrusu, enkaz altında kaldı. Olay yerinden geçen mahalle sakinleri, enkazdan köpek seslerinin geldiğini fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaptıkları çalışmayla enkaz altında kalan anne köpek ve 5 yavrusunu kurtardı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yara bulunan köpekler, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezinde tedavi altına alındı.
Tedavileri gerçekleşen köpeklerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, bir süre daha merkezde gözlem altında tutulacağı ve daha sonrasında doğaya salınacağı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————–
-Anne ve yavru köpeklerin tedavi sonrası görüntüleri

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!